Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Będą. Podobno z początku były jakieś problemy. Cytuj
gieroy22 41 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Ok , a jeszcze takie pytanie, jeżeli dodatki pobiorę z innego konta to będą one działały na moim każdym innym ? Bo jak wiadomo konta z 6tys pkt na allegro a 5 dyszek to niezły deal Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Mój kumpel doznał po zakupie dodatków na polskim XBL niemiłej niespodzianki. Osiągnięcia w ogóle nie przypisały się do ogólnego wyniku i po prostu nie chciały się odblokować (i zdaje się, że kupował punkty właśnie z allegro). Więc jeśli zależy ci na osiągnięciach to uważaj na to. Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 No właśnie, te dodatki z polskiego Live działają z polską wersją (i pewnie tylko z taką), ale nie dają GS'a, bo lista osiągnięć w polskiej Mafii nie została zaktualizowana po wyjściu DLC. Uwaga z tymi dodatkami, nie wiem jak jest teraz, ale np. dodatek pobrany z polskiego Live nie działa mi z wersją europejską. Odwrotnie też mogą być problemy. No chyba, że rzeczywiście coś zmienili ostatnio. Cytuj
gieroy22 41 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Czyli po prostu zaopatrzyć się w Angielską wersję gry ? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Z angielską wersją i dodatkami kupionymi na niepolskim Live powinno być ok. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 czy po skonczeniu gry jest mozliwosc wybrania poszczegolnego chapteru ? zeby pozbierac to i owo ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Ale i tak rozwiązano to gorzej niż w pierwszej części, bo trzeba zaliczać całą misję. W jedynce można było startować od dowolnego checkpointa. Irytuje to czasem przy zbieraniu Playboyów, trzeba np zaliczyć prawie całą misję, bo okazuje się, że Playboy będzie dopiero w kiblu po powrocie z zadania. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 dobre i to bo nie lubie zagladac do poradnikow gier przed samodzielnym skonczeniem jak narazie gra daje rade zobaczymy jak to pozniej bedzie warto inwestowac w dodatki czy nie zawracac sobie nimi glowy ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Zadania w każdym dodatku opierają się na misjach na czas, nie są tak rozbudowane jak w M2, nie ma scenek przerywnikowych (w dodatkach Jimmy'ego są tylko krótkie wstawki na początku i na końcu). Najeżdżasz na ikonkę zlecenia, czytasz tekst i odbierasz zlecenie, wykonujesz zadanie itd, schemat się powtarza. Wyjątkiem jest Joe's Adventure, jest tam kilka misji bardziej złożonych (jak w podstawowej grze), jest też trochę scenek, ale większość opiera się na schemacie z ikonkami. Czy warto? Jeżeli lubisz śmigać po Empire Bay i po skończeniu gry czujesz niedosyt, to tak. Polecam najpierw Joe's Adventure, bo jest powiązany z grą, natomiast dodatki Jimmy'ego to odrębna historia i nie ma nic wspólnego z Joe i Vito. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Jak ja mam polską wersję gry, a LIVE nie mam założonego na Polskę to dodatek Joe's Adventure będzie działał? Osiągnięcia wpadną? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Z polską wersją takie DLC nie zadziała. Zadziała DLC z polskiego Live, ale bez osiągnięć. No chyba, że coś pozmieniali ostatnio (wątpliwe). Cytuj
popiol 16 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Dzięki Wampis za odpowiedź. Niezła lipa w takim razie... Ciekawe czy jakbym ściągnął z menu gry to DLC to czy by zadziałało z PL wersją? Cytuj
JPek 0 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Czy dodatki DLC z Polskiego live są z polskimi napisami cz wszystko po angielsku? Cytuj
popiol 16 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Dodatki przecenione na 400 pkt. - http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=56675 Ja już nic z tego nie rozumiem, jest tam napisane, że niedostępne w Polsce, a Wampis mówi, że z PL wersją działają dodatki ściągnięte z polskiego Live... Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Może przecenili te wersje z zagranicznego Live? Z tymi DLC jest bałagan straszny, ja powiem tak: mam wersję francuską, czyli zachodnioeuropejską. Kupiłem DLC z francuskiego Live i działa, kupiłem drugi dodatek po przeniesieniu konta, już z polskiego Live i już się zapisał jako dodatek do innej gry i nie działa. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 A ile tych dodatków jest na polskim livie i po ile są ? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 stycznia 2011 Opublikowano 30 stycznia 2011 (edytowane) wlasnie jestem w chapterze 14 pewnie juz bylo ale roz(pipi)alo mnie to zakonczenie 1 w mafia 2 miazga heheh w sumie dobrze ze nic nie czytalem na temat tej czesci bo pewnie dawno juz bym to wiedzial hehe a tu takie zaskoczenie no i skonczylem dobra gra ale zakonczenie slabe mialem brac dodatki ale jednak odpuszczam gra leci na wymiane Edytowane 30 stycznia 2011 przez kubson Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 O tak, kto ograł jedynkę, to nie podejdzie do tego obojętnie. Jednak dla mnie i tak najlepsza pozostaje egzekucja na Henrym Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 ta akcja byla gruba w ogole odpalilem zakonczenie jedynki z ciekawosci jak wygladaly postacie wykonujace wyrok na tommy angelo i jak by nie bylo vito i jimmy dawno sie tak dobrze nie bawilem przy grze ale patrzac na calosc to jednak sie zawiodlem zakonczenie wcale nie bylo mocne i vito w szczegolnosci glos taki bez charyzmy nijaki czekam na kolejna czesc Cytuj
ziombel 4 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 (edytowane) Czyżby Cenega zrezygnowała z wydania edycji rozszerzonej na Xboxa i Ps3? Najpierw na stronie był grudzień, później styczeń, potem luty.. a teraz nie można w zapowiedziach już znaleźć niczego, w nowościach także nic nie widać... Po dodatkach też ani śladu. Edytowane 2 lutego 2011 przez ziombel Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 czy po zakończeniu głownego wątką fabularnego można coś robić w mieście, jakieś poboczne zadania? i czy grafika i gameplay, fizyka jest poprawiony względem demka ? Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Opublikowano 19 kwietnia 2011 Nie ma zadań pobocznych. Można jedynie zbierać Playboye i listy gończe. Od zadań pobocznych są DLC. Oprawa od dema się nie różni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi