STRETCH 30 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 czy jest jakas kontynuacja kawalka "czas" fokusa? Cytuj
_Globus_ 1 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 Ma ktoś talk-boxa? Chciałbym sobie sprawić takie cacko, jeno nie wiem co jeszcze potrzebne do tego i jak się na ogół sprawuje? Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 (edytowane) Prośba Chciałabym mieć to na mp3. W jakiejś dobrej jakości. Jest taka możliwość? I w miarę głośno. Jakość wiem, że doskonała nie będzie ;/ Edytowane 26 stycznia 2008 przez Reiko Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 http://vixy.net/ Tylko to mogę zaproponować ;] Cytuj
Gość tekA Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 jest wielkim leniem i nie chce mu się nagrywać. sporadycznie występuje na albumach max flow (projektor, miuosh, dynamol). na nowe ego raczej bym nie liczył. Cytuj
Gość Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 kiedy wyjdzie jakiś nowy szit od klaunów? Cytuj
Gość tekA Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 (edytowane) w kwietniu dark lotus, w tym miesiącu będą na mixtapie clay'a i na epce twiztidu (m.in rmx sex, drugs, money & murder z dodatkowymi zwrotami violent j'a i boondox'a). j robi solo, a nowy album będzie znowu o dark carnival. no i jeszcze składak eshama z ludźmi z detroit. krąży fama o wspólnym kawałka z necro i sutter kainem. Edytowane 5 lutego 2008 przez tekA Cytuj
Gość Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 Kiedy wychodzi Krimison Creek od Boondoxa? Cytuj
Gość tekA Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 nie przypominam sobie żeby była oficjalna data podawana, ale mówi się o 13 maja. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 Yukmouth dobry jest, warto zassać? Tak na chama można. Cytuj
Gość tk Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 ofkoz "operation stackhola" od luniz, a jeśli chodzi o solo to pytaj dantego. Cytuj
Gość Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 (edytowane) Kiedy wychodzi film "Notorious"? Ma ktos jakies informacje na jego temat? edit: Juz wiem, ze Woolard zagra Biggie'go i mi za.je.bi.scie odpowiada ten pan. Troche mi lezy Anthony Mackie jako Tupac. Caly film kreci George Tillman Junior, ten co nagral Men of Honour. Film wychodzi w 2009 i juz ku.rw.a nie moge sie doczekac. ;f Edytowane 29 maja 2008 przez Gość Cytuj
okens 541 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Jak przetlumaczyc na polski HARD KNOCK LIFE, jak mam to niby zinterpretowac??( A propo utworu Jaya Z) Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 czym sie kurna rozni hip-hop od rapu? Cytuj
Gość Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 hip hop to cała kultura, graffiti, bboying, djeing, mcying, a rap to muzyka tej subkultury nie. Cytuj
Gość Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 (edytowane) Jak przetlumaczyc na polski HARD KNOCK LIFE, jak mam to niby zinterpretowac??( A propo utworu Jaya Z) hard knock w "naukowym slangu" znaczy spreading. spreading to cos na typ poszerzania, rozposcierania sie (w tym wypadku wplywow, slawy, autorytetu, zalezy o co zetowi chodzilo). tytul sam przetlumaczylbym na, hmmmm, dlugowiecznosc? pewnie jay-z chodzilo o to, ze nawet po smierci bedzie o nim slychac i swiat szybko o nim nie zapomni. a tak naprawde to pewnie tylko autor wie o co mu chodzilo. na polski trudno to tak doslownie przetlumaczyc, wiec na 100% wszystko jest pewne do slowa spreading. edit: wezme to na porownanie jeszcze, zeby lepiej ci to wyjasnic. masz bakterie, ktora sie rozmnaza. po kilku dniach masz ich trzy. po tygodniu masz ich 20. po miesiacu masz ich 100. po roku masz ich 10000. to jest wlasnie hard knock life. Edytowane 4 czerwca 2008 przez Gość Cytuj
Gość tk Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 zbuduje sobie pomnik trwalszy niż ze spiżu Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 czemu jak czarny powie na czarnego nyga to nie jest obrazliwe (?) zas jak to samo powie bialy sa juz problemy? Cytuj
Gość Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 to jest nadal obrazliwe, tylko nie ma rasistowskiego brzmienia. tak samo z niemcami, nie wolno robic znaku "sieg heil" w niemczech, poniewaz ma to podloze rasistowskie lub nazistowskie. historia pokazuje, ze to nie biali zbierali bawelne i dostawali batem po krzyzu. dlatego ze wzgledu na przeszlosc powinno sie to szanowac. nie chodzi o czarnych zyjacych teraz tylko o szacunek dla osob zyjacych pod presja niewolnictwa. a to, ze czarni nie potrafia szanowac osob, ktore zostaly skrzywcone w przeszlosci oraz samych siebie pokazuje tylko jakimi sa ignorantami i idiotami. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Pewnie śpi. Ewentualnie ze względu na to, że jest weekend to baluje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi