Opublikowano 24 czerwca 201014 l @Jędrek http://www.iphonedownloadblog.com/iphone-downloads/ Ja już mam 4 na swoim 3G i ściągnąłem simlocka. Jest ok. Prędkość nie miażdży, ale poza tym wszystko mi się podoba.
Opublikowano 26 czerwca 201014 l iPhone 4 zawiódł pierwszych swoich użytkowników problemami z ekranem, brakiem obiecanej nierysującej się obudowy i, co bardzo ważne, odbiorem sygnału sieci komórkowej. Trzymając w typowy sposób telefon w lewej ręce lub w prawej tak, by palec lub dłoń dotykały zarówno lewej, jak i dolnej części obudowy powodują, że iPhone 4 gubi zasięg. Po prostu nie trzymaj go w ten sposób - odpisał Jobs. nie chcę być złośliwy ale to mnie rozbawiło - czekam teraz na nowy filmik ekipy od PR gdzie ten gość zachwalający wideorozmowy będzie z uśmiechem mówił, że iPhone jest tak rewolucyjny że zrewoluzjonizował nawet sposób trzymania go w dłoni (a w tle rysunek poglądowy z claw gripem i kątami pod jakimi mają być ustawione palce)
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Tez to czytalem, z(pipi)ali sprawe. Juz wiemy czemu wydali dopiero teraz gumowy pokrowiec.
Opublikowano 26 czerwca 201014 l A ja jak czytałem na appleblog.pl to mówili, że nie mieli problemów z zasięgiem mimo że umyślnie starali się go zgubić. Jednak mieszkanie w odbycie Europy ma swoje plusy. Zanim do nas iP4 dojdzie to już ponaprawiają te usterki
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Dla tych co nie wiedza i schowali ikonke iTunes gleboko w dupe,dziala juz polski iTunes,narazie nei ma tam co prawda za wiele,ale juz mozna obejrzec ciekawe podcasty i programy.
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Ściąganie podcastów przez iphone'a jest w(pipi)iające, bo mimo, że mam 2GB limitu, to mi nie pozwoli ściągnąć niczego większego niż 40 czy 50MB bez podłączenia do wi-fi.
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Jak masz JB to jest coś takego jak 3G Unrestrictor. On ściąga limity.
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Wlasnie na iPhone pojawila sie gra Arena9,bardzo przypomina (a raczej wyglada na kopie) mini gry Triple Triad z FF8. Jest tryb offline,online,zbieranie kasy,ukladanie deckow i przyznam sie ze wlasnie na cos takiego czekalem.
Opublikowano 30 czerwca 201014 l orientujecie sie czy jest jakas aplikacja ( przegladarka internetowa do ipoda) zeby moc pobierac pliki z sieci ? z serwerow rapid itp. ?
Opublikowano 1 lipca 201014 l W Cydii jest kilka aplikacji pozwalających na pobieranie plików, ale nie jestem pewien, czy obsługują Rapida i inne tego typu serwisy.
Opublikowano 3 lipca 201014 l http://www.apple.com/pr/library/2010/07/02appleletter.html Zaklamanie i kurestwo tej firmy przekracza kolejne granice. Edytowane 3 lipca 201014 l przez Yacek
Opublikowano 3 lipca 201014 l http://www.apple.com/pr/library/2010/07/02appleletter.html Zaklamanie i kurestwo tej firmy przekracza kolejne granice. Trzepnij się czymś mocnym w głowę, pozbieraj myśli i potem pisz.
Opublikowano 3 lipca 201014 l http://www.apple.com/pr/library/2010/07/02appleletter.html Zaklamanie i kurestwo tej firmy przekracza kolejne granice. Leżę i kwiczę. Nie ma żadnych problemów z zasięgiem, tak naprawdę to iPhone pokazywał go za dużo i w momencie objęcia anteny pokazuje się prawdziwy stan. Przy okazji eliminacji błędu powiększą pasek 1, 2 i 3 tak aby były bardziej widoczne xD.
Opublikowano 3 lipca 201014 l No tak, najpierw numer z 'trzymaniem', teraz patch ktory bedzie pokazywal wieksza ilosc kresek dla komfortu psychicznego uzytkownika. Jobs to jednak mily gosc, naprawde. A wszyscy inni dokuczaja japku. Edytowane 3 lipca 201014 l przez Yacek
Opublikowano 5 lipca 201014 l Kolejna rewelacja: http://www.telepolis.pl/news.php?id=18358 Czekam na oficjalne stanowisko apple. Znowu bedzie rodzyn.
Opublikowano 14 lipca 201014 l Panowie. Zrobiłem up do iOS4, przed procesem oczywiście zarchiwizowałem dane i wróciło wszystko, oprócz E-maili. Czy da się zrobić tak, żeby e-maile też się zapisywały w kopii zapasowej? Muszę zrobić znajomemu takiego upa, a on ma setki maili na telefonie, nie zapisane na serwerze i nie może sobie pozwolić na ich stratę. anyone?
Opublikowano 14 lipca 201014 l Panowie. Zrobiłem up do iOS4, przed procesem oczywiście zarchiwizowałem dane i wróciło wszystko, oprócz E-maili. Czy da się zrobić tak, żeby e-maile też się zapisywały w kopii zapasowej? Muszę zrobić znajomemu takiego upa, a on ma setki maili na telefonie, nie zapisane na serwerze i nie może sobie pozwolić na ich stratę. anyone? Musisz trzymac ajfona w odpowiedni sposob podczas backupu, inaczej sie nie zapisza. Jak nie pomoze to musisz dzwonic do Steve'a.
Opublikowano 14 lipca 201014 l @Yacek Apple zasługuje na hejty, bo to co robią z tą wadą iP4 jest śmieszne i karygodne, ale jak już chcesz hejtować to rób to przynajmniej na jakimś znośnym poziomie. Póki co wygląda to jak odgłosy oburzenia z piaskownicy.
Opublikowano 15 lipca 201014 l ja i tak pewnie kupie ip4 mimo tych wszystkich wad, czekam tylko do wrzesnia konczy mi sie umowa w erze i robimy przesiadke z 3g na 4 bo jak narazie nie widze dla siebie zadnej alternatywy w postaci kupna telefonu innej firmy.
Opublikowano 15 lipca 201014 l Nie interesowałeś się może HTC Desire albo czymś innym z Androidem? Edytowane 15 lipca 201014 l przez raven_raven
Opublikowano 15 lipca 201014 l HTC maja kiepskie baterie imo i sa srednie jesli chodzi o piekno. No i gorszy touch screen jak narazie. Androidowi niestety brakuje tego "czegos",rowniez nie wyobrazam sobie zastapienia iPhone'a przez cokolwiek innego,ale w przyszlosci kto wie...moze Android sie rozwinie i stanie sie godnym konkurentem,ale na chwile obecna jest miedzy nimi zbyt duza przepasc. Edytowane 15 lipca 201014 l przez Velius
Opublikowano 15 lipca 201014 l No i gorszy touch screen jak narazie. Androidowi niestety brakuje tego "czegos",rowniez nie wyobrazam sobie zastapienia iPhone'a przez cokolwiek innego,ale w przyszlosci kto wie...moze Android sie rozwinie i stanie sie godnym konkurentem,ale na chwile obecna jest miedzy nimi zbyt duza przepasc. witamy przybysza z przeszłości w drugiej połowie 2010 roku <chleb i sól>