Bojan_Zaw 4 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Koniec zdecydowanie za prosty ;/ Przeszedłem na Hardzie. Na tych innych poziomach nie będę przechodził, bo trochę hardkorowo było. Ponabijam może trochę GS w Challenge Mode. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 To ile przejscie gry zajmuje? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 A jak z tempem akcji - jak pełniak prezentuje się względem tego co pokazało demo ? To jest tak że wchodzimy do kolejnego pomieszczenia, kamera przejmuje kontrolę i pokazuje co i gdzie się znajduje za każdym razem im dalej breniemy ? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Tempo akcji cały czas prawie. Tak, jak napisałeś, często jest takie coś z tą kamerą. Dodatkowo fajną opcją jest, że czasem (ale rzadko) kiedy zjedziemy windą, Rubi zabija typa, jego krew ląduje na jej twarzy i ona się w(pipi)ia - uruchamia się ciekawy tryb, gdzie ściany są czerwone, przeciwnicy biali, grafika robi się taka kreskówkowa i sieczemy mieczem. Za(pipi)isty motyw To ile przejscie gry zajmuje? Nie wiem, trudno mi powiedzieć. Krótsze niż Batman? Jeśli grałeś, to będziesz wiedział Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 gierka dobra fh,uj, moze grafa nie jest najwyzszych lotow ale za to nadrabia swietna sciezka dzwiekowa duzo lepsza niz ten crap od Johna Woo Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 nie dam rady przejsc na normalu tego lotu w powietrzu z samolotu dosc czybko i sprawnie namierzam tych typkow ale ciegle gine, wybuchowych beczek tez probowalem uzywac Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Dasz radę. Ja na hardzie z 10 razy powtarzałem Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Najbardziej wku.rwiający element gry. Ile ja się na tym naprzeklinałem to głowa mała. Typków pozabijałem bez problemu. Gorzej było z omijaniem tych szczątków, ale jest na to metoda. Za piwerwszym razem jak grałem to też z ponad 10 razy próbowałem i lipa. A teraz grałem sobie każdy level po razie i za pierwszym razem mi się udało to zrobić Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 jeśli na Hard się tak męczycie, to co się musi dziać na Ultra Hard... czy jak on się tam nazywa. a powiedzcie mi na czym polega tryb Golden Bullets ? Cytuj
Czoperrr 5 132 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 W golden bullets zabijamy typów jednym strzałem. Prosty tryb. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 jest jakis poradnik do lokalizacji tych malp? przechodze na golden bulet i przydaloby sie zebrac wszystkie Cytuj
Dante 433 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=175701 Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Dziwi mnie, że w temacie nic się nie dizeje. Gra jest bardzdo dobra pomomo paru niedociagnieć i chęci rzucania kur.wami. W jednym z przerwyników filmowych jest mind fuck - jest jakieś takie coś po lewej stronie co jest bardzo podobne, albo wręcz identyczne z obromowaiem naszego kraju - chodzi o granice naszego niby jabłka. ZAuwarzyliścei to też? Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Jak szybko włączyłem demo WET tak jeszcze szybciej je wyłączyłem i wywaliłem z dysku. Sterowanie do dupy. Grafika gorsza niż średnia z PS2. A ten filtr graficzny, który miał na celu dać impresję filmu dał dużo więcej - iluminację dla oczu w pejoratywnym znaczeniu ofkoz. Grało się w to drętwo. Zamiast jakichś składnych akcji (gun + miecz) wychodziły akcje typu stosuję jeden manewr, bo działa. Na szczęście Bethesda zrobiła demo, które przestrzegło mnie przed ewentualnym zaopatrzeniem się w tę grę. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Składnych akcji? Jak się nie ma wykupionych, to się nie zrobi Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) Jak szybko włączyłem demo WET tak jeszcze szybciej je wyłączyłem i wywaliłem z dysku. Sterowanie do dupy. Grafika gorsza niż średnia z PS2. A ten filtr graficzny, który miał na celu dać impresję filmu dał dużo więcej - iluminację dla oczu w pejoratywnym znaczeniu ofkoz. Grało się w to drętwo. Zamiast jakichś składnych akcji (gun + miecz) wychodziły akcje typu stosuję jeden manewr, bo działa. Na szczęście Bethesda zrobiła demo, które przestrzegło mnie przed ewentualnym zaopatrzeniem się w tę grę. sterowanie jest wlascie zaj,ebiste, duzo lepsze niz w strangleholdu, samo strzelanie jest bardzo przyjemne. np mozesz wbiec na kolesia, odbic sie od niego i zaatakowal z gory mieczem Edytowane 25 września 2009 przez Tommo Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 albo go ostrzelać podczas salta w bullet time nie wiem jakie jest demko, ale nie oceniajcie tej gry zbytt pochopnie - jak ktoś kto grał w pełną i demko moze powiedzieć co jest w demie to będę wdzięczny. Dla mnie gra o wiele lepsza od strangleholdu właśnie, którego wyrzuciłem po paru minutach grania. Po WET takiemu max payne 3 cieżko będzie mnie do siebie pewnei zachęcić. Można skądś ściągnąć soundtrack do gry? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 w demie masz ten fragment z poczatku gry, pozniej raig mode i akcja na autostradzie ja po przejsciu dema od razu wiedzialem, ze zagram w fulla a z tym max pejnem to troche pojechales, to jednak inna liga bedzie ;p Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 A co mozna kupic? Bułki i warzywa <_< Różne pierdoły dotyczące skakania z mieczem itp itd. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 fail. Duzo mi powiedziales Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Nowe ataki. Może być? ja (pipi)e -.- Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 w demie masz ten fragment z poczatku gry, pozniej raig mode i akcja na autostradzie ja po przejsciu dema od razu wiedzialem, ze zagram w fulla a z tym max pejnem to troche pojechales, to jednak inna liga bedzie ;p O ku.rwa i komuś po tym czymś się gra nie podoba Ja tak samo już wtedy wiedziałem, że to jest to. Co więcej to stało się to co się dawno nie stało - gra zmusiła mnie do kupienia worka i przejarania go na celej grze Jednak wziełem w ciemno bo widziałem w tej gierce wielki potencjał. Moze pojechałem, nie wiem, nie widziałem mp 3. Póki co to stawiam te gry koło siebie, tzn stronhold, wet i mp3. Wygrywa wet. I ktoś wie coś o soundtracku z gry? Albo jak to zgrać na dysk x360 a potem na mp3 czy cos. Cytuj
szymen 2 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Wie moze ktos, czy zapowiada sie na kontynuacje? Koncówka dobitnie na to wskazuje, a po skonczeniu tej gry mam ochote na o wiele wiecej. Tyle funu z gry jeszcze nigdy chyba nie mialem. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 tej mam pytanie, czy swoją dopakowaną Rubi mogę zacząć nową grę czy muszę ją od nowa pakować? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi