Opublikowano 30 października 200816 l Pany jestem w Neptune's Bounty - zalatwilem Big Daddego z giwera ale nie ma nigdzie Little Sister. wtf? uciekla? I drugie pytanie: ktore plasimdy sa warte swieczki?
Opublikowano 30 października 200816 l Pany jestem w Neptune's Bounty - zalatwilem Big Daddego z giwera ale nie ma nigdzie Little Sister. wtf? uciekla? I drugie pytanie: ktore plasimdy sa warte swieczki? Musisz poczekać aż BD wezwie małą (czasem BD chodzi sam i w trakcie pojawia się mała lub po pewnym czasie - gdy jest śpiąca - zmywa się walnąć w kimono ) - wychodzą lub wchodzą przez te małe otwory. BD zawsze sie respawnują nawet jak już załatwiłeś sprawę z wszystkimi Little Sisters na danej planszy. Edytowane 30 października 200816 l przez Kyo
Opublikowano 31 października 200816 l Cholera, a tyle sie nameczylem z tym BD. Jak go najprosciej zalatwic?
Opublikowano 2 listopada 200816 l a wyszedl juz ten patch?? Bo ja kupie dopiero jak on wyjdzie.. I fanbojska wojna osiagnela swoj cel. Nie kupisz gry bo model Bid Daddyego z poczatku gry (kolejne modele sa juz normalne) jest z bliska rozpixelowany. Szczegol ktorego prawdopodobnie sam bys nie dostrzegl. Jak to dla Ciebie argument na nie kupienie gry to nie mam slow. BTW, widzialem w jednej lokajcji w Dead Space brzydka teksture! Nie kupuj tej gry!
Opublikowano 2 listopada 200816 l a wyszedl juz ten patch?? Bo ja kupie dopiero jak on wyjdzie.. I fanbojska wojna osiagnela swoj cel. Nie kupisz gry bo model Bid Daddyego z poczatku gry (kolejne modele sa juz normalne) jest z bliska rozpixelowany. Szczegol ktorego prawdopodobnie sam bys nie dostrzegl. Jak to dla Ciebie argument na nie kupienie gry to nie mam slow. BTW, widzialem w jednej lokajcji w Dead Space brzydka teksture! Nie kupuj tej gry! Stary nie o to chodzi.. Ja juz gralem w wersje na xboxa a jako klient ktory nie pozbywa sie lekką ręką 150 zl zawsze wole kupic produkt w 100% dopracowany.. I tak bym teraz Bioshocka nie kupil bo jest duzo innych gier ktore chce obadac w pierwszej kolejnosci a takto kupie gre dopakowaną z challange roomami itd.. BTW ogralem demo na PS3 i imo gra wypada blado przy wersji Xboxowej oczywiscie od strony graficznej bo klimat zabija..
Opublikowano 2 listopada 200816 l Cholera, a tyle sie nameczylem z tym BD. Jak go najprosciej zalatwic? Spoilerki także uważać - dla tych co nie grali... Nie wiem na jakim poziomie trudności grasz ale na początku na najtrudniejszym to chyba niemożliwe - ja stosuje na poziomi Survivor kilka taktyk: Zahakować jakąś kamerę i użyć na tatuśku Hipnotize Big Daddy (2) - dziewczynka ucieknie ale się tym nie przejmuj - podprowadzasz tatuśka pod kamerę i używasz na nim Security Bullseye - musisz odczekać - roboty osłabią tatuśka - jak alarm się skończy pójdzie (z małą ilością energii) po małą - jak ją wezwie to go załatw czymś mocnym. Hipnotyzujemy tatuśka i szukamy drugiego który chodzi z dziewczynką, po czym oddajemy jeden strzał - tatuśki zaczną się trzaskać - w zależności od wyniku dobij jednego bądź harwestuj dziewczynkę i czekaj jak ten co Cie osłaniał wezwie następną. Jak zdobędziesz kuszę - idealnie działa na Bouncery np. w wersji Elite - zrób ładną ścieżkę po czym strzel aby zaatakował - 10 do 15 drutów powala takiego bez strzału. Ilość dziewczynek do "załatwienia" sprawdzasz w starcie. Edytowane 2 listopada 200816 l przez Kyo
Opublikowano 3 listopada 200816 l Cholera, a tyle sie nameczylem z tym BD. Jak go najprosciej zalatwic? Spoilerki także uważać - dla tych co nie grali... Nie wiem na jakim poziomie trudności grasz ale na początku na najtrudniejszym to chyba niemożliwe - ja stosuje na poziomi Survivor kilka taktyk: Zahakować jakąś kamerę i użyć na tatuśku Hipnotize Big Daddy (2) - dziewczynka ucieknie ale się tym nie przejmuj - podprowadzasz tatuśka pod kamerę i używasz na nim Security Bullseye - musisz odczekać - roboty osłabią tatuśka - jak alarm się skończy pójdzie (z małą ilością energii) po małą - jak ją wezwie to go załatw czymś mocnym. Hipnotyzujemy tatuśka i szukamy drugiego który chodzi z dziewczynką, po czym oddajemy jeden strzał - tatuśki zaczną się trzaskać - w zależności od wyniku dobij jednego bądź harwestuj dziewczynkę i czekaj jak ten co Cie osłaniał wezwie następną. Jak zdobędziesz kuszę - idealnie działa na Bouncery np. w wersji Elite - zrób ładną ścieżkę po czym strzel aby zaatakował - 10 do 15 drutów powala takiego bez strzału. Ilość dziewczynek do "załatwienia" sprawdzasz w starcie. Wszystkie metody ze spoilera świetne. Używałem dokładnie takich taktyk grając na hardzie bez vita chamberów.
Opublikowano 3 listopada 200816 l I drugie pytanie: ktore plasimdy sa warte swieczki? electric bolt telekinesis incinerate hipnotize big daddy reszta to ciekawostki raczej
Opublikowano 3 listopada 200816 l Szczegóły na temat dodatków do BioShock http://polygamia.pl/szczegoly-na-temat-dodatkow-do-bioshocka
Opublikowano 4 listopada 200816 l Challenge Rooms Trailer- http://www.ps3site.pl/challenge-rooms-trai...wszystko-jasne/
Opublikowano 9 listopada 200816 l Gene Bank to jedyny sposob aby zobaczyc jakie mamy "zalozone" toniki ?
Opublikowano 9 listopada 200816 l Niestety tak <_< Up: Można jeszcze zobaczyć i ewentualnie zastąpić po kupnie/znalezieniu jakiegoś - ale ogranicza się tylko do jednej z grup a nie wszystkich. Edytowane 9 listopada 200816 l przez Kyo
Opublikowano 9 listopada 200816 l Recenzja 10/10- http://www.kikoo.pl/recenzje/140-1/Bioshoc...enzja-Bioshock/
Opublikowano 11 listopada 200816 l Nastwaiłem się na ten tytuł, a ja jak się juz nastawie to muszę kupić myślę, że się nie zawiodę, zwłaszcza, że dziś gadałem z moim bratem ciotecznym, któremu to Bioshock w ogóle się nie podobał. Cieszy mnie to niezmiernie gdyż mamy zupełnie odmienne gusta, zawsze jest tak że jak coś mu sie podoba to mi nie i vice versa, także... Rapture! Niedługo nadchodzę
Opublikowano 11 listopada 200816 l Gra jest straszna i niesamowita. Musze powiedziec ze gdy ja ogladalem u kogos na PC nie wywarla na mnie takiego wrazenia jak teraz gdy w nia gram. Dla osob, dla ktorych fabula jest niezwykle wazna (jak ja) ta gra to must have. Absolutny must have.
Opublikowano 11 listopada 200816 l Szczerze to miejscami jak grałem na słuchawkach to klimatem grozy przebijał Dead Space IMO Edytowane 11 listopada 200816 l przez Kyo
Opublikowano 12 listopada 200816 l Groza jest straszna i wybory moralne porazaja. Do tego cala ta straszna wizja swiata totalitarnego skorumpowanego wlasciwie nie wiadomo przez co (no moze kto ukonczyl to juz wie)... Krew, ciala, samobojcy, ludzkie tragedie i potwory w ludzkich cialach... Powiem, ze nawet taki stary kon jak ja jest czesto wstrzasniety tym wszystkim... No i to wszystko jest takie realne...
Opublikowano 13 listopada 200816 l Musze powiedziec, ze gra jest swietna, ale gram bez spojrzenia na fabule.. Moj angielski jest zdeczka za slaby. W przyszlosci bede musial obczaic polska werjse na PC, szkoda ze Ps3 takiej nie dostala, wielka szkoda. Edytowane 24 listopada 200816 l przez konstant
Opublikowano 13 listopada 200816 l Zastanawialiscie sie czym tak w ogole sa Big Daddy ? Na czlowieka to chyba za duzi sa. Musze powiedziec, ze gra jest swietna, ale gram bez spojrzenia na fabule.. Moj angielski jest zdeczka za slaby. W przyszlosci bede musial obczaic polska werjse na PC, szkoda ze Ps3 takiej nie dostala, wielka szkoda. Wielki błąd. Ta gra to fabuła w 80% a cała reszta to 20%. Ale OK tak tez można grać.
Opublikowano 14 listopada 200816 l Patch do Bioshocka dostępny http://www.kikoo.pl/news/1520-1/Patch-do-Bioshocka-dostepny/
Opublikowano 14 listopada 200816 l U mnie nic sie nie pojawia. Fakt ze PSN mi dzis szwankuje, wiec moze to jest przyczyna.
Opublikowano 14 listopada 200816 l Ktos sciemnia. U mnie siec i PSN chodzi bez zarzutu a patch sie nie sciaga. I wielu ludzi w necie to potwierdza. Takze ci co wolaja ze juz jest i ze graja w poprawiona gre - fantazjuja wyskakujac przed orkiestre
Opublikowano 14 listopada 200816 l Moze patch narazie sie sciaga tytlko jak sie ma amerykanska wersje gry??
Opublikowano 15 listopada 200816 l Wybaczcie, że tak późno, ale... Okazało się, że patch był przez chwilę dostępny dla posiadaczy amerykańskiej wersji gry, ale po jakimś czasie został usunięty z serwerów - widocznie ktoś w SCEA wgrał go zbyt wcześnie, ponieważ jako datę publikacji łatki podaje się 20 listopada, i widocznie ta data jest nadal aktualna. Przepraszam za zamieszanie. Edytowane 15 listopada 200816 l przez lothronik