Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 501
  • Wyświetleń 113,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bo to nie jest kolejny klon GTA, z olbrzymim miastem, mnóstwem punkcików na mapie i nudziarstwem w postaci gównianych misyjek pobocznych oraz rozmytym głównym wątkiem. Mam już przesyt tego typu grami.

• być może wcale nie tak dużo jakby się wydawało. niezła promocja dla obu marek. dodatkowy klimat dla gry, zainteresowanie pisemkiem przez graczy. zresztą w erze internetu i red tube'a promocja dla nich

• Jest i oficjalna okładka ;]. Co prawda z wersji na Ps3 ale pewnie do Xbox-a będzie taka sama.     Zajebista.   EDIT: Zmienione na wersję xboxową ;]

Opublikowano

Miejmy nadzieję że wyrobią się na wiosnę 2010 i nie przełożą na jesień. Filmik niesamowity, jazda przez miasto zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Podoba mi się takie nakręcanie hype'u, żadnego ględzenia o rewolucji i innych farmazonów, tylko czysty gameplay.

Opublikowano

Ale grafa slaba, znacznie gorsza od Gta 4, i już widać zę fizyka też nie będzie taka kozacka :(

Opublikowano

Porównywanie grafiki dwóch gier,z czego jedna jest już dawno w sprzedaży a druga nie ma jeszcze ustalonej daty premiery??...Litości :blink:

Opublikowano

Gra wydaje się być strasznie "drętwa", to zapewne wina nienajlepszej fizyki. :rolleyes:

Opublikowano

Wydaje mi się, że do premiery gry zostanie ona poprawiona ;). Zapowiada się hit, szkoda że trzeba jeszcze tyle czekać :(.

Opublikowano

Wygląda fajnie. Dla mnie dobrze by było gdyby gra dostała kinową polonizację, bo już z angielskim coraz gozej.

Opublikowano
Gra wydaje się być strasznie "drętwa", to zapewne wina nienajlepszej fizyki. :rolleyes:

Dokładnie, wystarczy zobaczyć jak auto wykonuje poślizg, daleko temu od realizmu, coś jak mafia 1 czyli symulacja jazdy kartonem :rolleyes:

Opublikowano

Sporo do poprawy, model jazdy wyglada na fajny - nie jestem fanem wolnych sandboxow czy Mafii/GH ale jesli bedzie miala dobre oceny ( ]:-> ) to sie nia zainteresuje.

Opublikowano

GTA IV przehypeowany i nudny tytuł ? omg, nieźle macie ;

Opublikowano

Co do grafy to widzę, że nikt nie zauważył sporego pop-upu...A ten jest naprawdę spory, mam nadzieję, że do premiery ''poszerzą horyzonty'' w mafii :P No ale różnego rodzaju pomieszczenia wyglądają prześlicznie przez to, że są przepięknie oświetlone i cieniowane.Będzie mocny tytuł.

Opublikowano

Bo GTA IV jest grą przehypowaną, może nie nudną, ale przehypowaną. MAFIA II pozamiata filmowym klimatem, a z tego co widziałem na ostatnich trailerach to system osłon i strzelania też jest niezły. Twórcy mają jeszcze co najmniej 8 miesięcy czasu, więc wiele się poprawi. Jak dla mnie, oprócz Assasin's Creed 2 będzie to pewny pre-order.

Opublikowano

System osłon zastosowany w Mafii był już w tylu grach,że przestałem liczyć dawno temu,więc akurat ten element nie jest niczym nowym.

Ta gra ma zadatki na hit ale równie dobrze może skończyć z "siódemką" w oceniaczce...ciężko w tej chwili coś więcej prorokować.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Będą jakieś bonusy w wersji PC (których nie będzie w konsolowej), ale jeszcze ich nie zdradzają.

No bez jaj, mam nadzieję że chodzi o jakieś najnowsze zabezpieczenie antypirackie :)