estel 806 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 @Jędrek http://www.iphonedownloadblog.com/iphone-downloads/ Ja już mam 4 na swoim 3G i ściągnąłem simlocka. Jest ok. Prędkość nie miażdży, ale poza tym wszystko mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 No OS4 trochę zamula 3G. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Dzięki. Genialnie wygląda tło z tapetą, a nie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 iPhone 4 zawiódł pierwszych swoich użytkowników problemami z ekranem, brakiem obiecanej nierysującej się obudowy i, co bardzo ważne, odbiorem sygnału sieci komórkowej. Trzymając w typowy sposób telefon w lewej ręce lub w prawej tak, by palec lub dłoń dotykały zarówno lewej, jak i dolnej części obudowy powodują, że iPhone 4 gubi zasięg. Po prostu nie trzymaj go w ten sposób - odpisał Jobs. nie chcę być złośliwy ale to mnie rozbawiło - czekam teraz na nowy filmik ekipy od PR gdzie ten gość zachwalający wideorozmowy będzie z uśmiechem mówił, że iPhone jest tak rewolucyjny że zrewoluzjonizował nawet sposób trzymania go w dłoni (a w tle rysunek poglądowy z claw gripem i kątami pod jakimi mają być ustawione palce) Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Tez to czytalem, z(pipi)ali sprawe. Juz wiemy czemu wydali dopiero teraz gumowy pokrowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A ja jak czytałem na appleblog.pl to mówili, że nie mieli problemów z zasięgiem mimo że umyślnie starali się go zgubić. Jednak mieszkanie w odbycie Europy ma swoje plusy. Zanim do nas iP4 dojdzie to już ponaprawiają te usterki Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dla tych co nie wiedza i schowali ikonke iTunes gleboko w dupe,dziala juz polski iTunes,narazie nei ma tam co prawda za wiele,ale juz mozna obejrzec ciekawe podcasty i programy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ściąganie podcastów przez iphone'a jest w(pipi)iające, bo mimo, że mam 2GB limitu, to mi nie pozwoli ściągnąć niczego większego niż 40 czy 50MB bez podłączenia do wi-fi. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Jak masz JB to jest coś takego jak 3G Unrestrictor. On ściąga limity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Wlasnie na iPhone pojawila sie gra Arena9,bardzo przypomina (a raczej wyglada na kopie) mini gry Triple Triad z FF8. Jest tryb offline,online,zbieranie kasy,ukladanie deckow i przyznam sie ze wlasnie na cos takiego czekalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 No fajnie, że itunes już jest, ale...... muzy ciągle brak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 orientujecie sie czy jest jakas aplikacja ( przegladarka internetowa do ipoda) zeby moc pobierac pliki z sieci ? z serwerow rapid itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 W Cydii jest kilka aplikacji pozwalających na pobieranie plików, ale nie jestem pewien, czy obsługują Rapida i inne tego typu serwisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) http://www.apple.com/pr/library/2010/07/02appleletter.html Zaklamanie i kurestwo tej firmy przekracza kolejne granice. Edytowane 3 Lipca 2010 przez Yacek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 http://www.apple.com/pr/library/2010/07/02appleletter.html Zaklamanie i kurestwo tej firmy przekracza kolejne granice. Trzepnij się czymś mocnym w głowę, pozbieraj myśli i potem pisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 http://www.apple.com/pr/library/2010/07/02appleletter.html Zaklamanie i kurestwo tej firmy przekracza kolejne granice. Leżę i kwiczę. Nie ma żadnych problemów z zasięgiem, tak naprawdę to iPhone pokazywał go za dużo i w momencie objęcia anteny pokazuje się prawdziwy stan. Przy okazji eliminacji błędu powiększą pasek 1, 2 i 3 tak aby były bardziej widoczne xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) No tak, najpierw numer z 'trzymaniem', teraz patch ktory bedzie pokazywal wieksza ilosc kresek dla komfortu psychicznego uzytkownika. Jobs to jednak mily gosc, naprawde. A wszyscy inni dokuczaja japku. Edytowane 3 Lipca 2010 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Kolejna rewelacja: http://www.telepolis.pl/news.php?id=18358 Czekam na oficjalne stanowisko apple. Znowu bedzie rodzyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Panowie. Zrobiłem up do iOS4, przed procesem oczywiście zarchiwizowałem dane i wróciło wszystko, oprócz E-maili. Czy da się zrobić tak, żeby e-maile też się zapisywały w kopii zapasowej? Muszę zrobić znajomemu takiego upa, a on ma setki maili na telefonie, nie zapisane na serwerze i nie może sobie pozwolić na ich stratę. anyone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Panowie. Zrobiłem up do iOS4, przed procesem oczywiście zarchiwizowałem dane i wróciło wszystko, oprócz E-maili. Czy da się zrobić tak, żeby e-maile też się zapisywały w kopii zapasowej? Muszę zrobić znajomemu takiego upa, a on ma setki maili na telefonie, nie zapisane na serwerze i nie może sobie pozwolić na ich stratę. anyone? Musisz trzymac ajfona w odpowiedni sposob podczas backupu, inaczej sie nie zapisza. Jak nie pomoze to musisz dzwonic do Steve'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 @Yacek Apple zasługuje na hejty, bo to co robią z tą wadą iP4 jest śmieszne i karygodne, ale jak już chcesz hejtować to rób to przynajmniej na jakimś znośnym poziomie. Póki co wygląda to jak odgłosy oburzenia z piaskownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
p3r3z 1 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 ja i tak pewnie kupie ip4 mimo tych wszystkich wad, czekam tylko do wrzesnia konczy mi sie umowa w erze i robimy przesiadke z 3g na 4 bo jak narazie nie widze dla siebie zadnej alternatywy w postaci kupna telefonu innej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 (edytowane) Nie interesowałeś się może HTC Desire albo czymś innym z Androidem? Edytowane 15 Lipca 2010 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 (edytowane) HTC maja kiepskie baterie imo i sa srednie jesli chodzi o piekno. No i gorszy touch screen jak narazie. Androidowi niestety brakuje tego "czegos",rowniez nie wyobrazam sobie zastapienia iPhone'a przez cokolwiek innego,ale w przyszlosci kto wie...moze Android sie rozwinie i stanie sie godnym konkurentem,ale na chwile obecna jest miedzy nimi zbyt duza przepasc. Edytowane 15 Lipca 2010 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 No i gorszy touch screen jak narazie. Androidowi niestety brakuje tego "czegos",rowniez nie wyobrazam sobie zastapienia iPhone'a przez cokolwiek innego,ale w przyszlosci kto wie...moze Android sie rozwinie i stanie sie godnym konkurentem,ale na chwile obecna jest miedzy nimi zbyt duza przepasc. witamy przybysza z przeszłości w drugiej połowie 2010 roku <chleb i sól> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi