Mantis 1 165 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Może ktoś mi powiedzieć czy jest jakiś emulator który odczytuje obraz płyty, czy trzeba gry wypalać? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Era wypalania płyt dla emulatora skończyła się już dosyć dawno (wiem bo sam sprawdzałem kiedyś), nie podam żadnych szczegółów bo sam mało co pamiętam, a już na pewno nazwę emulatora, ale jakaś nowsza wersja będzie git. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Może ktoś mi powiedzieć czy jest jakiś emulator który odczytuje obraz płyty, czy trzeba gry wypalać? http://www.emudev.org/nullDC-new/ albo polski emulator http://dknute.livejournal.com/ (Makaron) Cytuj
Mantis 1 165 Opublikowano 9 maja 2009 Autor Opublikowano 9 maja 2009 Pojawił się problem z emulatorem... wyskakuje "unable to find bios -- exiting" Wie ktoś co zrobić? Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 9 maja 2009 Opublikowano 9 maja 2009 Albo nie masz biosu, albo zły region (ale takie jazdy miałem tylko z demulem). Znajdz na piratebay torrenta 'Dreamcast's BIOS files' ; ) Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Boze, jaki skopany emulator.... Odpalam najnowsza wersje - klawisze dzialaja, ale z kolei program nie odczytuje mi Shenmue (w fomacie .CDI, a po zamontowaniu do deamona windows widzi to jako plyte audio cd). Odpalam starsza wersje - Shenmue sie normalnie wlacza, ale za to nie dzialaja klawisze. Proboje je poustawiac w opcjach, ale program nie reaguje na wciskane na klawiatorze klawisze. Ktos wie jak rozwiazac moj pierwszy badz drugi problem? Dla mnie to roznicy nie robi ktory - bo zalezy mi tylko na tym, aby moc zagrac w te Shenmue i zobaczyc wreszcie to slynne cudo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi