estel 806 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Android ma Swype'a! Genialna rzecz. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 No i gorszy touch screen jak narazie. Androidowi niestety brakuje tego "czegos",rowniez nie wyobrazam sobie zastapienia iPhone'a przez cokolwiek innego,ale w przyszlosci kto wie...moze Android sie rozwinie i stanie sie godnym konkurentem,ale na chwile obecna jest miedzy nimi zbyt duza przepasc. witamy przybysza z przeszłości w drugiej połowie 2010 roku <chleb i sól> whatever,liczy sie dla mnie wygoda i zastosowanie,a nie 500 bajerow w malej szkrzynce ktora 4 godzin nie umie pociagnac. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 (edytowane) No i gorszy touch screen jak narazie. Androidowi niestety brakuje tego "czegos",rowniez nie wyobrazam sobie zastapienia iPhone'a przez cokolwiek innego,ale w przyszlosci kto wie...moze Android sie rozwinie i stanie sie godnym konkurentem,ale na chwile obecna jest miedzy nimi zbyt duza przepasc. witamy przybysza z przeszłości w drugiej połowie 2010 roku <chleb i sól> whatever,liczy sie dla mnie jabłko na obudownie. fix'd Edytowane 15 lipca 2010 przez raven_raven Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Miałeś kiedykolwiek w ręce jakiś telefon HTC na Andro? Wątpię, bo gdyby tak było to byś nie powielał bredni rodem z komentarzy na telepolis. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 (edytowane) Mialem HTC Desire ,bo bardzo mi sie podobal i chcialem kupowac. Wzialem go na uczelnie to po zajeciach juz pikal i byly problemy. Moze bateria byla wadliwa,nie wiem,telefon pozycozny od kumpla i ciagle jeczy ze mu dnia nie moze utrzymac (a niedawno zakupiony). Ba,Desire nadal mi sie podoba,ale po oblukaniu kilku for widze ze problem z bateria to nie rzadkosc. Jablko sie dla mnie nie liczy bo nie cierpie Apple,Steve'a i calego tego plebsu, tak wiec jakims fanbojem nie jestem w przeciwienstwie do was chlopaki.Co nie zmienia faktu ze iPhone to swietny telefon,przynajmniej dla mnie. Edytowane 15 lipca 2010 przez Velius Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Jeśli użytkownik nie słyszał programach terminujących, ma odpaloną pełną synchronizację, która "dla bajeru" monitoruje wszystko od fb po wyniki giełdowe a do tego nie zmieni stockowego 45% podświetlenia na całkowicie wystarczające 20% to rzeczywiście bateria wystarczy na ok 10h zabawy ale czy to jest wina telefonu i systemu, że oferuje to wszystko czy może użytkownika, który nie potrafi tego ustawić a winę zrzuca na karb producenta? Mam Desire i z odpaloną synchro dla 4 kont (push), uruchomionym jednym kanałem SSH (20m), czytnikiem Engadget (1h) i pogodą (1h) telefon bez najmniejszych problemów wytrzymuje cały dzień. Oczywiście w momencie zabawy tj. jakiś klip, internet, YT czy gierka sieciowa bateria znika szybciej ale to jest bolączka wszystkich smartfonów - coś kosztem czegoś. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Mam Desire i z odpaloną synchro dla 4 kont (push), uruchomionym jednym kanałem SSH (20m), czytnikiem Engadget (1h) i pogodą (1h) telefon bez najmniejszych problemów wytrzymuje cały dzień. Oczywiście w momencie zabawy tj. jakiś klip, internet, YT czy gierka sieciowa bateria znika szybciej ale to jest bolączka wszystkich smartfonów - coś kosztem czegoś. I uwazasz ze to dobrze? Mi przy podonych ustawieniach iPhone trzyma spokojnie 3 dni + rozmowy, net. Kazdy telefon dotykowy to typowe iphone wanabe, niby super, niby cos lepszego sie zdarzy, ale czesto cos zgrzyta. Moze przesadzilem piszac kazdy, ale mialem multum telefonow dotykowych i wlasnie tak zawsze bylo. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Ja miałem 100 telefonów, kilka smartfonów i powiem tak. Windows to poracha na całego, nawet na HD2. Mimo iż system i aplikacje HTC dają rade, o tyle wsparcie platformy jest tragedia. Android marketplace daje rade, i5700 fajna zabawka ( Samsung Galaxy ) na dniach nowy, o specyfikacji iPhone4 ! Co do iPhone miałem do czynienia z 2G ( wtedy się zakochałem, na socie 1.1.4 bodajże ) później swojego 3G ( mam go do teraz od dnia polskiej premiery ) i od kolegi 3GS iP nie ma sobie równych, tu tylko startuje BlackBerry, lecz na polskim rynku ten telefon jest skazany na padake! iP4 może ma błędy lecz licze że do zmiany na iP 4 nowe rewizje będą lepsze. Androida polecam, lecz jak macie hajs to tylko iP! Jak macie 800PLN max do polecam Galaxy 5700 za 600pln da się nówkę kupić. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 I uwazasz ze to dobrze? Mi przy podonych ustawieniach iPhone trzyma spokojnie 3 dni + rozmowy, net.Porównujesz 1GHz z 600MHz Porównywania można będzie zacząć dopiero jak wyjdzie Froyo, bo obecnie obie platformy mają niezły chronologiczny rozstrzał. Cytuj
estel 806 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Jeśli użytkownik nie słyszał programach terminujących, ma odpaloną pełną synchronizację, która "dla bajeru" monitoruje wszystko od fb po wyniki giełdowe a do tego nie zmieni stockowego 45% podświetlenia na całkowicie wystarczające 20% to rzeczywiście bateria wystarczy na ok 10h zabawy ale czy to jest wina telefonu i systemu, że oferuje to wszystko czy może użytkownika, który nie potrafi tego ustawić a winę zrzuca na karb producenta? Mam Desire i z odpaloną synchro dla 4 kont (push), uruchomionym jednym kanałem SSH (20m), czytnikiem Engadget (1h) i pogodą (1h) telefon bez najmniejszych problemów wytrzymuje cały dzień. Oczywiście w momencie zabawy tj. jakiś klip, internet, YT czy gierka sieciowa bateria znika szybciej ale to jest bolączka wszystkich smartfonów - coś kosztem czegoś. I tu leży przewaga jabłka. Włączam i działa. Nie muszę się bawić w jakieś dziwne konfiguracje. Dlatego dla mnie nie istnieją inne telefony niż iP ;] Cytuj
Gość Opublikowano 25 lipca 2010 Opublikowano 25 lipca 2010 Mam problem jak podłączam ipoda i robie synchronizuj to mi sie aplikacje usuwają Czy da się to jakoś zmienic ? Wcześniej wszystko działało i kopiowało nawet te programy pobrane installousem.? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 25 lipca 2010 Autor Opublikowano 25 lipca 2010 to je moze kup? albo poprawnie skonfiguruj instalous... nie pytajcie tutaj o pirackie oprogramowanie, bo moga poleciec warny :F Cytuj
mataman 35 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Jest już dostępny jailbrake na wszystkie urządzenia z iOS 4.01. Nawet nie potrzeba pc, wszystko robi się samo z poziomu iphone'a. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Mam pakiet internetowy w iPhonie, blueconnect z Ery. Jak sprawdzić, ile mi jeszcze danych do wykorzystania zostało? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Na stronie ery po zalogowaniu sie na swoje konto. Dostalem oferte z ery na przedluzenie abonamentu,oferuja mi iphone 4 w dosc korzystnych warunkach i zastanawiam sie czy warto robic przesiadke z iphone 3gs na iphone 4? Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Nie mogę się zalogować na Era.pl, jest napisane, że mój numer nie jest uprawniony korzystania z tej opcji Cytuj
mataman 35 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Na stronie ery po zalogowaniu sie na swoje konto. Dostalem oferte z ery na przedluzenie abonamentu,oferuja mi iphone 4 w dosc korzystnych warunkach i zastanawiam sie czy warto robic przesiadke z iphone 3gs na iphone 4? Jak warunki korzystne to czemu nie Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Dostalem oferte z ery na przedluzenie abonamentu,oferuja mi iphone 4 w dosc korzystnych warunkach i zastanawiam sie czy warto robic przesiadke z iphone 3gs na iphone 4? Za ile kończy ci się abonament? Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 za okolo 2 miesiace wygasa mi abonament,ma to jakies wieksze znaczenie? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Nie mogę się zalogować na Era.pl, jest napisane, że mój numer nie jest uprawniony korzystania z tej opcji Ja bym zadzwonił do biura obsługi. Cytuj
radekw 43 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 No i po konferencji Apple. news dla graczy: nowy ipod touch z wyświetlaczem retina. I lepsze: wyszukajcie w AppStore "Epic Citadel" Demo Unreal Engine 3. M-I-A-Ż-D-Ż-Y :] Tylko teraz czekać na gierki od Epic, które graficznie zostawią w tyle Gameloft Cytuj
szaden 228 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Czy na iphone'a wyszła jakaś aplikacja pozwalająca na używanie scrobblera last.fm? Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 (edytowane) kupilem znezionego iphona. jako iz jestem calkiem zielony w tym temacie moglby mi ktos napisac co musze zrobic aby zdjac simlocka itp? Edytowane 5 września 2010 przez STRETCH Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 września 2010 Autor Opublikowano 5 września 2010 zarejestrowac sie na myapple.pl - przejsc na forum do dzialu o iP - odszukać odpowiedni tutorial ;] w tematach sa linki do potrzebnego oprogramowania wiec nie powinno byc kłopotu ;] Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 ok, mialem zablokowanego 3gsa z softem 4.0.2 i juz sobie poradzilem, dzieki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi