Texz 670 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Nic dziwnego, na X360 gra już wyciekła... Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Koleś wrzucił taką muzykę, że odechciewa się oglądać Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Zawsze mozna wylaczyc dzwiek To nie wersja 360, a ps3, na pierwszym filmiku pokazuje pudelko. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Recka: http://www.gametrailers.com/video/review-prototype/51505 Ocena 8.6 jak najbardziej zasłużona. Cytuj
lesheq 8 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Wie ktoś gdzie można kupić tą grę na terenie Wrocławia? (S i MM brak) Cytuj
Gość Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Jest może jakaś promocja w którymś z hipermarketów z jakimś filmem czy cuś? (warszawa) Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Z tego co się orientuję to gra nie miała jeszcze premiery w Polsce, chyba 26 czerwca jest. Jak ktoś już gra to ma z Allegro. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 (edytowane) Ulitma również sprzedaje od 9 czy 10 czerwca. Stamtąd większość osób ma. Edytowane 15 czerwca 2009 przez Slupek88 Cytuj
estel 806 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 Moja kopia z UK doszła właśnie dzisiaj. Gra jest fajniutka. Po pierwsze jest mega dynamiczna. Po drugie czuć moc głównego bohatera. Po trzecie rozpierducha jest ogromna, a animacja nie zwalnia nawet na chwilę. Odnośnie grafiki to ciężko mi się wypowiedzieć. Dla mnie jest ok. Bez rewelacji, ale też brak elementu który by jakoś strasznie raził po oczach. Z tym popupem to panowie z IGNu przesadzili. Faktycznie popup występuje, ale grać się da, a i orby pozbierać można i jakoś nie ma z tym większego problemu. Linia fabularna wciąga, a dodatkowe misje poboczne, nazwane tu Eventami i dzielące się na 5 czy 6 różnych wariacji, umilają czas. No i nie można narzekać na nudę. Przynajmniej ja nie mogę Cytuj
da$io 110 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Niestety mimo iż w Świecie Gier podobno "już mają" półtora tygodnia od zakupu gry nadal nie ma. Zamówienie anulowałem. Poza tym dzwoniłem i prawie w każdym sklepie gry jeszcze nie mają na magazynie. Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Gra calkiem fajna. Moze nie jest najladniejsza, ale ma niesamowite poklady FUN'u Mocy i mozliwosci jej upgrade'owania jest sporo, wiec trzeba bedzie zbierac duzo EP. Denerwuje mnie troche sterowanie gdy przechodze te "Speed runy(Orb runy?)". Anyway jak narazie jestem zadowolony z gry. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Z czasem ta duża ilość mocy i innych pierdół, zamienia się w minus przez duże M. Za dużo nie potrzebnych kompletnie rzeczy, na dodatek ciężko jest się w tym wszystkim połapać. Cytuj
estel 806 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Dużo jest ruchów/mocy, których raczej używać nie będziesz, ale dużo możliwości przekłada się na więcej funu. Można zmienić styl gry w połowie rozgrywki itd. Ogólnie różnorodność in-plus, gorzej z balansem. Gdy otrzymujemy fajniutkie ostrze, nie ma już sensu używać pazurów (claw), czy hammerfista. Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Skończyłem wczoraj wieczorem. Zebrałem całą Web of Intrigue i jestem content. Fabuła jest mega poplątana, ale sequel zapowiada się ciekawie ;] PS: Pełen szacun dla kogoś kto zrobi tu calaka/platynę. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Takie trudne czy beznadziejnie czasochłonne? Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Trudne jest zaliczenie wszystkich eventów na złoto, a co dopiero na platynę. Przejście całego story nie zjadając więcej niż 10 cywili to jakaś paranoja. Przejście gry bez umierania ani razu to głupota. Ja trofeów nie zbieram, więc mi to wisi, ale ta gra zdecydowanie nie jest trophy-whore-friendly. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Akurat ukonczenie HARD, zjedzeniu 10, przejscie bez utraty zycia wydaje sie byc latwe bo prawdopodobnie mozemy kontynuwac gre od nowa (NEW GAME+) ale z naszym poziomem expa, energi, powerow. Ale eventy moga byc trudne Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 No tak. Grę można przejść na maxa dopakowanym i na Easy, tylko że tak czy siak trzeba ją ukończyć chyba ze 3 razy, żeby wszystko pozdobywać. Głupota. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 No właśnie ja zrobiłem błąd i czeka mnie trzykrotne przejście gry. Ale da radę Estel zaliczyć calaka/platynę za dwoma podejściami . Co do eventów wcale nie są takie trudne nawet na platynę, po za tymi cholernymi biegami na czas z checkpointami. Cytuj
estel 806 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 To daj mi jakiś sposób na event War: Close Contact. Bo ja ni hu hu nie mogę się wyrobić szybciej niż na brąz. Tak btw słyszałem, że jak się zrobi platynę to jest jeszcze jeden poziom - Radical. Masakra ;] Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Radical to czasy developerów. Nic się nie dostaje za pokonanie ich oprócz czystej satysfakcji. Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Wypożyczyłem [P] dzisiaj i za niedługo go sprawdzę. Z tego co wyczytałem z Waszych postów, wynika że gra jest zakręcona jak świński ogon ale ciekawa fabularnie, "słaba" graficznie, ale miodna i przesadzona w zakresie dostepnych mocy (ponoć od przybytku głowa nie boli ). Miałem mieszane uczucia po przeczytaniu paru recenzji zagranicznych, dlatego skupiłem się na wypożyczeniu przed zakupem. Co mnie jednak zainteresowało to stwierdzenie Estela, który twierdzi że trudny do wytargania jest calak - przyjąłem to jako wyzwanie Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 (edytowane) To daj mi jakiś sposób na event War: Close Contact. Bo ja ni hu hu nie mogę się wyrobić szybciej niż na brąz. Tak btw słyszałem, że jak się zrobi platynę to jest jeszcze jeden poziom - Radical. Masakra ;] Właśnie przed chwilą patrzałem to jest chyba ostatnie zadanie z eventów war. Niestety nie mam go jeszcze odblokowanego, jak będę miał i wyłapie złoto na pewno napiszę jak . Edytowane 18 czerwca 2009 przez Slupek88 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Mam prośbę maleńką: w jakich sklepach zakupiliście swoje kopie gry? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 (edytowane) To daj mi jakiś sposób na event War: Close Contact. Bo ja ni hu hu nie mogę się wyrobić szybciej niż na brąz. Tak btw słyszałem, że jak się zrobi platynę to jest jeszcze jeden poziom - Radical. Masakra ;] Dobra Estel zwracam honor, odblokowałem ten challenge i jak dla mnie jest on nie do zrobienia. Fuck nie mogę z 2 godziny nad nim siedzę i dup.a ledwo srebro. Cholernie wkurzająca rzecz brakuje mi 22 "pamieciówek" do wchłonięcia i kiedy już namierzę typa, to sprzed nosa jakiś militarny albo infected mi go ubija. I znowu trzeba czekać Bóg wie ile, za nim się znowu pojawi. Bzduraaa Edytowane 18 czerwca 2009 przez Slupek88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi