Shen 9 636 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Modle sie tylko zeby nie zrobili z Sasuke czegos w stylu Vegety z dragon ball, nawroci sie i wroci do wioski, tego bym nie wytrzymal. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Modle sie tylko zeby nie zrobili z Sasuke czegos w stylu Vegety z dragon ball, nawroci sie i wroci do wioski, tego bym nie wytrzymal. Kishimoto zapowiedział już w jednym ze swoich wywiadów, że w czasie ostatniej walki Naruto z Sasuke ten drugi się "nawróci". Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Modle sie tylko zeby nie zrobili z Sasuke czegos w stylu Vegety z dragon ball, nawroci sie i wroci do wioski, tego bym nie wytrzymal. Kishimoto zapowiedział już w jednym ze swoich wywiadów, że w czasie ostatniej walki Naruto z Sasuke ten drugi się "nawróci". Nie ma to jak puscic soczysty spoiler (bedac autorem) na pare miesiecy przed "dramatycznym" wydarzeniem, heh . Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 (edytowane) W sumie czego innego moglismy sie spodziewac? Naruto to tylko tasiemiec, przeciez nie ubija jednego z glownych bohaterow. W jaki dzien zazwyczaj pojawia sie nowy chapter mangi? Edytowane 18 kwietnia 2010 przez Guernica Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 w czwartki jest już na mangastream, w piątek na onemanga. Spoilery są najczęściej w środy, czasami we wtorki. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Teraz czaptery są często we środy pod wieczór. Szkoda że mangashare już nie robi subbów. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Japierdyflufyflu! Hollow Naruto appears! ale musze kurde przyznać, że jestem ciekawy jak Kishi przedstawi Evil Naruto, i czy będzie się nam bardzije podobać, bo ja osobiście mam dość Jesus-dresa. Kreska bardzo dobra, humor daje radę, Killebee widzi potencjał rymowy xD Nie lubie tego mixa Goku+potwora frankenshteina D; Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 (edytowane) Fajny chapter...w końcu Bee się zgodzi....Gai wrócił! Kocham GO ...motyw z Evil Naruto świetny...Bleach jak w mordę strzelił Edytowane 22 kwietnia 2010 przez MYSZa7 Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 dopiero co motyw się rozkręca, ciekawie się zaczyna Cytuj
estel 806 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 493 Więcej pieprzenia i jakże oklepany motyw w mangach - walka z samym sobą. Naruciak na pewno pokona swojego przeciwnika przy użyciu miłości i empatii. Great! Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 maja 2010 Opublikowano 21 maja 2010 Kolejne dwa odcinki gadania, ale teraz zapowiada się akcja. Mniam. Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 @RedKyubi Byle by się ładnie rozkręciła Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Nowy ep - beznadzieja, myślałem, że przy tak ważnej walce się postarają... Nowy chap -bardzo dobry i mam nadzieje, że to jeszcze nie koniec tej walki. Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Olaboga, ale przegadane. Naruto użył czegoś w stylu Genki Damy z Dragon Balla. Naruto = Goku-wannabe Liczę, że już za tydzień będzie jakaś konkluzja. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Od kilku chapów tak przynudzają, że niech ich szlag -_- Wolę poczytać któryś raz z rzędu Wampirzycę Karin. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Jeśli nowy chapter był dla was nudny/przegadany, to ja nie wiem czego wy oczekujcie. Walka na całego, przynajmniej na połowie stron nie ma praktycznie żadnego dialogu, a wy tu wyjeżdżacie z nudą lub przegadaniem. o_O Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 Przydałby się jakiś osobny temat dla tych co nie czytają mangi W każdym razie w anime nadszedł moment kulminacyjny rozwałki w Konoha. Sage Naruto rozwalający pojedynczym ciosem jedną z form Peina nieźle mnie rozbawił. Do tej pory myślałem, że takie przepakowane power-upy mają miejsce tylko w Bleachu. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 On użył Rasengana a nie pojedynczego ciosu. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 W Mandze było to widać, w anime zaś zrobili to wszystko za szybko i (pipi) było widać. Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Ja tam wszystko efektownie widziałem na stopklatce Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 W takim razie musiałem przeoczyć tego rasengana (rzeczywiście szybko to pokazali), ale i tak nie za bardzo podoba mi się tak szybki progres Naruto. Jeszcze przed treningiem dostałby wpie.rdol od byle jounina, a teraz sam (nie licząc wsparcia ze strony ropuch) mierzy się z ninjasem kalibru godnego Kage, kozacząc przy tym niemiłosiernie. Porównanie do Bleacha nieco przesadzone, jednak wydaje mi się, że pan Kishimoto i tak z deka przesadził z tą dopałką. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 ale i tak nie za bardzo podoba mi się tak szybki progres Naruto. Poczekaj na sasuke. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 ale i tak nie za bardzo podoba mi się tak szybki progres Naruto. Poczekaj na sasuke. Który ma już EMS'a Cytuj
estel 806 Opublikowano 6 czerwca 2010 Opublikowano 6 czerwca 2010 (edytowane) @Dahaka Termin przegadanie, przynajmniej w moim mniemaniu, nie tyczy się tylko ilości dialogów. Chodzi bardziej o to: Naruto: Opanuję twoją moc! Kyubi: Nie opanujesz mojej mocy! Bee: Naruto, musisz opanować jego moc! Naruto: Nie mogę opanować jego mocy! Kyubi: Nie opanujesz mojej mocy! Naruto: Mama?! Teraz opanuję jego moc! Bee: Naruto! Teraz opanujesz jego moc! itd. Po prostu nuda i flaki z olejem. Denerwuje mnie też to 100% skupienie się na Naruciaku. Ja chcę zobaczyć jak wygląda EMS Sasuke i jaką dopałkę dostał za to. Chcę zobaczyć co to jest, co Itachi zaszczepił w Naruciaku. Chcę się ruszyć z fabułą do przodu. Tymczasem od miesiąca oglądam jak Naruto walczy sam ze sobą. Pomijam już kwestię kreski w mandze przez którą ta walka z Kyubim wydawała mi się prawie nieczytelna (nie wiedziałem co się działo). Edit: Literówka. Edytowane 6 czerwca 2010 przez estel Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Nowy chapter moim zdaniem swietny, lubie takie wspominkowe historie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi