MierzejX 883 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 (edytowane) Przypadkiem natknąłem się na ten trailer. Choć oprawa nie porywa, to akcja ryje beret. Wiem, wiem nie raz już serwowano taki tytuł (choćby Stranglehold czy Wanted), jednak stylizacja tej gry przypomina filmy Tarantino, a to oznacza czarny humor i dobrą sensację. Mocną stroną takich tytułów są bajeranckie umiejętności głównej postaci jak np. bieganie po scianach, skoki po poręczach, ślizganie się po podłodze itp. Te elementy stanowią równiez piętę achillesową tego typu gier, bo zazwyczaj ograniczają się do kilku zdolności, które szybko się nudzą, bądź nie często się je wykorzystuje. Za grę odpowiedzialna jest niejaka firma A2M (to ich pierwszy przeskok na platformy Xbox360 i PS3), a na fotelu wydawcy zasiada Bethesda Softworks. Warto czekać, tymbardziej, że gra ma zostać wydana na jesień i może okazać się dobrym czasoumilaczem w oczekiwaniu na świąteczne, i noworoczne hiciory. Edytowane 10 sierpnia 2009 przez Cold Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 fakt oprawa nie powala, ale sieczka zapowiada się wyjątkowo sycąco. dla mnie to cichy faworyt drugiej połówki tego roku. Wet zdecydowanie powinien skorzystać z masowej migracji tłustych tytułów na przyszły rok. imho to jeden z ciekawiej prezentujących się tytułów września/jesieni. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Ostatnio gralem w Strangleholda - moze kilka lat temu sie przyjemnie gralo ale akcja, bullet time, itp stalo sie nudne. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2009 (edytowane) Masz rację, ale tutaj bullet time to tylko wierzchołek góry lodowej. Ta gra zrobi furorę masą dodatkowych bajerów (problemem może być ich nie wystarczająca ilość), plus nabijanie punkciorów rodem z Chili Con Carnage, czy bardziej znanego z X0 - The Club. Edytowane 7 sierpnia 2009 przez Cold Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Mirror's Edge+ Stranglehold+ Ninja Gaiden? Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Opublikowano 7 sierpnia 2009 a ja pomyślaęłm " o kur... czyżby w końcu cos w klimatach "enter the matrix". mi ise podba. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2009 Akurat dzisiaj pojawiła się nowa reklamówka. Ciekaw jestem czy w samej grze zawarty będzie taki czarny humor. To zdecydowanie nie jest Stranglehold. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 spuscilem sie, dla mnie to bedzie obowiazkowy must have, uwielbiam takie gry Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) O cholera, rewelacja. Dlaczego do tej pory nic o tym nie wiedziałem? Inspiracja Tarantino/Rodriguezem aż daje po gałach* (nawet ten lektor wydaje się znajomy?), ale zapowiada się kawał za(pipi)istej gry. Poza tym takich klimatów nigdy za wiele, a w wydaniu growym czegoś takiego jeszcze chyba nie było. Oby nie spieprzyli gameplayu. * Kill Bill w wersji Grindhouse? Jest jeszcze taki trailer: http://www.gametrailers.com/video/shot-at-wet/53684 kur.wa spadłem z krzesła Edytowane 8 sierpnia 2009 przez Hejas Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Daaaamn! To będzie mocne. Akrobacje + walenie headów = miazga Dajcie mnie to już ;p Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Opublikowano 8 sierpnia 2009 popieram przedmówców. co więcej, jestem przekonany, że ta gra nie może być słaba... już się doczekać nie mogę. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2009 (edytowane) Oficjalna data wydania gry to 15 wrzesień. Kilka informacji od wydawcy. WET jest wysoce stylizowanym shooter'em z perspektywy trzeciej osoby, który łaczy strzelaninę z walką mieczem i ponad przeciętnymi akrobacjami, by nadać akcji niesamowite wrażenia. Gra pozwala strzelać jak chcesz i kiedy chcesz [Cold. Free roam pełną gębą nie ma co.]. Będziesz mógł swobodnie strzleać w biegu, podczas zjeżdżania z drabin, ślizganiu się po podłodze, bądź w trakcie wykonywania masy różnych akrobacji. Znakami produktu są: ironiczny mix humoru i przemocy, niepowtarzalna obróka obrazu wideo w stylu retro oraz oryginalna, inspirowana latami 70-tymi, muzyka. WET to TPP jakiego jeszcze nie doświadczyłeś. Bla, bla, bla... więcej informacji na stronie wydawcy: WET - Bethesda Softworks Mnie martwi tylko jedno - producent. Na jego koncie same licencje bajek i wszystkie produkty to crapy. Edytowane 8 sierpnia 2009 przez Cold Cytuj
Uszator 0 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 tej a ta kobitka to jedyna grywalna postać? Na zwiastunie przedstawiono także inne postacie, ale już w gameplayu tylko dziewuszka, stąd moje pytanie. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 z poprzednich trailerów zrozumiałem, że pozostali to inne mroczne persony, które trzeba będzie wyeliminować. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 sierpnia 2009 Ta kobieta, to grywalna postać (nie wiem czy jedyna; dla wątku fabularnego raczej tylko ona). Pozostali (Ze Kolektor, Tarantula itd.) to postaci występujące w roli bossów. Coś na zasadzie wybijania pionków, aż do króla (pomysł żywcem wzięty z Kill Bill). Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 WET to mi się kojarzyło z The Sexi Empire na PC ale to będzie lepsze WET Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 tej a ta kobitka to jedyna grywalna postać? Na zwiastunie przedstawiono także inne postacie, ale już w gameplayu tylko dziewuszka, stąd moje pytanie. z poprzednich trailerów zrozumiałem, że pozostali to inne mroczne persony, które trzeba będzie wyeliminować. Ta kobieta, to grywalna postać (nie wiem czy jedyna; dla wątku fabularnego raczej tylko ona). Pozostali (Ze Kolektor, Tarantula itd.) to postaci występujące w roli bossów. Coś na zasadzie wybijania pionków, aż do króla (pomysł żywcem wzięty z Kill Bill). 3 posty rozkminy totalnie oczywistej rzeczy. -_- A na oficjalnej stronie jest jeszcze jeden trailer. http://wet.bethsoft.com?fbid=pyEU8sBUPB6 Nawet jeśli gra będzie słaba - zwiastuny ma najwyższej klasy. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 http://www.gametrailers.com/video/gunplay-gameplay-wet/54786 http://www.gametrailers.com/video/freeway-gameplay-wet/54787 troche dobija ciagle sluchanie tego dzwieku z pistoletu Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) marniutkie modele pojazdów, choć sama sekwencja efektowna. dźwięki strzelania faktycznie są irytujące, zarówno pistoletów jak i SMG. efekt wybuchu jak sprzed kilku lat... slabo. imo to gra na max 7/10. co nie zmienia faktu, że biorę ją (już nie tak) w ciemno. ale raczej poczekam na second hand. chyba, że demko mnie przekona do szybkiego dzialania ; ] Edytowane 23 sierpnia 2009 przez zimzvm Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Na PS3 demko sie pojawilo, kiedy na 360? Cytuj
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Fajnie ie prezentuje na gameplayach, przyjemna sieka, Pewnie demo na XO na dniach. Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Dosyć ciekawa stylistyka. KillBill po prostu. Muzyka roxx. Pasuje do klimatu no i wyczesane akcje. Szkoda, że to wszystko tak szarpane ale chyba będzie różnorodnie i ciekawie. Pozyskam ale z drugiej ręki Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 pogralem troche w demo i jak dla mnie absolutny must have, motyw z tym czerwonym, komiksowym filtrem kozak fhuj mam tylko nadzieje, ze bedzie mozna uczyc sie sporo nowych ruchow, ze bedzie duzy wybor broni i beda takie przerywniki od normalnego strzelania jak akcja na autostradzie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Najlepsze w calym demie to ta sekwencja na czerwono - moglaby byc cala gra tak. Reszta srednia od strzelania, akrobacji, bonusow czy przeciwnikow - nie zachwyca + grafika rodem z PS2. Mi ten tytul nie dawal funu wiec sie nim nie zainteresuje. Zapewnie to bedzie sredniak cos miedzy 5/6+ max 7 jesli komus sie spodoba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi