Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 29.12.2011 o 18:09, CritiCalz napisał(a):
Co prawda nie chodzi o iPhone, a o iPoda Touch 3g, ale problem pewnie mógł dotknąć każdego. Mianowicie, PC nie widzi sprzętu. Totalnie, nawet na ekranie nie pojawia się bateria. W menadżerze urządzeń też nie widać podłączonego urządzenia pod usb. Jakieś pomysły? Sprawdzałem 4 kable na 3 różnych komputerach :/

Jak na 3 kompach nie widzi ci ipoda to chyba masz odpowiedz, ze ipod jest z(pipi)any. Pod MS czesto sa problemy ale nie az takie

Opublikowano
  W dniu 29.12.2011 o 20:51, CritiCalz napisał(a):

Zwaliłbym problem na port, ale iPod działa doskonale w docku mini-wieży. Ładuje się normalnie, muzykę odpala itd. Więc w czym może być problem?

JEśli jest opcja bezpośrednio z iPoda "przywróć ustawienia fabryczne" to jej użyj, jeśli nie ma to zapytaj najlepiej na myapple.pl.

Opublikowano
  W dniu 30.12.2011 o 10:53, Norbi13 napisał(a):
  W dniu 29.12.2011 o 20:51, CritiCalz napisał(a):

Zwaliłbym problem na port, ale iPod działa doskonale w docku mini-wieży. Ładuje się normalnie, muzykę odpala itd. Więc w czym może być problem?

JEśli jest opcja bezpośrednio z iPoda "przywróć ustawienia fabryczne" to jej użyj, jeśli nie ma to zapytaj najlepiej na myapple.pl.

Jest opcja, lecz jeżeli jej użyje i dalej nie będę mógł się połączyć z PC to zostanę z golasem bez jailbreaka :/

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

@Yacek - jaka wtyczka do "tap to close all apps" w notification centre?

edit: już mam

A jaki theme do sbsettings?

Edytowane przez Hela
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki. To jeszcze, powiedzcie jak z nawigacją. Warto kupić TomToma/Navigon? Cena boli, ale jak to działa (iphone) w praktyce? Rozumiem, że zagranicą można wyłączyć roaming, tak żeby nawi działało i żebym nie musiał płacić milionów złotych monet za paczki danych? I jakie są ukryte koszty (aktualizacje itp.)?

Opublikowano

Sam posiadam NDrive i nie poleciłbym tej nawigacji za bardzo. Kupilem bo byla w promocji, ale spisuje sie kiepsko. Zastanawiam sie nad TomTomem bo z tym zewnetrznym mam same dobre doswiadczenia. Niedlugo tez pojawi sie NaviExpert, ktorego bede mial na rok i to tez moze okazac sie dobre ;)

Opublikowano
  W dniu 23.01.2012 o 12:30, Khadgar napisał(a):

Dzięki. To jeszcze, powiedzcie jak z nawigacją. Warto kupić TomToma/Navigon? Cena boli, ale jak to działa (iphone) w praktyce? Rozumiem, że zagranicą można wyłączyć roaming, tak żeby nawi działało i żebym nie musiał płacić milionów złotych monet za paczki danych? I jakie są ukryte koszty (aktualizacje itp.)?

TomToma śmiało mogę polecić.

A roaming nie ma z nim nic wspólnego, bo ma mapy swoje, nie musi ściągać jak google mapsy.

Opublikowano

ja na swoim iphonie mialem nawigacje navigon pomogla mi przejechac cale poludnie francji i ani razu sie nie zagubilem co do pl to rowniez dawala rade ;)

Opublikowano

Ja mam TomToma, Navigona oraz Sygic i każda prowadzi inaczej. Sygic jest swietny bo jest full 3d i plynnie przeglada sie mape, zoomuje itd. TomTom jest dosc rozbudowany, ma czytanie nazw ulic wraz z numerami. Ciezko wybrac jesli ma sie 3 i na kazdej sie jezdzilo dluzsze trasy.

Opublikowano
  W dniu 23.01.2012 o 22:56, kubson napisał(a):

ja na swoim iphonie mialem nawigacje navigon pomogla mi przejechac cale poludnie francji i ani razu sie nie zagubilem co do pl to rowniez dawala rade ;)

+1. bardzo dokładna, przejrzysta i fajnie działa nawet z wyłączonym ekranem (blokuję sobie ekran i słucham poleceń co znacznie zmniejsza zużycie baterii). działa fajnie w tle, nie wiesza telefonu, nie gubi się, bardzo szybko łapie sygnał. jak dla mnie same plusy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli zmieniam telefon z iPhona na inny, to jak mam przenieść swoje kontakty? W iPhonie zapisują się w pamięci telefonu a nie na karcie SIM przecież i jedyną kopię jaką mam to w iTunes, której nie mogę odczytać bez telefonu.