dx36 2 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Można już gdzieś w polsce dostać Rock Band na PS2 ?? bo ani w Ultimie ani na PE nie widziałem Cytuj
szarakps 0 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Jeszcze premiery w Europie nie było! Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 A ja grę już skonczyłem na hardzie. wersji ps2 nie polecam. jest dośc nudna, fajnych piosenek jest mało, a brak downloadu i online dośc szybko ją zabije IMO. Na xboxie - jak najbardziej, na ps2 - wole GH Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 A ja grę już skonczyłem na hardzie. wersji ps2 nie polecam. jest dośc nudna, fajnych piosenek jest mało, a brak downloadu i online dośc szybko ją zabije IMO. Na xboxie - jak najbardziej, na ps2 - wole GH No nie wiem czy nie zmienisz zdania jak kupisz perkę i zasiądziesz z 4. kumplami do tego Sam czekam z wywieszonym jęzorem na ten hardware w Europie. Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 witam pytalem juz o to w temacie guitar hero poniewaz nie zauwazylem osobnego topicu dla rock band..czy ktokolwiek z Was podpinal mikrofony z singstara do rock band na ps2? dzialaja? i czy mozna dostac juz w europie perkusje? na jakich zasadach sie podpina instrumenty? zwykle porty jak dla padow czy usb? jezeli porty to rozumiem ze potrzebny jest multitap prawda? dzieki za odpowiedzi:) pozdrawiam Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Ktoś wie gdzie można dostać band pack do Ps2? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi