Don_Pedro 5 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 (edytowane) Magazyn EGM potwierdza, ze Bioshock pojawi sie na konsole PLAYSTATION 3! http://www.kikoo.pl/news/893-1/Bioshock-na...e-potwierdzony/ http://polygamia.pl/bioshock-na-ps3-potwierdzony Kwestia czasu jest wiec, az odezwie sie w sprawie potwierdzenia tej informacji sam wydawca tytułu. Podobno Bioshock na PS3 zawierac ma wszystkie dodatki jakie dotychczas pojawily sie dla tej gry. Mowi sie takze o ulepszonej grafice. Premiera: podobno we wrzesniu. Nic tylko sie cieszyc!!! :lol: :lol: Edytowane 22 maja 2008 przez Don_Pedro Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 No i zaje.biście. Tylko tej gry tak naprawdę z X360 brakowało mi na Chlebaku. :] Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 (edytowane) Po tylu spekulacjach i zabawie kotka i myszkę z graczami ( plotki/obalanie plotek itd ) mamy ten tytuł na chlebaku nic tylko się cieszyć bo przygoda w rapture jest czymś niezwykłym i wypada się cieszyć ,że nie tylko Bracia Xbosowcy ale i my zjadacze chleb(ka)a będziemy mogli zagłębić się w ten fascynujący świat . Czekamy na oficjalne potwierdzenie od take two i numer PS3M. Byle do 5 czerwca . Edytowane 22 maja 2008 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Po oblukaniu demka na XO byłem szczerze napalony na tę pozycję. Grafika i klimat se bezbłędne w tej pozycji. Sam design podwodnego świata przyprawia o zawrót głowy i powoduje że aż chce się dalej brnąć. Owe demko było na tyle długie że wystarczyło abym zapragnął kiedyś w to zagrać- w pełnej wersji. Pierwsze plotki na temat rzekomej konwersji puściłem koło uszu- wiele już takich było a większośc okazała się bujdą. No ale skoro mamy teraz oficjalne potwierdzenie, to jest czym się zachwycac. W dodatku jak czytam że w wersji na ps3 mamy miec ulepszoną grafike (co wydaje mi się raczej chwytem zachęcającym do kupna, aniżei prawdą) to jest na co czekać. Cytuj
Snake_Plissken 913 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 W dodatku jak czytam że w wersji na ps3 mamy miec ulepszoną grafike (co wydaje mi się raczej chwytem zachęcającym do kupna, aniżei prawdą) to jest na co czekać. O mnie, może być nawet taka sama jak na X0, oby też była stała liczba klatek. Tego tytułu zazdrościłem posiadaczom iXa. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Dokładnie- gra jest na tyle ładna, że może pozostać beż zadnych najmniejszych zmian w kwestii oprawy. Równierz tego tytułu zazdrościłem posiadaczom Xa, na równi z Mass Effect. Gearsy przeszedłem, więc nie zazdroszczę Cytuj
liquid 1 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ Mam nadzieję , że oprawa nie będzie gorsza tak jak w Lost Planet (rok póżniej wyszła konwersja , a wyglądała jak wymioty). Nie otrzymaliśmy w tym roku KillZone 2 , a nadciąga w zamiast tego GE-NIAL-NY BioShock. Nic tylko czekać do września Proponuje wypić coś mocnego, gdyż wtedy dopiero będziemy mogli ochłonąć. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 22 maja 2008 Autor Opublikowano 22 maja 2008 Kiedys(w zeszlym roku) krazyly plotki, ze Bioshock na PS3 obslugiwal bedzie tryb 1080p! To bylby dopiero bajer! Irrational Games to prawdziwi mistrzowie, licze ze wynagrodza nam tak dlugie oczekiwania ^_^ Pewnikiem dostaniemy na plytce z gra wszystkie dodatki, a sama gra ochrzczona zostanie pewnie jakims podtytulem. Ja tez zazdroscilem i wciaz zazdroszcze tego tytulu wlascicielom X360. To wg mojej opinii najlepsza gra na ten sprzet! Przyjalbym na PS3 takze obie czesci Gears of War, ale to nierealne Licze natomiast na konwersje Ninja Gaiden 2 w stosownym czasie 8) Cytuj
KOMODO 67 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Kiedys(w zeszlym roku) krazyly plotki, ze Bioshock na PS3 obslugiwal bedzie tryb 1080p! To bylby dopiero bajer! Irrational Games to prawdziwi mistrzowie, licze ze wynagrodza nam tak dlugie oczekiwania ^_^ Pewnikiem dostaniemy na plytce z gra wszystkie dodatki, a sama gra ochrzczona zostanie pewnie jakims podtytulem. Ja tez zazdroscilem i wciaz zazdroszcze tego tytulu wlascicielom X360. To wg mojej opinii najlepsza gra na ten sprzet! Przyjalbym na PS3 takze obie czesci Gears of War, ale to nierealne Licze natomiast na konwersje Ninja Gaiden 2 w stosownym czasie 8) Skad wiesz, ze Gearsy nierealne, wszak Unreal (ta sama stajnia) wyszedl na PS3 duzo wczesniej, mimo, ze wydawalo sie ze MS ma na developera monopol. Niech konwertuja MGS4 na Xa a Gearsy na PS3 - wtedy znikna wszelkie fanbojskie wasnie:). Tylko... jaki wowczas bedzie sens wydawania dwoch roznych platform? Anyway, fajne posuniecie, z braku Xa na wlasnosc (pykam okazyjnie) przegapilem Bioshock. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 22 maja 2008 Autor Opublikowano 22 maja 2008 Kiedys(w zeszlym roku) krazyly plotki, ze Bioshock na PS3 obslugiwal bedzie tryb 1080p! To bylby dopiero bajer! Irrational Games to prawdziwi mistrzowie, licze ze wynagrodza nam tak dlugie oczekiwania ^_^ Pewnikiem dostaniemy na plytce z gra wszystkie dodatki, a sama gra ochrzczona zostanie pewnie jakims podtytulem. Ja tez zazdroscilem i wciaz zazdroszcze tego tytulu wlascicielom X360. To wg mojej opinii najlepsza gra na ten sprzet! Przyjalbym na PS3 takze obie czesci Gears of War, ale to nierealne Licze natomiast na konwersje Ninja Gaiden 2 w stosownym czasie 8) Skad wiesz, ze Gearsy nierealne, wszak Unreal (ta sama stajnia) wyszedl na PS3 duzo wczesniej, mimo, ze wydawalo sie ze MS ma na developera monopol. Niech konwertuja MGS4 na Xa a Gearsy na PS3 - wtedy znikna wszelkie fanbojskie wasnie:). Tylko... jaki wowczas bedzie sens wydawania dwoch roznych platform? Anyway, fajne posuniecie, z braku Xa na wlasnosc (pykam okazyjnie) przegapilem Bioshock. Nie bedzie konwersji GoW na PS3 z jednej prostej przyczyny - wydawcą tego tytulu jest Microsoft, a Epic wlasnie dla tej firmy stworzylo ta gre. To tak jakby snuc opinie, ze stworzone przez Ninja Theory dla Sony Heavenly Sword wkrotce ukaze sie na X360. Co do Unreala - wydawca tego tytulu jest i bylo Midway, czyli firma, ktora tworzy gry multiplatformowe. MGS4 z PS3 nie oddam! Wybaczcie, ale Tekken, Gran Turismo, Final Fantasy i MGS to marki od lat kojarzone z maszynką Sony i chcialbym aby juz tak zostalo ^_^ Wszak kazdy sprzet potrzebuje swoich flagowych tytulow. Cytuj
liquid 1 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 http://gamer.blorge.com/2008/05/22/xbox-36...ioshock-to-ps3/ Info o tym , że to nie jedyny Exclusiv z x360 jaki otrzyma PS 3 na Holiday seasion. Wcale się nie dziwie , że wypuszczają port na PS3 , na PC zarobili ok 40 mln $ (1 milion kopii) , na X360 ponad 100 mln $ (prawie 2 miliony). Poprostu chcą więcej zarobić , bo wiedzą że po MGS 4 będzie trwała posucha, proste Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 fajna sprawa... dodatkow to raczej za duzo nie bylo(jeden)... wiec nie ma czym sie podniecac. Ale warto podniecac sie tym, ze ten mega kozak wychodzi na ps3. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 dobra, dobra tylko ciekawe kto jeszcze w to nie zagral? Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 Ja? I wiele innych ludzi, którzy zdecydowali się kupić PS3 i z wielką radością przyjęli tą wiadomość . Cytuj
izon 995 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 dobra, dobra tylko ciekawe kto jeszcze w to nie zagral? Ja np przeszedlem tylko demo..Co to wogole za pytanie?To wszyscy posiadacze PS3 maja tez xboxy czy co:) Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 22 maja 2008 Autor Opublikowano 22 maja 2008 zapewnie znaczna czesc ma PC Ja np takze nie gralem w Bioshock'a i z pewnoscia kupie wersje na PS3 od razu po premierze! Bioshock wymaga dosc dobrego kompa, a wielu z nas posiada PC-ta zapewne tylko do pracy. Nie po to ja i wielu innych kupilismy PS3, zeby grac na komputerach. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 zapewnie znaczna czesc ma PC Taa, ale nie wszyscy mają Piece, które mogą pociągnąć Bioshocka. Na przykład ja Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 dla mnie granie na PC mija sie z celem. w bioshocka nie gralem nawet w demo, wiec napewno kupie jak wyjdzie ;P Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 22 maja 2008 Autor Opublikowano 22 maja 2008 Tez nie lubie grac na kompie. Wole rozpierniczyc sie wygodnie na sofie, z padem w ręku, przed sporej wielkosci TV niz siedziec zgarbionym przed komputerem i patrzec na monitor z odleglosci 40 cm. Komfort nade wszystko :wink1: Cytuj
Snake_Plissken 913 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 (edytowane) zapewnie znaczna czesc ma PC Ja ukończyłem grę na PC, ale na low detalach i ze skaczącą animacją - tak więc i tak kupię Bioshock na PS3, żeby podziwiać Rapture w wysokich detalach Edytowane 23 maja 2008 przez Snake_Plissken Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Bioshock na PS3??Nooo to jest naprawde dobry news...konkret gierka.Obyscie sie doczekali. Cytuj
Snake_Plissken 913 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Potwierdzenie od 2K Games: Upon contacting 2K Games, we received the following comment: "Yes, it is confirmed that BioShock is coming to the PS3. 2K Games will have an official announcement shortly." -Representative of 2K Games http://www.psu.com/BioShock-PS3-a-reality-...a0003747-p0.php Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 Bioshock na PS3 ? Swietnie ! Tylko istnieje wielkie prawdopodobienstwo ze gra bedzie chodzic: w obnizonej rozdzielczosci, bez wygladzania krawedzi, ze skaczacym framerate'em, obcieta iloscia efektow..... (oczywiscie w recenzjach napisza wersja PS3 jest "the best") W koncu taki jest nowy trend w grach na PS3 2-giej generacji A 3 generacja bedzie jak na Wii. :D Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 23 maja 2008 Opublikowano 23 maja 2008 I tak nie kupie bo nie trawie fpp... ale informacja dobra:) Taki x-exclusive wychodzi na PS3 to zawsze jest jakaś nadzieja że przekonwertują tez Mass Effect. Bioware to jedyna rzecz jaka zazdroszcze posiadaczom iksa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi