Wojthas 93 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ostatnio zapuściłem sobie Bioshocka jako wprawkę w te świetne klimaty bo planuje kupno sequela i tym razem udało się zdobyć calaka. Zawsze warto wracać do TAKIEJ gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja muszę ostro podgonić Bio, mam go od ponad pół roku a grałem niecałe dwie godziny. Ehh za dużo fajnych gier, a czasu ciągle mało Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 12:35 miałem. Chyba cudem jakimś Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Ostatnio przechodziłem przed sequelem. Jednak druga cześć mi dużo bardziej leży. Jedynkę kończyłem już na siłę z wielkim ziewem na twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
dzej003 3 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Mam pytanko kupiłem dodatki z PSSpl a gre miałem zza niemieckiej granicy i niestety owe dodatki nie działały :,( teraz mam mozliwosc zakupu kopi gry z Anglii czy dodatki te tym razem bedą współpracować ...??? BARDZO PROSZĘ o rzetelną i szybką odpowiedz. Dziękuje i Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Mam pytanko kupiłem dodatki z PSSpl a gre miałem zza niemieckiej granicy i niestety owe dodatki nie działały :,( teraz mam mozliwosc zakupu kopi gry z Anglii czy dodatki te tym razem bedą współpracować ...??? BARDZO PROSZĘ o rzetelną i szybką odpowiedz. Dziękuje i Pozdrawiam... Tak, będą działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 @dzej003 *Jeśli* jest kilka wersji gry w obrębie jednego regionu to przy dodatkach *zawsze* jest informacja na którą wersję dany DLC jest przeznaczony. Chyba nawet dodatkowo, jak już jest się w menu gdzie ostatecznie potwierdza się zakup, to z tego co kojarzę w tytule, w nawiasie jest wpisana wersja (np. BCES-12345). Trzeba być d3bilem, żeby kupić sobie dodatek nie do swojej wersji gry. Wybacz, wiem że to twarde słowa. ;] Nie pamiętam jaką wersję Bioshocka miałem (aktualnie pożyczony), ale wyłącznie anglojęzyczną (więcej chyba takich nie ma dla PAL ;]) i dodatek kupiłem na PL PSS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 (edytowane) bioschock 1 lamerskie pytanie, jak zrobic, by maszyna z karabinem maszynowym nie dziala na mnie (jestem w korytarzu co prowadzi do tego 'medyka' z maszynówka 'mini boss') widzialem tez, ze mozna jakas ja zhakowac by tego bossa nawalała. gram na pc, ale roznicy chyba nie ma . Edytowane 25 Września 2011 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Poraź ją prądem, to na chwile przestanie strzelać, podejdź do niej i ją zhakuj (banny, marda moja, hakować pisze się przez samo h). Cytuj Odnośnik do komentarza
Alien00 14 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Gra,która zauroczyła mnie klimatem podwodnego miasta i osobowościami które miały tam swe strefy wpływów i które dawały również upust swej ciemnej stronie duszy.Rapture to miasto,które dawało możliwości,nie kontrolowało,ale właśnie przez brak kontroli dochodziło tam do wynaturzeń a ADAM odegrał w tym pierwszoplanową rolę.Poruszając się coraz dalej w mroczny świat tej metropolii i coraz dalej w świat szaleństwa,odczuwałem fascynację i ciekawość,jak to dalej się potoczy,moment prawdy,kim jestem,przyznaję,zaskoczył mnie.Tytuł ten zawiera bardzo dobre proporcje,również znakomitych-scenariusza,akcji,rozbudowania,zaskoczenia,tak więc ogólnie odbieram tą grę pozytywnie i uznaję za jeden z lepszych tytułów w jakie grałem.Grę przeszedłem na poziomie hard,przy którym trzeba było być czujnym.Poniżej cechy pozytywne i negatywne w mojej ocenie: PLUSY: -fabuła -klimat -grafika -sfera audio -Rapture -adwersarze(Ryan itd.) -przeciwnicy(Big Daddy itd.) -plazmidy(ale tylko niektóre) -kusza MINUSY: -tradycyjnie,za dużo hackowania -może,ale to może tylko moje odzczucie,za mało odczuwalna moc broni palnej Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Bioshock 1 to najlepsza gra na ps3. Koniec dyskusji. 8) A tak poważnie, prócz hakowania ten tytuł praktycznie nie ma żadnych wad. No może zamiast auto sejwów chętniej przywitałbym gęsto rozsianą sieć checkpointów, bo możliwość sejwowania w każdym miejscu strasznie nadpsuwa immersję z tytułem. ;/ Adrew Ryan is the boss. Atlas i Alexander Cohen również dali radę. Image tego ostatniego był wzorowany na tym artyście: Edytowane 5 Grudnia 2011 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Lata temu przeszedłem ja na PC. Absolutnie wyjątkowa to pozycja. Jakiś czas temu wzbogaciła moją kolekcję gier na PS3. Tak dla przypomnienia, włączyłem ja na kilkadziesiąt minut. Nawet teraz fantastycznie się broni - klimat, sfera audio, design, a nawet oprawa graficzna. Niemniej racja, hakowanie w wersji konsolowej jest uciążliwe. Mogli tego nie zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Jeśli masz już w wersji na PS3, to zainwestuj w Challenge Rooms - naprawdę fajny i ciekawy dodatek. Poza tym ta wersja ma dodatkowy poziom trudności, na którym gra się przegenialnie. Edytowane 6 Stycznia 2012 przez K@t Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 cholera ostatnio przeglądałem oferty sklepów i nigdzie nie mogłem jej znaleźć, tylko na allegro, ale staram się kupować nówki i allegro to ostateczność, wiecie coś o ofercie jakiegokolwiek sklepu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 ^Grez Wiem że nówka BS1 ma być dodana do edycji kolekcjonerskiej BS Infinite, ale to nic pewnego na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 ? Bioshock Infinite na PS3 będzie zawierał pierwszego Bioshocka na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil-01 1 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 No Bioshock fajny,fajny ale nie od razu najlepszy jak wielu pisze Jak ktoś się nie może kolejnego doczekać to polecam obadać Singularity - bardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Świetny artykuł Kosa o Rapture. Najlepsze jest to, że w Infinite potencjał jest tak samo duży. http://gamezilla.komputerswiat.pl/publicystyka/2010/2/rapture-historia-jednego-z-najbardziej-niesamowitych-miejsc-w-historii-gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No Bioshock fajny,fajny ale nie od razu najlepszy jak wielu pisze Jak ktoś się nie może kolejnego doczekać to polecam obadać Singularity - bardzo podobne W rzeczy samej. Również Singu polecam. Co do tego czy najlepszy, czy nie, kwestia gustu. Jedno jest pewne. Wyjątkowa to pozycja. cholera ostatnio przeglądałem oferty sklepów i nigdzie nie mogłem jej znaleźć, tylko na allegro, ale staram się kupować nówki i allegro to ostateczność, wiecie coś o ofercie jakiegokolwiek sklepu ? Nie jest tego znowu aż tak mało. Ostatnio widziałem za niecałe osiemdziesiąt zł. w sieci sklepów Saturn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Signularity to taki ruski Bioshock. Polecam, ale żeby aż 80zł wydawać na grę na jeden wieczór to troche przy ostro wg. mnie. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 thx, czyli zaopatrze się w kolekcjonerke Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Bioshock na jeden wieczór hmm dosyćdługi wieczór albo coś do nosa do tego i w nockę się zamieni.... Mi jedynka zajęła dość dużo czasu ale lizałem ściany plus zdjęcia itp itd. Jeden z dłuższych fpp w singlu (w porównaniu z dzisiejszymi standardami). Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Raczej na kilka wieczorów Nawet bez lizania ścian gra może zająć naprawdę sporo - no chyba że ktoś leci na pałę za strzałką i olewa wszystko po drodze, ale takie granie w BioShocka to nie granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Wczoraj zacząłem dopiero grac w Bioshocka , mam wiec pytanie noobka: co daje gdy oszczędzę Littre Sister? Jak ją ukatrupiłem dostałem możliwośc upgardów, jest jakiś bonus za uratowanie zycia? Cytuj Odnośnik do komentarza
noxious33 71 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dostaniesz dużo adama, dodatkowe plasmidy i dobre zakończenie IMO wcale nie opłaca się ich zabijać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi