mataman 35 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 (edytowane) Muzykę dodajesz do biblioteki w itunes, na zdjęcia masz zakładkę na górze, wskazujesz z jakiego folderu na pc maja się zgrać. Póxniej tylko synchronizujesz. Do filmików polecam vlc z appstore. Edytowane 7 stycznia 2011 przez mataman Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 (edytowane) Ej kurde gdzie jest tak zakładka ze zdjęciami, bo nie widzę jej E: Dobra już mam. Gdzie indziej szukałem Edytowane 7 stycznia 2011 przez sprite Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Sorki za post pod postem, ale mam kolejne pytanko. Czy da się wyłączyć w Ip4 słownik T9 i jak do cholery wyjebać grupy w kontaktach? Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Ile wam trzyma bateria w iphonie4? Bo mam wrazenie ze jest gorzej niz w 3G. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 iPhone 3gs trzymal mi dosc dlugo,iphone 4 tak jakby troche krocej. Na poczatku byla tragedia,mimo wylaczonej lokalizacji baterie bylo trzeba ladowac codziennie mimo malego uzytkowania telefonu. Potem zmienilem wyswietlanie ze swojego na automatyczny i od tej pory laduje sobie spokojnie co 3-4 dni telefon jak uzywam na luzie. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Problem autokorekty rozwiązany. Teraz tylko jak pozbyć się tych grup w kontaktach Cytuj
estel 806 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 @sprite Słownik: ustawienia -> ogólne -> klawiatura -> wyłącz automatyczną korektę Odnośnie grup to nie rozumiem. Chodzi ci o to, że smsy posegregowane są wg, użytkowników, a nie wg. czasu ich nadejścia? Tzn. że jak wchodzisz w smsy z tatą to widzisz wszystkie wasze smsy wstecz? Tego się nie da wyłączyć, ale imo po lekkim przyzwyczajeniu jest to jedna z najlepszych cech iOS. Za(pipi)iście wygodne rozwiązanie. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Co to za wygoda skoro trzeba sie do niej przyzwyczajac XD Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 A propos baterii to jak ja uzywam go jako telefonu to spokojnie 2-3 dni, ale jak pogram 2-3 godzinki to tego samego dnia trzeba ladowac. Przy sluchaniu muzy jakos mocno nie spada bateria. Dodam ze korzystam z programu Auto3G, 3g mam wylaczone ZAWSZE a Auto3G wylacza mi Wi-Fi jak telefon wygasza ekran. Nie wiem tylko, czy ten program jest oficjalnie na iPhone'a bo ja mam JB i mam go chyba z Cydii. Ale napewno cos tego typu sie znajdzie. Ogolnie, przy 3g to 1 max 2 dni mi trzymal a w zasadzie nie dawalo to duzo. Jesli MUSZE wlaczyc neta, to dziala on na edge natomiast Orange i tak ma takie problemy z zasiegiem 3g ze mozna to spokojnie olac Jak ktos ma Ere czy Plusa to warto sobie zostawic 3g jak korzysta sie z netu bo tam roznice czuc od razu Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 @estel Chodzi mi o grupy w kontaktach. Jak robiłem synchro z kompem to przypadkiem wgrało mi się parę grup i nie ma jak ich usunąć. Kontakty -> grupy Obczaj sobie. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 ja nie mam żadnych grup w kontaktach Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) Hmmm dziwne. Masz Iphone'a 4? Jak wejdziesz w kontakty to na samej górze masz napis kontakty, po prawej stronie masz "+" a po lewej właśnie grupy. Przynajmniej u mnie tak jest. Obrazek w necie znalazłem: Edytowane 9 stycznia 2011 przez sprite Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 Game dev story rzeczywiście miecie, ta giera jest tak wciągająca, że to się nie dzieje O_o. (gram na Androidzie, ale chyba mogę się tu wpisać) Cytuj
estel 806 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 @estel Chodzi mi o grupy w kontaktach. Jak robiłem synchro z kompem to przypadkiem wgrało mi się parę grup i nie ma jak ich usunąć. Kontakty -> grupy Obczaj sobie. A to ci nie pomoge bo ja nie smigam na 4.2 tylko na 3.1.3 to jakas nowa funkcja jest, ale mozesz poszukac w iTunes czy nie masz jakis grup dodanych. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 9 stycznia 2011 Opublikowano 9 stycznia 2011 (edytowane) Hmmm dziwne. Masz Iphone'a 4? Jak wejdziesz w kontakty to na samej górze masz napis kontakty, po prawej stronie masz "+" a po lewej właśnie grupy. Przynajmniej u mnie tak jest. Obrazek w necie znalazłem: Nie, mam 3GS ale to raczej nie ma znaczenia. Może to dodali w OS 4.2 bo ja mam nadal 4.1 i nie mam przycisku grupy. Edytowane 9 stycznia 2011 przez mataman Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 Mam pytanko. Jakie aplikacje z App Store najbardziej polecacie do Ip4? Cytuj
mataman 35 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 parlingo, zamiast badziewiastego gg accuweather, zamiast systemowej pogody mercury browser, zamiast safari skype, do wideo rozmów Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 10 stycznia 2011 Opublikowano 10 stycznia 2011 witam, mam teraz iPhone 2G z jailbreak'owanym softem 3.1.2, jednak ostatnio telefon zaczął odwalać różne przedstawienia, wieszać się itd. Postanowiłem, że zrobię update do 3.1.3 i zdejmę simlocka, bez robienia JB - czy jest taka możliwość? Jeżeli tak to podajcie link do jakiegoś tutoriala Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 DMC 4 na Iphone'a: http://www.ppe.pl/news-5063-Devil_May_Cry_4_trafi_na_iPhonea.html Co tu dużo mówić. Ja łykam z miejsca Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 Zaopatrz się i daj jakąś recenzje w tym miejscu. Może kogoś zachęcisz do zakupu. Ja wciąż się zastanawiam, jednak w obrocie mam wiele innych fajnych gierek, które są warte uwagi. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 Spoko. Jak coś tylko znajdę to od razu wrzucę Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 (edytowane) Gra wychodzi pod koniec tego miesiaca. Na mnie wieksze wrazenie zrobil narazie mimo wszystko Dead Space : http://www.slidetoplay.com/story/dead-space-hands-on-preview W ogole calkiem niezla stronka z reckami : www.slidetoplay.com Powinny byc jakies recki w PE bo wychodzi tego sporo i jest co miesiac cos fajnego. Gry sa przyjemne i raczej krotkie a ich recki duzo nie powinny zajac. Chyba ze sa to porty i to niezle z DS badz PSP - takimi sa GTA Chinatown Wars - mam PSP i tylko sterowanie jest tam wygodniejsze, czy np Lego Harry Potter. @Szejdj: Co do Simlocka - simlocka programowego mozna zrobic tylko z JB. Lepiej wyczysc telefon i znow wrzuc 3.1.2. Z tego co pamietam to byl nowy baseband przy 3.1.3 i ten z 3.1.2 jest najlatwiejszy w zlamaniu. Sa programy ktore oszukuja gry ze masz 3.1.3 i 99% chodzi, bo 3.1.3 nic ciekawego nie wnosil. Jesli chcesz Simlocka na stale zdjac, to mozesz to zrobic kodem, ale koszty sa spore. Jeszcze oczywiscie zalezy jaka siec. Jesli AT%T to wal na ebay, jesli Orange to na Allegro. Takie zdjecie, przez kod operatora zdejmuje simlocka na stale, na kazdym sofcie oraz nie tracisz gwarancji bo nic w telefonie sie nie zmienia. Pamietaj, zeby nie wrzucac iOS 4 bo telefon BARDZO zwalnia, sprawdzalem ostatnio na probe na takim IPku i pracowac sie nie da. Na szczescie mialem SHSH i dalo sie wrocic. Dla tej wersji jesli liczysz na simlocka programowego to 3.1.2 albo CUSTOMOWY 3.1.3 ze starym basebandem. Bez sima mozna wgrac 3.1.3. Pozdrawiam. Edytowane 12 stycznia 2011 przez NemoKOF 1 Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Chłopaki poszukuję jakąś interesującą strategię oraz jakaś grę turową. Czekam na sugestie Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Ze strategii to The Settlers, Smurfs, może Flight Control A turowych może być Monopoly czy szachy i warcaby 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi