Dabman 104 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Jak sądzisz, ja już skończyłem... Jimmy's Story Prequel Joe's Adventures Jimmy's Vendetta Pack Cytuj
Texz 670 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Tzn. odpaliłeś jakieś niedorobione mapki w wersji PC? Cytuj
Just Boro 2 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 A właśnie - wiadomo kiedy będzie pierwsze DLC? Czekam z niecierpliwością Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 7 wrzesien. Wystarczy na ppe.pl wejsc... Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 (edytowane) k.... mać jakiś tępy flet wypuścił do sieci to DLC... na konsole JTAG... k. mać! Edytowane 3 września 2010 przez Dabman Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 (edytowane) Dabman jak możesz to napisz czy w Joe's adventures jest pociągnięty wątek po zakończeniu gry. Chodzi głównie o to, czy coś w tej kwestii zmienili, mam nadzieję, że nie. Edytowane 3 września 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 W sklepie z bronią trzeba sprzątnąć, inaczej sam Cię zastrzeli Obrabowałem chyba ze 4 sklepy z bronią ( bo sa najłatwiejsze. Jak napadłem an fast food pobiłem sprzedawce, zabrałem kase i rozwalił mnie jakiś praworządny klient;/ a sklepy z bronią zawsze puste) W sumie łatwy patent. Wystarczy szybko pobić sprzedawce zabrać kasę i wyjść zanim gliny wpadną. Cytuj
Rysiek z klanu 4 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Albo odstrzelic mu łeb. Cytuj
bor 2 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Niby recenzje dobre i to hit, jednak gra słyszałem, że krótka i nie jest produkcją mistrzowską. A jak Wy sądzicie ? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Kilkanaście godzin gry na wysokim poziomie. Jeśli nie przeszkadza ci brak multi to warto, szczególnie jeśli lubisz klimaty rodem z Ojca Chrzestnego. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Kto lubi kino gangsterskie nawet nie powinien się zastanawiać, bo lepszej gry nie ma. Cytuj
Rysiek z klanu 4 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Zależy czego oczekujesz. Jeżeli chcesz dobrej historii to bierz w ciemno, jeżeli szukasz sandboxa to możesz być trochę zawiedziony. Cytuj
R4V3N 0 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 (edytowane) Nie wiem czy widzieliście listę rzeczy ponoć wyciętych z Mafii. To takie sumarum tego co gracze znaleźli w plikach pctowej wersji gry. *spis sporządził F@mas na forum CDA. a) elementy zwiazane z autami - tunning "wizualny" w stylu Forzy http://www.imagebam....44t0qwrcrefn2dv - widok z 1 osoby http://a.imageshack....82920390811.jpg - zaawansowany model zniszczeń aut. http://img839.images...0830140632.png/ b) pocięta fabuła mieliście wrażenie ze początek i koniec gry jest jakoś zrobiony na szybko? nie wydawało wam się... Oto spis pierwszych misji w Mafii 2, które miały być z założenia scenarzysty w grze: Rozdział 1: Zaginiony w akcji (ciekawe...) R2: Trening po sycylijsku (misja treningowa z prawdziwego zdarzenia) R3: Gra w chowanego (kolejna misja skradana? to logiczne ze nie zaczynamy z całym arsenałem jak w wykastrowanej pierwszej misji) R4: Człowiek honoru R5: Call of Duty R6: Wsparcie R7: Szwadron śmierci R8: Siła ludu R9: Stary Kraj <- czyli misja od której zaczynamy grę I levele, które miały mieć miejsce po urwanym zakończeniu: Rozdział 16 (lub 24...): Najwyższa pora R17: Rodzinny biznes R18: Przyjaciele na całe życie c) misje poboczne Nie zostały one wyciete w 100% przez co smiesznie wypada w grze "zaproszenie" do wykonywania misji dla Bruskiego i Dereka, ktorzy chyba nigdy nie maja dla gracza zadnego zadania. W grze mielismy wykonywac zadania dla nastepujacych osob: -Derek -Mike (wiadomo juz o 5 misjach dla niego) -Charlie -Eddie I dodatkowe zadania nie związane z tymi osobami Mało? A co powiecie na wycięcie z gry drugiego miasta (pewnie tego z pierwszych rozdziałów) - San Celeste? Oto mapka: http://i38.tinypic.com/29onyb4.jpg Nie chciałbym osądzać tu 2K Czech. Możliwe, że wiele z tych rzeczy w finalnym produkcie nie prezentowało się najlepiej i dlatego musiały zostać usunięte. Nie chce mi się wierzyć, że to wszystko zacznie się pojawiać w kolejnych DLC bo to oznaczało by naprawdę niezwykłą pazerność czeskiego studia. Edytowane 4 września 2010 przez R4V3N Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 O ile taki tuning wydawałby się bezsensowny....szczególnie na tamte lata i tak poważne klimaty...to najbardziej szkoda tych cięć w fabule...liczę przynajmniej na jakieś DLC tych rozdziałów po "zakończeniu Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 No z tego można wnioskować, że gra skończyłaby się happy endem. Dobrze, że sobie to darowali. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Krótka gra, ale trzyma mocny poziom. Czekam na DLC. Cytuj
Rysiek z klanu 4 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Może wydawca naciskał, by wydać grę jak najszybciej to i ją pocięli. Wkurzę się jak się okaże, że dostęp do tamtych wyciętych części będzie w dlc. Sprzedaję grę i poczekam sobie na GOTY. Nie wyobrażam sobie płacić za coś co miało być w finalnej wersji. Pamiętam też te zapowiedzi, że zniszczenia samochodów będą dorównywać tym z bournouta. To nie pazerność Czechów tylko 2K. Głupia moda na wyciąganie z graczy dodatkowej kasy. 10$ tu 10$ tam i wychodzi, że za popierdółki zapłaci się równowartość nowej gry. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Przecież tą grę i tak robili długoooooooooooooooooooo o wiele za długo. Więc nie kupuję wytłumaczenia, że wydawca naciskał. A jeżeli już to osobiście wolałbym jeszcze poczekać nawet pół roku ale dostać produkt w pełni skończony i sprawny technicznie. Cytuj
Rysiek z klanu 4 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Też bym wolał. Jednak sam zauważyłeś, że grę robili za długo. Usiadło kilku panów przed tabelkami z excela i stwierdzili, że już czas.A to co wycieli sprzedadzą jako nowość w dlc Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 (edytowane) Może wydawca naciskał, by wydać grę jak najszybciej to i ją pocięli. Wkurzę się jak się okaże, że dostęp do tamtych wyciętych części będzie w dlc. Sprzedaję grę i poczekam sobie na GOTY. Nie wyobrażam sobie płacić za coś co miało być w finalnej wersji. Pamiętam też te zapowiedzi, że zniszczenia samochodów będą dorównywać tym z bournouta. To nie pazerność Czechów tylko 2K. Głupia moda na wyciąganie z graczy dodatkowej kasy. 10$ tu 10$ tam i wychodzi, że za popierdółki zapłaci się równowartość nowej gry. Ze średnią na poziomie 75 % raczej bym na to nie liczył Edytowane 4 września 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Gra się świetnie sprzedaje. Jeżeli za tą popularnością pójdzie sprzedaż DLC, to brak bardzo dobrych ocen branżowych maruderów zmniejszy jedynie ilość bzdurnych napisów na okładce wersji GOTY. 1 Cytuj
Just Boro 2 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 (edytowane) ej w ogóle z skąd ludzie mają już DLC? patrzyłem na live! marketplace i szukałem na steamie ale nic nie ma, widziałem ze już niektórzy pogrywają Edytowane 5 września 2010 przez Just Boro 1 Cytuj
Rysiek z klanu 4 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 hehe, odemnie już grosza nie dostaną. poczekam na goty. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Genialna reklama ale pasującą nie tylko do Mafii 2 ale większości gier. Rysiek myślisz, że pojawi się wersja GOTY? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi