eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Nie bez powodu ten aparat wystaje. No tak, w sam raz będzie do robienia zdjęć, które potem powieszę na bilboardach w Warszawie. Myślę że nie chodzi o ilość mpx Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Wystajace aparaty są słabe na maksa - można zrobić jeden z najlepszych aparatów na rynku i nie musi wystawać, np LG G3. I wiele innych telefonów ze świetnym, niewystajacym aparatem. Generalnie w mojej ocenie, zaburzanie designu jakimś wystającym gó wnem jak w samsungach to porazka. iPhonie nie powinien sobie na to pozwolić. Xperia też jest cienka, aparat jest dobry i nie wystaje. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Przecież to wygląda jak ipod touch Znacznie lepiej leży w ręce niż 5s. Można się przejść do ispotu i chwycić Iphone'a Touch- tak to będzie leżało w ręce. Na żywo zapewne będzie znacznie lepiej wyglądać. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 program wymiany baterii https://ssl.apple.com/pl/support/iphone5-battery/ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 http://www.apple.com/live/ Będzie livestream. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Wow ostatnio livesteam byl chyba jak ipada zapowiedzieli. Czy nie? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 iPada mini streamowali, nie wiem jak potem było. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Miał ktoś z was problem z zasięgiem w IP5s ? No jakaś porażka z tym jest. Telefon w kieszeni traci zasięg, tak samo jak jest gdzieś pod ciuchami na łóżku. Operator raczej nie ma znaczenia, bo stary telefon dosknale sobie radził w tych miejscach, a zmieniałem też nadajniki z Play na Plus i Orange. Dodatkowo jak uruchomię transmisje danych to zasięg w centrum miasta spada niemal do zera. Jak wygląda reklamacja w tej sekcie ? Door to door ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Na moim 5s zasięg bez zarzutów. iPhone'a nie reklamowałem, ale reklamowałem Macbooka. Złego słowa nie powiem. Door to door, świetny kontakt i szybki serwis. Wysłałem Macbooka, bo mi guma na spodzie schodziła, a oni mi wymienili dodatkowo obudowę na nową. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Oki to zareklamuje go, w końcu sklejał go chińczyk z Foxconn, więc może zapomniał o antenie jak swojego czasu BENQ-Siemens. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 (edytowane) Na WWDC w czerwcu też był stream. Jaram się wtorkiem, ciekaw jestem tego iWatcha, albo nowych iPodów. Pajda założe się, że wina Playa. Bo pewnie masz w Playu. Ceny mają dobre, ale co chwile zmienia te nadajniki i mi w trakcie rozmowy jak stoję w jednym miejscu potrafi zmienić operatora i zerwać połączenie (pipi) yebane. Jeśli iPhone kupowałeś w Apple to problemu nie masz. Dzwonisz do nich i jak go sprawdzą to dostaniesz nówkę sztukę, oni sprzętu nie naprawiają. Jeśli masz telefon od operatora to masz lipę, bo wtedy musisz wysłać do Regenersis a te ku.rwy trzymają telefon tygodniami, naprawiają go zamiennymi częściami i jeszcze ci wmówią, że twoja wina bo w lewej ręcę trzymałeś a to telefon dla praworęcznych. Jak kupiłeś w Cortlandzie to też luzik, oni dają zastępczego iPhone, bo to oficjalny serwis Apple w Polsce. Edytowane 4 września 2014 przez Q-Jot 1 Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Oki to zareklamuje go, w końcu sklejał go chińczyk z Foxconn, więc może zapomniał o antenie jak swojego czasu BENQ-Siemens. Wyrzuć w kubeł, kupuj 6 za tydzień. Kto bogatemu zabroni? Reasumując. Steam, większa sala niż zwykle. Będzie coś więcej niż tylko iPhone. Obstawiam ten nieszczęsny zegarek, oby nie telefony w dwóch rozmiarach. Pamiętam, jak po konfie o ipadzie 1, pomyślałem no i na co mi to? Większy iphone bez możliwości dzwonienia, dwa miechy później miałem swojego jak i pół świata. Tylko Apple. 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Na obsługę w Regenersis też nie narzekam. W 10 dni wymienili płytę główną w mojej 920. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Już podobno jest lepiej, ale tematów o zalewaniu czujników wilgotności w iP jest na necie multum. Znikąd się nie wzięły. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 "Czujnik" czyli taśma barwiąca się pod wpływem wody jest zyebana w IP i samo Apple miało z tym problem. Taśmy zmieniały kolor się bez kontaktu bezpośrednio z wodą ale np. w cieplejszym i wilgotniejszym klimacie. I tego też było multum, nie wiem czy nie groził jakiś pozew zbiorowy Apple o to. Regenersis to swoją drogą rzeźnicy jakich mało Często jest jak piszecie i dopiero po kilku wizytach/napominaniach potrafią rzeczywiście naprawić. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Myślę że to ostateczny wygląd telefonu, czyli taki jak można już było dawno zobaczyć, na zdjęciu wyżej chodzi o przedsprzedaż u chinczyków. Wygląd dla mnie na plus, nie przesiadłem się z 4s ani na 5kę ani na 5s przez wygląd ale ten tutaj wygląd jest dla mnie super. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) Czyli 1704 x 960. Wolę "ostrzejsze" kształty 5/5s, ale na przy tak dużym ekranie czuć pewnie by było spory dyskomfort, więc zaokrąglili. Jest ok. Zresztą oni nigdy nie wydali brzydkiego telefonu. Bardziej mnie jednak ciekawi ten ich zegarek. Mało co wyciekło, więc możemy być nieźle zaskoczeni. Edytowane 5 września 2014 przez ragus Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) Tydzień temu kupiłem ipoda nano Ale chętnie zobaczę nowe ipody. Telefon nie wywołuje u mnie żadnej reakcji, więc zostaje przy 5s. Edytowane 5 września 2014 przez luck1985 Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Jak wychodził 5 to też wszyscy narzekali na podobno beznadziejny design... Weźmiecie do łapy i pewnie zmienicie zdanie. Tak jak każdy zmienia zdanie co do 5C, jak go weźmie do ręki i wtedy uświadamia sobie, że ten "plastik" jest fajny. Co do konferencji to już nie pierwszy raz jest stream. Przypominam, że można oglądać tylko na urządzeniach Apple Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Mnie zegarek również interesuje, ale 399€ może być odstraszajace. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Plastikowy galaxy gear kosztuje ponad 1000.Takze za wykonanie applowe to az dziwnie tanio;-) Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 http://www.spidersweb.pl/2014/09/moto-360-bateria.html Bateria w Moto360 ssie. Jestem mega ciekawy, ile czasu wytrzyma iWatch. Raczej nie przeszkadzałoby mi ładować zegarka co 1-2 dni, no ale ogólnie powinien wytrzymać minimum 24 godziny. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Po pierwsze podawanie linków do Spidersweb, żeby nabijać im kliki jest passe samo w sobie. Niech się pałuje też żałosny serwis. Po drugie nie wiadomo, czy iWatch w ogóle istnieje. To może być taka sama plotka, jak telewizor od Apple rok temu, więc nie ma się co napalać bez powodu. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 (edytowane) Myślę że wtorkowa prezentacja iWatcha który będzie posiadał bezprzewodowe ładowanie, możliwość płatności zbliżeniowej i siri na pokładzie to prawie oczywistość. Edytowane 6 września 2014 przez eX4cT_PL Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 To co napisales beda wprowadzac przez 3 najbliższe generacje zegarka, no ale niech bedzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi