Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iOS8 już dostępny. Najpierw kontrolne ściągnięcie na iPada żeby zobaczyć, czy nie muli.

Opublikowano

Tak jest tylko jak chcesz przez WiFi aktualizować. Na kablu tyle nie potrzebuje.

Opublikowano

1Password darmowy na AppStore. Ściągać.

Po co ? serio pytam bo przeciez jest Keychain 

iOS8 już dostępny. Najpierw kontrolne ściągnięcie na iPada żeby zobaczyć, czy nie muli.

wlasnie chialem sobie sciagnac tylko ze mam 1gb wolnego miejsca a wyskoczylo info ze potrzebuje przynajmniej 5,7gb xD

Opublikowano (edytowane)

Darmo to biorę!

Ściągnąłem SwiftKey ale polskiego nie ma :( Mam nadzieję, że szybko zostanie dodany, bo na androidzie rewelacyjnie mi się używało tej klawiatury.

Ohoho, wpiszcie sobie "keyboard" na appstore i zaznaczcie najnowsze. Klawiatury, kolorki, motywy, zaczyna się.

Ogólnie dużo nowego tutaj nie ma. Spoko są ulubione kontakty pokazujące się po 2 krotnym naciśnięciu Home, widgety działają tylko jeszcze mało aplikacji z nich korzysta, Safari działa szybciej i przeszło delikatne zmiany, animacja Spotlight wreszcie nie przycina.

Na 5s pieruńsko szybki.

Przykład 2 aplikacji, które korzystają z widgetów:

oryBL9b.png

Wreszcie ku,rwa normalne widgety, można by rzecz.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

usuwanie maili usprawnili- nie trzeba przesunąć i kliknąć usuń, tylko od razu można przesunąć w lewo i usuwa. 

Ostatnie kontakty na górze, a w safari najczęściej odwiedzane strony. In plus po aktualizacji, reszta mało mnie interesuję albo jeszcze nie ujrzałem nowych funkcji. 

Opublikowano

Super sprawa z tym iOS8, prawie jak android. teraz tylko czekać aż psychofani apple będą głosić prawdę na temat innowacji wprowadzonych przez jabłko i gadki fanów zielonego robocik że oni już to mają od lat xD

Opublikowano

Jednak co wsparcie AppStore'a to wsparcie. Pierwszy dzień na iOS8 i już mamy lawinę aktualizacji korzystających z dobrodziejstw ósemki.

Opublikowano

Jednak co wsparcie AppStore'a to wsparcie. Pierwszy dzień na iOS8 i już mamy lawinę aktualizacji korzystających z dobrodziejstw ósemki.

Bo developerzy ogarniali to już od 3 miesięcy. Gdyby mieli wrzucać apki w premierę ósemki to trzeba by było jeszcze z 10 dni poczekać, aż się pojawią.

Opublikowano

Na iOS8 nie działa wstawianie zdjęć na imgury i inne tynypici. Do naprawy.

Gość Orzeszek
Opublikowano

O matko Ipad muli jak skoorwysyn i apki mi sie posypały ;( chrome i safari chodzą jak by chciały a nie mogły i potrafi wywalic do menu głownego podczas mielenia.