Opublikowano 8 stycznia 201312 l Problem dotyczy PLAY bo oni nie korzystają wyłącznie ze swojej infrastruktury. Natomiast bezpieczniej wyłączyć transmisję danych oprócz wifi za granicami kraju - masz pewność że nic się nie stanie wtedy :-)
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Ptaszki cwierkają, że Iphone 6 i iOS 7 jest już praktycznie gotowy ( trwaja testy prototypów, oraz testy aplikacji ) jestescie gotowi znow wyskoczyc z kasy na kolejna najlepsza rzecz jaka spotkala swiat od premiery iphona5?
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Ptaszki rowniez cwierkaja,ze Apple ma zamiar zrobic tanszego iphone . As I pointed out a couple of days back, talk about a new cheaper iPhone (or iPhone Mini) is spreading.Now it’s the Wall Street Journal fanning the rumour flames. http://www.forbes.com/sites/timworstall/2013/01/09/is-apples-cheaper-iphone-coming-at-100-a-piece/
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Tylko do tej pory filozofia Apple to nie byl udzial w rynku tylko zysk w proporcji do udzialu jak napisał zresztą koles w artykule z linka. Większy udzial w rynku może spowodować zmniejszenie zysków a tym samym hajs w portfelu zarządu i wtedy ładne liczby na rzutniku nikogo nie zadowolą.
Opublikowano 10 stycznia 201312 l Smieszy mnie numeracja ioesow. Od iOS4 prawie zadnych zmian wiekszych mie bylo.
Opublikowano 10 stycznia 201312 l To tak jak z firefoxem, jak skonczyly im sie pomysly na nowe funkcje to z braku laku doj ebali jakies nowe wysokie numery aby nadgonic/przegonic konkurencje a tymczasem firefox wg html5test.com lezy i kwiczy na 4 miejscu w rankingu ciekawie czy z apple tak nie bedzie jak zaczna wypuszczać takie go wna jak jakis iphone mini za 100 dolarów. o ile rozumiem wypuszczanie ipoda shuffle kiedy na rynku jest tez pelnoprawny kombajn ipod, o tyle w przypadky telefonu to juz sobie tego nie wyobrażam.
Opublikowano 11 stycznia 201312 l No może. W sumie do apek jest tanszy sporo Ipod Touch i styka. A z FF się zgodzę. Nie wiem jeszcze o jakim teście piszesz (zaraz sobie wygooglam) ale przy kilkurdzeniowej maszynie - jednowątkowość FF daje ciała. Chrome się lepiej u mnie sprawdza mimo, że chyba nieco szpieguje :-)
Opublikowano 11 stycznia 201312 l Co do czarnej piątki to nie mam żadnych rys, na początku nosiłem bez pokrowca, teraz z pokrowcem i rys nie ma Co do iPhone'a Mini to Apple zaprzecza, więc nie ma na co liczyć. @SzefczykDratewka: Daj link do tej plotki. Edytowane 11 stycznia 201312 l przez Norbi13
Opublikowano 11 stycznia 201312 l No może. W sumie do apek jest tanszy sporo Ipod Touch i styka. A z FF się zgodzę. Nie wiem jeszcze o jakim teście piszesz (zaraz sobie wygooglam) ale przy kilkurdzeniowej maszynie - jednowątkowość FF daje ciała. Chrome się lepiej u mnie sprawdza mimo, że chyba nieco szpieguje :-) html5test.com ? lol
Opublikowano 11 stycznia 201312 l Co do iPhone'a Mini to Apple zaprzecza, więc nie ma na co liczyć. Idac twoim tokiem rozumowania to mozna powiedziec,sony/ms zaprzecza plotka o nowej generacji wiec nie ma na co liczyc. Edytowane 11 stycznia 201312 l przez zaq123456
Opublikowano 11 stycznia 201312 l iPadowi mini tez zaprzeczali. Niestety, Apple stalo sie nieprzewidywalne, ulega rynkowi na kazdym juz froncie. [*] Apple
Opublikowano 11 stycznia 201312 l Dokładnie Apple zabardzo nie wie co z sobą zrobić i coś mi się wydaje ze wkrótce się na tym przejadą ale jedno trzeba im przyznać w kwestii tabletu są nie do zastąpienia i nawet nie zmienia tego fakt ze Nexus 10 jest lepszym tabletem patrząc na bebechy ale jeśli chodzi o szybkość plus aplikacje iPad wygrywa
Opublikowano 11 stycznia 201312 l Co do iPhone'a Mini to Apple zaprzecza, więc nie ma na co liczyć. Idac twoim tokiem rozumowania to mozna powiedziec,sony/ms zaprzecza plotka o nowej generacji wiec nie ma na co liczyc. Pisząc "nie ma na co liczyć" mówiłem o najbliższym czasie, czyli to plotkach, które mówią, że Apple zamierza wprowadzić taki telefon w tym roku. Phil Schiller temu zaprzeczył. To, że Apple za 2,3,4,5 lat pokaże tanią wersje iPhone'a jest możliwe...
Opublikowano 11 stycznia 201312 l Co do iPhone'a Mini to Apple zaprzecza, więc nie ma na co liczyć. Idac twoim tokiem rozumowania to mozna powiedziec,sony/ms zaprzecza plotka o nowej generacji wiec nie ma na co liczyc. Pisząc "nie ma na co liczyć" mówiłem o najbliższym czasie, czyli to plotkach, które mówią, że Apple zamierza wprowadzić taki telefon w tym roku. Phil Schiller temu zaprzeczył. To, że Apple za 2,3,4,5 lat pokaże tanią wersje iPhone'a jest możliwe... A co ma powiedziec? Tak potwierdzam plotki. Albo tak zobaczymy tanszego iphone w tym roku. Niech plotki sobie bede,hype sie sam robi a czy pokaza taniego iphone w tym roku? Zobaczymy.
Opublikowano 21 stycznia 201312 l Czy zdjęcia w Strumieniu Zdjęć zajmują jakieś miejsce na telefonie i powinienem je usuwać co jakiś czas, czy jak to z nimi jest? Bo po włączeniu trybu samolot wciąż można je przeglądać. Edytowane 21 stycznia 201312 l przez Q-Jot
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Dzisiaj wyszła nowa wersja iOS (6.1). Brak większych zmian, właściwie oprócz zmiany kontroli odtwarzacza w lockscreenie i poprawek błędów nie ma nic ciekawego. Na iP 4 wydaje się jakby chodził troszkę płynniej (ale za to przy okazji animacje trochę zwolniły). No i ponoć niedługo ma być dostępny jailbreak do tej wersji (hakerzy czekali na wydanie, żeby upewnić się że luki nie zostały załatane).
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Ostrzegam wszystkich przed używaniem aplikacji FeaturePoints. Kilka godzin temu ściągnąłem zachęcony giftcardami i zobaczcie co mi zrobiła z telefonem. Już kilka godzin czekam, żeby się rozładował. Nic nie działa, nawet nie dzwoni jak wykręcam z innego telefonu.
Opublikowano 28 stycznia 201312 l A twardy reset? DŁUGO home+power aż do resetu? Mi pomagało jak się ip4 zawiesił (może ze 3 razy).
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Nie wiedziałem o tym, trzymałem tylko power button długo. Już mi się rozładował i usunąłem to gó.wno, chociaż te szmaciarze odpisali mi, że to nie ich problem, a coś z iOSem. Nie wierzę im, iOS nie ma wad i wszyscy w tym temacie dobrze o tym wiemy.
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Rozumiem, że żartujesz :-) Nie ma softu bez wad a przy każdej aktualizacji piszą "bug fixes" więc błędy były. A mi np na iOS 4.0 nie zadzwonił budzik po zmianie czasu. Nie to że źle dzownił, nie dzownił w ogóle do update'u do 4.1 więc zdarza się i Apple coś zepsuć.
Opublikowano 30 stycznia 201312 l Check Out This Insanely Tiny Detail Apple Added To The iOS 6.1 Lockscreen Grubo je.bnięci - podnieta że inaczej pada cień na suwak do muzyki po aktualizacji. (pipi)a ale ludzie mają nasrane. Edytowane 30 stycznia 201312 l przez waldusthecyc