Voytec 2 761 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 (edytowane) W iTunes nie ma gier tylko muzyka. Gry są w AppStore. Mijasz się z prawdą. iTunes to multimedialny kombajn, który zawiera min: iTunes Store - muzyka, filmy, seriale, podcasty, ebooki, itd.. AppStore - aplikacje na iPhona/iPoda Touch/iPada iBook Store - sklep z ebookami na iPhona/iPoda Touch/iPada 25.07.2010 w AppStore ląduje Splinter Cell Conviction. Zapowiada się naprawdę dobrze. Do tego PoP Warrior Within rowniez w maju od Gameloftu. Edytowane 14 maja 2010 przez VoytecCFC Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Łapiesz mnie za słówka. Przecież to logiczne, że chodziło mi o iTunes STORE Cytuj
Halski 2 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Tylko dziś można dostać za darmo grę normalnie kosztującą 7 dolców: http://www.punktgie.pl/index.php/2010/05/17/scarface-last-stand-na-iphonea-dzis-za-darmo/ Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 20 maja 2010 Opublikowano 20 maja 2010 Nadal jest za free z tego co widze..a pozatym jest chu*** na maxa,nie polecam. Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 Przegladalem sobie app store i patrze patrze, a tu phoenix wright od capcomu o.o Nie lada gratka imo i za jedyne 4 euro. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 Cholera fajnie, tylko szkoda, że tą część przeszedłem kilka razy Cytuj
Gość Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 wgralem aplikacje do czytania ksiazek zwie się iflibusta peoblem w tym ze jest po rosyjsku i nie ma tego x nad ikonka zeby to usunąc wie ktos jak usunac tą aplikacje? http://habrahabr.ru/blogs/iphone/81498/ Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Domyślam się, że wgrałeś to poprzez Cydie, musisz więc wejść do Cydii, znaleźć tę aplikację i usunąć tam. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 (edytowane) iPhone 4: Premiera: 24 czerwca. Edytowane 7 czerwca 2010 przez jarken Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 czerwca 2010 gdyby kogos ceny dziwily, to ponoc takie ceny maja byc przy zakupie i podpisaniu umowy z operatorem na 2 lata ;] [uS only] za ile sprzedajesz 3gs'a? :> Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Niezły ten nowy iPhone, jak na rok jaki mieli na zmiany, udało im się wymyślić parę ciekawych usprawnień. A w Stanach tanio wychodzi, tylko ile za miecha trzeba płacić, żeby kosztował 99? Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Jesli takie bylyby ceny bez abonamentu to nawet sekunde bym sie nie zastanawial. Niestety nie ma tak rozowo, bo technologia Apple + logo podwyzsza cene 4-krotnie Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 W PL pewnie jedyne 3 kafle Jak uda mi się zarobić przez wakacje to biorę w zestawie z Macbookiem Pro 13". Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Lubie hardware i software od Apple, ale nigdy pieniadze na cos takiego jesli szukam (a szukam) palmtopa. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Ciekawi mnie jedynie jakim sposobem przy procesorze z iPada (który ma dwie baterie), znacznie cieńszym ogólnie telefonie i jaśniejszym ekranie planują wycisnąć z baterii więcej godzin niż teraz w 3GS Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Ogólnie coraz lepszy się robi iPhone, ceny jednak są zbyt chore. Za niecałe 2 tysiące złotych można mieć HTC Desire, topowy teraz telefon z Androidem ze Snapdragonem 1 GHz na pokładzie, wielkim ekranem o rozdzielczości WVGA i właściwie możliwościami przewyższającymi iPhone'a (choć to zależy od tego, czego oczekuje użytkownik). HTC HD2 jest już nawet za 1,5k zł, Milestone jeszcze taniej. Jak na moje prawie trzy kafle jakie przyjdzie nam zapłacić za nowe cacko Apple to przesada. Wygląd IMO brzydki, pierwszy iPhone był bardzo ładny, 3G też niczego sobie, ten jest jakiś taki kanciaty i nie applowaty. Specyfikacja kopie zad, ekran (szkoda, że nie AMOLED) o rozdzielczości 960x640, OMFG! Szybkość jak zwykle będzie nie do pobicia przez nic, z tego w końcu słynie iPhone OS. Nawet jakbym miał tyle pieniędzy do wydania żal by mi było po prostu płacić tysiąc złotych za znaczek. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Może wymienię za jakiś rok mojego 3G 8GB na iP4 32GB A co oznacza ten napis ip4 to ip4? Że te wideorozmowy będą tylko możliwe między iPhone'ami? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) A co oznacza ten napis ip4 to ip4? Że te wideorozmowy będą tylko możliwe między iPhone'ami? Niestety tak i na razie po wi-fi tylko, ale to ma się zmienić jak operatorzy ogarną co i jak po 3G. A któryś z naszych operatorów oferuje microSIMy? Edytowane 8 czerwca 2010 przez Hela Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Orange tylko ma, albo lada dzien bedzie mial. Jeden z pierwszych w calej Europie. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) Niestety tak i na razie po wi-fi tylko, ale to ma się zmienić jak operatorzy ogarną co i jak po 3G. lol (pipi) pokroju ipada - ja rozmowy video (i to bez wifi) mialem juz chyba 4 lata temu w telefonie.. jakim cudem oni sprzedaja przestazale ograniczone technologie jako najnowsze cuda techniki?? albo raczej - jakim cudem ktoś sie na to nabiera? <_< Edytowane 8 czerwca 2010 przez Yano Cytuj
estel 806 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 E... to do tego telefonu nie będzie można wsadzić normalnej karty sim? Coś mi chyba umknęło... @Yano To całe Apple. Sprzedają stare rozwiązania w odświeżonej i dopieszczonej formule. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 (edytowane) E... to do tego telefonu nie będzie można wsadzić normalnej karty sim? Coś mi chyba umknęło... @Yano To całe Apple. Sprzedają stare rozwiązania w odświeżonej i dopieszczonej formule. micro-sim tylko, jak w iPadzie. Yano - przecież nikt nie kupi tego telefonu tylko i wyłącznie dla rozmów video. Edytowane 8 czerwca 2010 przez Hela Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 no ale bez kitu, video rozmowy ograniczone do wifi maja tu byc jakims wielkim skokiem i super atrakcją? czy fajni appla nie zauwazyli ze 90% telefonów ma to w standardzie od kilku lat? a moze dla nich to serio jest nowość bo oni nie widzą nic poza iphonem i nawet nie wiedzą że reszta swiata ma juz dawno te rozwiazania ? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 8 czerwca 2010 Opublikowano 8 czerwca 2010 Yano wideorozmowy to jest nic. Ja po prostu (pipi) leje jak widzę iAds, to jest najlepsze co dotychczas wymyśliło Apple. iAds to nic innego jak reklamy typu AdMob na Androida, z tym, że będą mogły być bardziej interaktywne i na cały ekran (między innymi). Obecne będę chyba od iOS4. Wyobraź sobie teraz, że napisano o tym setki newsów, a tysiące użytkowników wręcz jara się tym! To jest dopiero szczyt marketingu - sprawić, że coś, czego od zawsze człowiek by chciał uniknąć - reklamy - stały się teraz pożądano "nowinką" xD. Apple cztery lata temu wprowadziło rewolucję na rynek, wyznaczyło nowe standardy. Intuicyjny i szybki interfejs oparty o wielki (jak na komórkę) dotykowy ekran rozpoznający więcej niż jedno dotknięcie, przeglądarka internetowa zdolna generować strony 1:1 z rzeczywistością i wygodnie je przeglądać, App Store i wiele innych pierdół. Teraz za to po prostu są hamulcem rozwoju - tapety jako nowość w CZWARTEJ wersji systemu? Wideorozmowy? WTF!? Co to w ogóle za nowości? Konkurencja już na wielu polach wyprzedziła firmę z jabłkiem w logu i chyba tylko przywiązanie i owoż jabłko trzyma te miliony przy tym telefonie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi