Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 A widzieliście to ?, specjalny dodatek/odcinek (na podstawie 2-go endingu, tego ,,szkolnego") dodawany w Japonii do specjalnego wydania DVD Shippuuden - Shippu! Konoha-Gakuen Den . Cytuj
Rotten_Christ 1 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 ...Wszyscy ewoluowali, a naruto najmniej oprócz tego, że może zrobić 10x więcej klonów które giną w 1 sekundzie ;] Naruto jeszcze umie nowego rasengana- Oddoman Rasengan czy jakos tak;) Ale tylko w mandze - w anime dopiero sie bedzie uczyl. raz zrobił tego rasengana... ale nie wyglądało to jak wymasterowana technika... imo narazie nie zmieniam zdania... naruto to kretyn... szkoda, że główny bohater to taki idiota Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 (edytowane) Czemu niby go nie bylo? Bylo jak zaatakowal ich (z 15odcinkow temu ,strzelam) brat Sasuke (wylecialo mi z glowy, ale napewno nie jest to Ichigo xD) i czlowiek ryba, a wlasciwie jacys tam podrzedni ludzie ,ktorzy tylko wygladali jak oni ,dzieki jakiejs tam technice. Byl tez motyw ,ze Naruto zostal "zachipnotyzowany" i stracil na chwile kontakt z rzecywisctoscia. Dawno temu i nie prawda, a wygladala to jak zwykly rasengean ,tyle ze zniszczenia byly wieksze. Co do bohatera idioty - chyba to jest normalne w tworzeniu anime ,tylko nie wiemczemu - w DB byl idiota, Chobits tez nie za madry. Za to death note ,to totalne przeciwienstwo, jak reszte bohaterow z innych anime bysmy zalaczyli, nie dostalibysmy takiego klienta. Edytowane 13 marca 2008 przez Owiec Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Gdyby Naruto nie by Naruto (czyt kretynem) to anime/manga niebyłoby takie same................. . Cytuj
Rotten_Christ 1 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 (edytowane) w DB goku nie był idiotą... był naiwny, łatwowierny, pure heart itp duperele a potem był z niego zajefajny wojownik, opanowany, znał swoje możliwości... nie ma co porównywać... Edytowane 13 marca 2008 przez Rotten_Christ Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Dokadnie,poza tym Songo wychowal sie w dziczy,takze nie mial obycia Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 ... No i przez to był śmieszny/sympatyczny/głupi . Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Chodzi mi ogolnie o styl bycia ,nie bicia Do bicia bardziej pasuje Vegeta, napieprzalby wszystko co sie rusza, nawet jesli jest silniejsze. Cytuj
Ozzy 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 jestem zalamany, 50 ep jest beznadziejny, akcja sie posuwa jak zółw, zaczynam powoli tracic nadzieje czy to sie kiedys rozkreci Cytuj
ion 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 heh ludzie dajcie spokoj z anime manga wyniata ostanie odcinki po poprostu miazdza Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 heh ludzie dajcie spokoj z anime manga wyniata ostanie odcinki po poprostu miazdza Miazdza, a i owszem, ale nuda Edit: oops zrozumialem, ze odcinki anime, my bad xD. Mange odpuscilem sobie jakis czas temu z braku czasu, teraz musze wybadac od ktorego momentu zaczac ja czytac ponownie... . Anima na prawde zenada ostatnio, sama koncowka zwyklego Naruto bylo masakra (przestalem ogladac w ogole) . Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Masakra czytaliście dzisiejszą mangę ???????????? ja Cię pierdziele oni to potrafią ,ja chcę następny czwartek xD 1 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Masakra czytaliście dzisiejszą mangę ???????????? ja Cię pierdziele oni to potrafią ,ja chcę następny czwartek xD W bardziej beznadziejny sposób nie można było zakończyć tej walki. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 no btw jest już nowy shippuuden ,ale oni to na siłę przeciągają jak tak dalej pójdzie to...... 1 Cytuj
Kamikaze 0 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 Meh, walka się zakończyła strasznie nieklimatycznie (jak kumpel się spytał co zrobił Sasek w rozdziale że tak stwierdziłem to stwierdziłem "właśnie nic, i o to chodzi"). Ale jedak IMO Itachi został zaliczony do grupy postaci, które trzeba było tak beznadziejnie wykończyć, takich jak Deidara (jego oko neutralizowało efekt sharingana, miał przeróżne środki zniszczenia zależnie od sytuacji i teoretycznie ten ostatni wybuch powinien zabić Saska), Sasori (zmiana poległych debeściaków w kukły i walka takimi np. Oro, Jiraiyą, Kakuzu naraz?) czy Kimimaro (umierający a prawie zabił Gaarę). Susanou było tego typu techniką (jak zreszą stwierdził Zetsu). Ale i tak zakończenie walki jest denne. Aż śmiaqć mi się chce że to był dubler wpisany przez Itacha (dubler miał za mało nienawiści i jednak przesadził z psychozą IMO, dla mnie było to OOC) i Lighta Yagami (w końcu nie zabiera się za darmo "psycho twarzy Kiry" xD) do Death Note'a. No, przynajmniej zobaczymy coś innego teraz. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 Manga się tak kończy ,że nie wiadomo co się stało na prawdę ,trzeba poczekać na następny chapter i tyle , Itachi jak by chciał było by po Saske a tu nagle..... 1 Cytuj
ion 0 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 ahahahah czyby sie okazolo ze itachi jednak tym Good guy <_< Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 (edytowane) Z ilu tomów się składa ta manga?? Edytowane 17 marca 2008 przez Salwador Cytuj
Gość Soul Opublikowano 17 marca 2008 Opublikowano 17 marca 2008 (edytowane) Bardziej chapterów ,obecnie mamy 392 - anime jest może na 302-303 :biggrin: Edytowane 17 marca 2008 przez Soul 1 Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 393 chaptery. Lekka pomyłka chyba, że ktoś nie uznaje zakończenia ostatniej walki Cytuj
Pezmo 0 Opublikowano 18 marca 2008 Opublikowano 18 marca 2008 w Japonii jest napewno 40 tom, może już nawet 41 ;] a JPF tak sie wlecze u w PL będzie niedługo dopiero 24 tom Co do chapa jakiś taki dziwny w porównaniu do ostatnich ale coż poczekamy zobaczymy co z tym Itachem się naprawdę stało Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 JPF tak sie wlecze u w PL będzie niedługo dopiero 24 tom 1. JPF na mnogość tłumaczy raczej nie cierpi 2. Licencje na kolejne tomy nie wypadają z rękawa. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 JPF tak sie wlecze u w PL będzie niedługo dopiero 24 tom 1. JPF na mnogość tłumaczy raczej nie cierpi 2. Licencje na kolejne tomy nie wypadają z rękawa. No właśnie, licencje. Tanie nie są, a w polsce raczej nie za dużo ludzi kupuje kolejne tomy. Gdyby nie to, to szło by tym na pewno szybciej. Cytuj
Pezmo 0 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 no a potem sie dziwa ze ludzie wolą czytać mangę pl w necie No nic zobaczymy może zniknięcie nowych chapterów Pl w necie jakoś wpłynie na JPF i tomy będą szybciej wychodzić:] co do tłumaczy to kabura wg mnie bardzo dobrze tłumaczy Naruto a kiedyś DB również Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Ja może i bym kupował,ale zaangażowałem sie w Oh my goddess i mam nie dokończone zbiory,tak samo Evangelion,także nei chce pchać sie w nastepne a nagle się okaże że JPF z tego zrezygnuje,albo licencji mieć na dalsze odcinki nie będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi