orion50 632 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Mi się nie podoba. Jakieś ujowe, ale dla fanów Tarantino jak znalazł Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 przyznam, że nie jest łatwo połączyć efektowną akrobację z efektywnym strzelaniem. do tego połączyć to wszystko w dłuższe combo... potrzeba wprawy. ale to dobrze, że nie jest za łatwo. poza tym podtrzymuję opinię z poprzedniego mojego posta - gra najwyżej na 7. ewentualnie malutki + jeśli walki z bossami będą efekciarskie. graficznie faktycznie jak na trailerach - słabo. i to nie jest tylko wina filtra, on i tak maskuje częściowo słabą oprawę video. audio również prezentuje się nieco lepiej. świetna muzyka nadrabia monotonne dźwięki płynące z gry. po grę sięgnę na pewno, bo lubię takie slasherki na szynach, ale zdecydowanie poczekam na okazyjną cenę w second hand. ewentualnie 2-3 miesiące jak spadnie cena nowej gry do granic 90-100PLNów. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Demo jest naprawde niezle i gra znalazla sie na liscie moich zakupow ale poczekam az cena spadnie a filtr dla mnie rewelka niezly misz-masz. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Gra nie powala , w akcie desperacji kupie z drugiej ręki za max 70 pln. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Gierka niby niezła, ale boję się, że w demie zaprezentowali już wszystko co mogło przyciągnąć do tej gierki. Comba, specjalna wizja, skakanie po dachach jadących fur, kill billowe motywy. Wygląda mi na to, że w pełnej wersji będzie więcej tego samego, czyli nuda. Cytuj
Gość Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Po demie to jest to sredniak niewart zainteresowania. Stylistyka, grafika, gameplay slabe. Gra na 6. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 IMO gierka w sam raz, na jeden raz. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Po demie to jest to sredniak niewart zainteresowania. Stylistyka, grafika, gameplay slabe. Gra na 6. pisze to typ co gra w halo - weź się rozpędź na torowisku i zobacz kto wygra - ty czy tramwaj? zagraj w fulla pacanie, od początku do końca gra trzyma poziom - wysoki scenariusz klasyczny dla exploitów z lat 70, jakikolwiek powód jest dobry aby pokazać przemoc a zemsta to najlepszy powód z wszystkich możliwych galeria postaci świeci wśród tego co nam serwują twórcy gier - taki stranglehold (i nie tylko) mógłby się wiele nauczyć dialogi (tak jak i postacie) rozwalają - ONE! TWO! FUCK YOU!!!! i zaczyna się jatka w rytm rockabilly jest intensywnie i zróżnicowanie - od absurdalnego baletu na maskach samochodów poprzez freefall z 5km niedobrze mi się robi jak czytam wasze wywody, (pipi) widział albo myśli że widział ale wydał ocenę ktokolwiek lubi sieczki tpp ten doceni ten tytuł, za pomysł, za realizację, za patenty maskujące loadingi żadna lara czy nariko nie sięga Rubi nawet do pięt - ten lachon ma tyle ikry i charyzmy jak jakiś złamas lubi cyferki w skali od 1 do 10 to niech żre 8+ a może nawet 9- w graniu liczy się przyjemność i frajda - a tu jest tego od cholery nie ma żadnej filozofii i wyzwania w kopiowaniu bezpiecznych schematów, dlatego z chęcią stawiam internetowego browara komuś kto ma czelność i ochotę zabawić się konwencją Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 (edytowane) jeszcze tylko 2 dni i będę mógł potwierdzić/zaprzeczyć tym słowom. ja po pierwszych trailerach napaliłem się na grę, jak szczerbaty na suchary. demko potwierdziło, że gra będzie co najmniej dobra. co prawda nie było niczego, czego nie widzieliśmy na gejmplejowych trailerach, stąd brak większego szoku. in plus zaliczam to, że postać nie prowadzi się za łatwo... wzorem Altaira. trzeba będzie trochę potrenować, aby połączyć balet ze skuteczną eksterminacją przeciwników. do premiery już bardzo blisko : ] PS. siatkarze górą ! : D Edytowane 13 września 2009 przez zimzvm Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Bez kitu na taki post czekałem. Łykam jak tylko zejdzie z ceny, a w międzyczasie pożyczam "Stranglehold" od zioma i siekam jeszcze raz na hardzie. Cytuj
Gość Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Ty bawol, ale Halo to jest killer, a cale te WET nawet stylistyka mi nie podchodzi, grafika slaba, taki gameplay mnie nie rusza. Co sie tak spinasz ;] Nie mam tramwaji na wiosce Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Ja chetnie lykam wszelkie shooterki, ale do Wet jakos nie mam ochoty, nawet gdyby wzias za demo 1 mapke z 50 Centa na Pustyni (dodam ze dopiero po skonczeniu gry dowiedzialkem sie ze jest tam slow mo - patrzac jak zrobic pewnie osiagniecie XD) do demka Wet to w tym pierwszym tytule czuc frajde z fragowania, sporo gunow, gadki z ktorych sie fajnie polewa gdy slyszy sie od Dj Whoo Kida ktory gada - yeah fifty, yeah + coop. Wet to niszowa gierka, na start konsoli jak najbardziej czy roczek po. Ale poczekam do recenzji by utwierdzic sie w tym ze gra jest poprostu slaba i skierowana glownie dla fanow filmow QT/Rod badz tez slaba podwzgledem wykonania jak i gameplayu ktorego nie czuc wogole - ani to ze masz slow mo + akrobracie czy tez fragowanie robiac wslizg na kolanach ze bullet time. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) Gierka jest mega. Akrobacje i te wszystkie pierdoły są niesamowite. Fajny jest filtr wideo jakby takiego filmu. Muzyka w grze jest ok. No, idę dalej grać ^_^ btw. grafika może super nie jest, ale to nie przeszkadza tej grze ani trochę. sam gejmplej jest za(pipi)isty dzięki ciągłej akcji. Ta gra jest przykładem tego, że grafika nie musi być najważniejsza i nie jest Edytowane 15 września 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 (edytowane) (...)gameplayu ktorego nie czuc wogole - ani to ze masz slow mo + akrobracie czy tez fragowanie robiac wslizg na kolanach ze bullet time. Weź pisze może, że ty nie czujesz, bo ja np. czuję gameplay i Wet jest jednym z najlepszych dem w jakie ostatnio zagrałem. Skusze się na fulla na bank. Wiesz są gusta i guściki, ale nie musisz swojego - w jakiś dziwny sposób, jaki masz w manierze - narzucać innym graczom...Jak ci się nie podoba to twoja sprawa, ale pisz raczej w pierwszej osobie, jak mawiają - "za siebie"... Edytowane 15 września 2009 przez KIELiCH Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Nie mam pojęcia co takiego "czujecie", ja nic nie czuje tylko widze. A widze sporo pochlebnych opinii co mnie intryguje, może warto w toto zainwestować `_` . Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 (edytowane) Ja nikomu nic nie narzucam, opisuje swoje wrazenia. Ja jak gram w jakiegos shooterka to "czuje" - moc broni, ilosc hp, wiem ile przeciwnik moze dostac kulek, wiem ze moge dostac 1 granat by przezyc ale 2 juz nie, itp. W Wet mi tego zabraklo, zwyczajna gierka. Poczekam na ODST, nic wielkiego ale bedzie bawic http://www.gamerankings.com/browse.html?search=wet&numrev=3&site= Pierwsze recki na poziomie 6-7 glownie Edytowane 15 września 2009 przez Scorp1on Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 ta sama gra, dwie różne oceny... IGN nie przestaje mnie zadziwiać. http://ps3.ign.com/articles/102/1024693p2.html http://ps3.ign.com/articles/102/1024691p2.html Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Przecież od zawsze IGN dawało nawet i 3 różne oceny i 3 różne recenzje. Moim zdaniem to dobre rozwiązanie bo można zobaczyć różny punkt widzenia na jedną grę. W PSXE też przecież są oceny kilku redaktorów. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Gierka dosyć krótka ale za to akcja intensywna. Dużo skakania i strzelania połączonego z akrobacjami. Takie połączenie Stranglehold z Tomb Raiderem i Kill Billem Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 @C1REX przyznaję, dobrze poznać różne opinie nt tego samego tytułu. problem w tym, że im się znacząco rozjeżdżają oceny dotyczące elementów gry, które przez recenzentów powinny być oceniane obiektywnie. chociażby oprawa A/V... ale to tylko moje zdanie. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Oprawa wizualna... Wszyscy chcą teraz wszędzie widzieć Anril Endżin 666 czy KrajEndżin i mieć nie wiadomo jakie cieniowanie i inne pierdoły. Dla mnie brak tego och ach silnika nie robi różnicy. Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 No wlasnie robi, jestes konsumentem i powinienes oczekiwac wszystkich skaldniowych na jak najwyzszym poziomie, placisz przeciez za gry wcale nie maly hajs. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Szczerze? To wolę taką grafikę niż to świecące połyskujące coś co otrzymałem na gears of war. Grakika to nie wszystko, liczy się klimat i fun, a tutaj spodziewam się go więcej niż na typowej strzelance. Cytuj
Gość Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Girsy sa sliczne, smieszne, ba niesmaczne jest choc stawianie oprawy video Wet przy GoWie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi