Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pokrętło od zoomowania

Edit- wiedziałem :)

Gdzie jest i? iwatch!? 

Nie kumam podjary zegarkami. Sporo trzeba kręcić żeby gdzieś wejść/włączyć/wyłączyć...

Edytowane przez luck1985
Gość Orzeszek
Opublikowano

Mozna wysyłać swój puls drugiej osobie, wykrywacz kłamstw :D

Opublikowano

widzę w tym potencjał do nowych opowieści w wkp. 

złamali mi serce. chcę lepszą baterię i lepszy aparat, ale nie chcę dzwoniącego ipada. 

Opublikowano

widzę w tym potencjał do nowych opowieści w wkp. 

złamali mi serce. chcę lepszą baterię i lepszy aparat, ale nie chcę dzwoniącego ipada. 

dokladnie 5,5 to za duzo i mega irytujace jest to ze 6 plus bedzie mial lepszy aparat i baterie niz normalna 6. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

ja sie na szczęście wyleczyłem już z iphonów, nie jestem ich targetem. poza ipadem nie widze dla siebie produktu od apple na ta chwile.

4 miesiące poźniej... ej niebieski pasek jest pedalski apple watcha? nie wiem czy będzie pasował do złotego ip6 plus

Opublikowano

Chce ktoś kupić applewatch.pl? xD

Zegarek kupuję jak wyjdzie, szkoda, że nie jest okrągły, ale jest git, tylko trzeba się będzie zaopatrzyć w 2 różne paski :)

Jeśli chodzi o nowego iPhone to na razie chyba zostanę przy 5S, no chyba, że nagle będzie większy przypływ gotówki :D

Opublikowano

ceny UK 

iPhone 6 : £539, £619, £699

iPhone 6 Plus: £619, £699, £789 

xD

krotkie podsumowanie;

- straszna ch.ujnia ze iPhone 6+ bedzie mial lepsza baterie, lepsza kamere niz iPhone 6

- dramat ze nie ma wersji 32gb tylko 16, 64,128 

- lipa ze nie zdecydowali sie odswiezyc 4" tylko rzucili 4,7 i 5,5

- ceny z kosmosu 

- zegarek wydaje sie super, dobrze ze bedzie wspolpracowal ze starszymi telefonami

ja tam zostaje przy 5s, poczekam mam nadzieje ze spokojnie rok zeby zobaczyc kolejne wcielenia iPhona, jak nic sie w kwesti ceny nie zmieni to pewnie bede rozgladal sie za innym telefonem