Hela 1 962 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 (edytowane) Kto mi wytłumaczy co się dzieje z anime? Szkoda, że Kisiel nie poszedł bardziej w stronę brata. Jego manga (już skończona) 666 Satan (tytuł ang. to O-parts Hunter) była całkiem, całkiem. On też na pewno bardzo żałuje, że nie stworzył czegoś znacznie mniej popularnego. Edytowane 18 kwietnia 2012 przez Hela Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Fillery, a co innego może się dziać Cały kwiecień poświęcony relacji saske-naruto z tego co wiem. 4 epy mają być Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2012 Ogółem to ta historia z Kabuto pachnie jakimś mini-story arciem, skrzętnie ukrytym pod flashback'iem Tylko nie wiem po co Kisiel się tak nagle zaczął nad Kabuto rozczulać, skoro za chwilę idzie na mielone. Tyle czasu był nędznym pionkiem, który nagle dostał power up'a , a teraz robi się z niego bohatera tragicznego. Haha, najlepiej jak po tym flashback'u będzie przejście do walki Naruto vs. Tobi i znowu będzie rozmowa Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Madara powinien rzucic jutsu uniemozliwiajce korzystanie z jezyka i po prostu napyerdalaliby sie do konca mangi :potter: Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Flashbacki są zawsze przed wykończeniem jakiejś większej postaci i większość ma tragiczną przeszłość - Haku, Garaa, itd., więc nie wiem czemu się mendrek dziwisz. A przy Madarze, będą niewątpliwie znacznie dłuższe, bo musimy dokładnie poznać kim jest. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) No to bedzie rpzynajmniej interesujace jakie by nie bylo Edytowane 20 kwietnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 20 kwietnia 2012 Opublikowano 20 kwietnia 2012 (edytowane) Szkoda, że nikt nie wpadł na pomysł zrobienia serii podobnej do Naruto, ale na poważnie. Wyobrażacie sobie ten klimat poważnych walk ninja, cichej infiltracji i brak talknojutsu? To byłoby coś, ale zamiast tego mamy co tydzień nudę, którą i tak czytamy licząc na coś ciekawego... W Polsce znane jako "Miecz Nieśmiertelnego" i dostępne w Empiku. Poważniejsze, bardziej dojrzałe i mroczniejsze niż Ga.yruto. Jeśli chodzi o akcję to nie jest skupione tylko i wyłącznie na Ninja (ale są!). Bardziej rozchodzi się o pokazanie różnorakich wymyślnych technik i broni (łamacze mieczy, pierścień do dekapitacji, miotane ostrza, pół miecz - pół piła do amputacji kończyn, długa katana z wyciętymi kółkami dla zmniejszenia ciężaru broni), co jak dla mnie jest atutem. edit: no i polecam Ninja Scroll jeśliś nie słyszał. Edytowane 20 kwietnia 2012 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
Szymon Brando 0 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Kabuto by mógł pójść za przykładem innych ninja i wymienić sobie oczy bo w tych okularach wygląda komicznie. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2012 Już wiem co to Izanagi. To technika, która wywołuje flashback. Zaraz Kabuto się zorientuje że utkwił we flashback'u z całego jego życia, i wszystko jest widoczne dla ludzi z okolicy. Popełni samobójstwo tuż przed najbardziej pikantymi momentami. 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Gdzie do k... nedzy nowy chap? Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 25 kwietnia 2012 baj de łej - za tydzien nie ma chaptera, bo japonce mają złoty tydzien, wiec zadnych mang nie oczekujcie Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 http://www.mangareader.net/naruto/584 - kolejny nic nie wnoszący odcinek... Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 (edytowane) bro ur stupid jiraiya will kick kisames ass anytime bro and the 3rd hokage stronger then madara hahaha bro your stupid dont ever make another video on anime ur complete trash mate go home. Czy my tez tak e-wygladamy dla osob z zewnatrz? edit: http://www.youtube.com/watch?v=VolvOrdTCfs&feature=endscreen Chyba nie bylo tutaj - jest sila. Edytowane 28 kwietnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 dafuq is this bullshit :< Zaczyna grać mój ulubiony i najbardziej epicki kawałek z Naruto, Lee otwiera bramy a tu koniec :< Ogólnie spoko filmik. Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2012 No właśnie, aż się prosiło żeby choć trochę pokazać jak dres dostaje wpie.rdol Aczkolwiek taką szybkość jak na filmie to osiąga się dopiero przy czwartej lub piątej bramie. Pierwsza otwiera możliwości (i można zrobić Front Lotus), druga zwiększa siłę i dodaje wigoru, trzecia zwiększa przepływ krwi (stąd brązowy kolor skóry) i pozwala na Reverse Lotus. I dopiero czwarta i piąta zwiększają prędkość (i siłę przy okazji). Dla ciekawych szósta zwiększa przepływ chakry i pozwala na Morning Peacock, siódma zwiększa wszystkie przepływy wraz z temperaturą ciała i pozwala na Daytime Tiger, a ósma aktywuje całą energię ciała i zwiększa potencjał wszystkich otwartych bram. Oczywiście każda kolejna otwarta brama to większe obrażenia dla ciała użytkownika, a w przypadku ostatniej użytkownik umiera (acz przez czas jej aktywacji uzyskuje siłę przewyższająca każdego Kage... ). Ps. Dobrze, że Gai jest żywy, nie wyobrażam sobie jego je.biącego ostatnią bramę i regenerującego się po chwil podczas Edo Tensei Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Chciałbym zobaczyć jak Lee otwiera wszystkie 8 bram i robi z jakiegoś koksa miazge. Ale tak nie będzie. Bo kishimoto to dałn, który ma w (pipi)e taką za(pipi)istą postać jaką jest Lee :< Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Nawet ciekawie prowadzona kamera i choreografia wymiany ciosów też całkiem, całkiem. Jest potencjał. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Oglądam właśnie shippuudena i jestem po 26 odcinku. (pipi)a ale moc, to jeden z tych mega ultra wyje.banych odcinków. Końcówka szczególnie jest uber epicka: animacja gniecie suty. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Niestety w tym anime rzadkością jest by za animację walk zabierał się ktoś inteligentny. Fragment powyżej jest jednym z lepszych. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 29 kwietnia 2012 Opublikowano 29 kwietnia 2012 To raczej kwestia budżetu Ten odcinek i parę innych (naruto vs sasuke, naruto vs pain) toworzy oddzielne studio. Raz na rok dostają jakiś do zrobienia. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 bro ur stupid jiraiya will kick kisames ass anytime bro and the 3rd hokage stronger then madara hahaha bro your stupid dont ever make another video on anime ur complete trash mate go home. Czy my tez tak e-wygladamy dla osob z zewnatrz? edit: http://www.youtube.com/watch?v=VolvOrdTCfs&feature=endscreen Chyba nie bylo tutaj - jest sila. Choreografia i montaż gniecie niejeden wysokobudżetowy film. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 To raczej kwestia budżetu Ten odcinek i parę innych (naruto vs sasuke, naruto vs pain) toworzy oddzielne studio. Raz na rok dostają jakiś do zrobienia. Akurat walkę Naruto vs Pain przekombinowali i wyszło jakieś powykrzywiane. Dla mnie i tak najlepsze animacje mają starsze filmy anime (np. Ruchomy zamek Hauru, Ponyo, Księżniczka Mononoke czyli dzieła Miyazakiego oraz anime pt Steamboy). Płynność ruchów jest wspaniała. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 I tak chyba nic nie pobije Akirę a Naruto ma tyle różnych key animatorów że sam sie zdziwiłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi