Słupek 2 183 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) Wiem, wiem. No ale wątpię żeby teraz wersja konsolowa odstawała tak bardzo od pc-towej jak to miało miejsce za czasów pierwszej Mafii. Poza tym rok temu chyba na GDC pokazywali gameplay z Xbox-a i wyglądało to równie dobrze. Zwłaszcza właśnie fizyka obiektów. Edytowane 27 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 no ja mam nadzieje ze wersja konsolowa bedzie lepsza tak jak to mialo miejsce z GTA IV Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 1:35 sekunda to gameplay z Xboxa, więc może cały ten materiał powstał na bazie konsol... Będzie dobra gra. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Dev Diary #1 - http://gamersyde.com/stream_mafia_2_dev_diary_1-14837_en.html polecam obejrzeć, bo jest sporo nowych ujęć z gry. Z każdym kolejnym filmikiem tylko utwierdzam się w przekonaniu, że z tak wybitną grą jeszcze nie miałem do czynienia. Dosłownie wszystko jest dopięte na ostatni guzik i powala. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 (pipi)a tego oglądać nie można hehe. Ten dubbing francuski jest okropny. Jakbym miał z nim grać to zrezygnowałbym całkowicie, nawet w przypadku Mafii heh. Pod koniec filmiku, pada hasło "dialogi są niesamowite" raptem głos żabojada... http://www.gametrailers.com/video/pax-east-mafia-ii/63938 PAX East 10: Cosa Nostra Interview Dobrze w końcu rusza coś w temacie Mafii. Btw w Ultimie można składać już zamówienia. http://www.ultima.pl/Mafia_II/i8716/ Edit: Link poprawiony. Macie tu jakby coś ten sam filmik co dał Popiół tylko z oryginalnym językiem; angielskim ;]. http://www.gametrailers.com/video/story-and-mafia-ii/64007 Story and Characters Developer Diary Voice acting wymiata. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 ale włoska mafia z frencz dubbingiem była całkiem zabawna w mordę jak to wszystko wygląda, jakie efekty, dopracowanie. obsuwy mimo że bolesne dla graczy wyszły grze na dobre. Cytuj
jacek11111 3 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Przewińcie do 2:04. Grafa robi wrażenie, trzeba przyznać że gra chodzi niezwykle płynnie. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 1 była dla mnie grą genialną w każdym aspekcie, poczekam na pierwsze oceny, jeżeli będzię b.dobrze to chyba po raz pierwszy kupie gre na premierę . Martwi mnie tylko jakość grafiki między X360 a pc, mam nadzieje że różnica nię będzię aż taka duża, a filmiki bodajże są z peceta:/ Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Jeszcze jeden czysty gameplay, jak było to przepraszam. Cytuj
jacek11111 3 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=PuJaGKbUIEk&feature=player_embedded Edytowane 10 kwietnia 2010 przez jacek11111 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 w końcu pojawiła się lista osiągnięć. sporo zwykłych fabularnych ale również wiele ciekawych, z których można się co nieco dowiedzieć o grze. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Nie takie złe te osiągnięcia tzn. wcale nie takie standardowe. Jak najbardziej mogą być. Jest za przejście na hardzie. Nie wiedziałem, że będą poziomy trudności. Ale to dobrze, bardzo dobrze. No nic zrobić platynę/calaka w tej grze to obowiązek i przyjemność. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 też właśnie poziomy trudności przykuły moją uwagę. ciekawe czy fabuła będzie długa. mam nadzieję że będą sloty na save. najpierw się zrobi na easy/medium + wszystko poboczne a później sieka na hardzie. Cytuj
pertio_95 0 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 moim zdaniem osiagniecia kopia dupe, a co do osiagniecia z zabiciem mniej niz 20 cywilow to ich po(pipi)alo z deczka hehe Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 http://www.gram.pl/upl/news/120100509190739.jpg Gra z 2010 roku, wielkość mapy jak w grze w 2001 roku... w porównaniu do takiego GTA IV, RDR czy Just Cause 2 - jak dla mnie kpina i to po tylu latach developingu... Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 (edytowane) pamiętaj że liczy się jakość a nie ilość/rozmiar. poza tym nie wiadomo czy to jedyna mapa. w GF2 były chyba 3 mapy a do przemieszczania między nimi służył samolot. może w Mafii będzie podobnie, może nie, zobaczymy. nie ma co panikować i psioczyć na zapas. porównanie do RDR czy JC2 też mija się z celem. tutaj, tak jak w GTA, mamy mieć tętniące życiem miasto a nie w pip wody, lasy czy pustkowia. Edytowane 9 maja 2010 przez Colin84 1 Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 (edytowane) Wątpie jednak, by pod względem "żywotności miasta" przebili oni GTA IV, Rockstar to mistrzowie pod tym względem. Tak samo jak Mafia nie przebiła GTA 3. Edytowane 9 maja 2010 przez MaZZeo Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 wcale nie muszą przebijać. to ma być freeroam a nie sandbox. liczy się wykonanie miasta, klimat całej gry, fabuła, uczucie bycia gangsterem. to jest dla mnie najważniejsze. jaki teren dadzą do dyspozycji to już inna bajka. może i mapa wydaje się mała ale w rzeczywistości, podczas grania, może wcale taka mała nie być. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 może nie ma tak rozbudowanego miasta ale pierwsza mafia miażdżyła klimatem i stroną fabularną wszystkie części GTA razem wzięte:P Co mi po sandboxach gdzie fabuła jest głupia jak but i gra się nudzi przed jej skończeniem (Far Cry 2, GTA III czy Red Faction) Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Bla bla bla, a pamiętacie jaka była pierwsza Mafia? Nie było do roboty nic, był tylko główny wątek i chyba dodatkowe misje na kradzieże aut i nikt nie płakał z tego powodu. Teraz będzie zapewne tak samo, to miasto zrobione jest pod fabułe i wątek główny, a nie pod eksploracje jak Just Cause 2 czy GTA 4. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Mapa w GTA IV też jest znacząco mniejsza od tej z GTA San Andreas, czy chyba Vice City a jak miasto wyglądało wszyscy wiemy. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 (edytowane) Mazzeo skąd masz mapę? Można link? A tak odnośnie wielkości mapy. Faktycznie nie jest duża ale co to ma do rzeczy. Liczy się wykonanie, jakość a wierzę a przynajmniej liczę, że miasto w M2 będzie tak dobre (porównywalne) jak w GTA. A przynajmniej zbliży się jakością, choć wiem, że będzie ciężko przebić LC. Ale po co od razu ma przebijać. Zresztą są jakieś tam filmiki i na razie jest bez zarzutu. Widać, że miasto tętni życiem, wykonaniem też nie razi. A porównanie z Just Cause 2 to imo kiepski przykład. Mafia nie pretenduje do bycia "piaskownicą" i sandboxem z masą opcji vide GTA/RDR. Tu pierwsze skrzypce ma grać fabuła, postacie, fabuła i jeszcze raz fabuła, klimat, klimat, klimat i jeszcze raz fabuła heh. Choć i tak będzie więcej free roamingu niż w "jedynce". Edytowane 10 maja 2010 przez SłupekPL Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 A bedzie moze opcja przejmowania terenu? Np tak jak jest to w Godfather II. Zawsze mi tego brakowalo w GTA Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 A San Andreas, to co ;p Tam było przecież przejmowanie terenu i to ile. W VCS też było tyle, że nie przejmowanie terenu a lokali (to było świetne). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi