Opublikowano 17 września 201410 l http://daringfireball.net/2014/09/the_iphones_6 Dobrze napisana recenzja.
Opublikowano 17 września 201410 l Macio- mogłeś brać nexusa 5. Czysty android to przepaść miedzy... Androidem lol G3 jak g2 ma sporo (pipi) zainstalowanego.
Opublikowano 17 września 201410 l http://share.gifyoutube.com/YV81RW.gif poebało ich chyba Edytowane 17 września 201410 l przez Szejdj
Opublikowano 17 września 201410 l przeciez wystajacy aparat wam nie przeszkadza, byla dyskusja juz tutaj wiec o co chodzi it's not a design flaw, it's a feature
Opublikowano 17 września 201410 l Nexus 5 ma wystający aparat, iPod Touch, wiele HTCków, PS4 się kiwa bo ma 3 nóżki, ale iPhone nie może. Nie kupuję. Kto już znalazł dobre deale na 5ski?
Opublikowano 17 września 201410 l iOS8 już dostępny. Najpierw kontrolne ściągnięcie na iPada żeby zobaczyć, czy nie muli.
Opublikowano 17 września 201410 l Aktualizuję dopiero jak ktoś potwierdzi, że emulator od django śmiga
Opublikowano 17 września 201410 l Wolne miejsce: 4gb ios8: 957mb a mimo to nie moge zainstalowac bo potrzeba 4,6gb. Boze swiety co za czasy Edytowane 17 września 201410 l przez schabek
Opublikowano 17 września 201410 l Tak jest tylko jak chcesz przez WiFi aktualizować. Na kablu tyle nie potrzebuje.
Opublikowano 17 września 201410 l 1Password darmowy na AppStore. Ściągać. Po co ? serio pytam bo przeciez jest Keychain iOS8 już dostępny. Najpierw kontrolne ściągnięcie na iPada żeby zobaczyć, czy nie muli. wlasnie chialem sobie sciagnac tylko ze mam 1gb wolnego miejsca a wyskoczylo info ze potrzebuje przynajmniej 5,7gb xD
Opublikowano 17 września 201410 l Darmo to biorę!Ściągnąłem SwiftKey ale polskiego nie ma Mam nadzieję, że szybko zostanie dodany, bo na androidzie rewelacyjnie mi się używało tej klawiatury.Ohoho, wpiszcie sobie "keyboard" na appstore i zaznaczcie najnowsze. Klawiatury, kolorki, motywy, zaczyna się.Ogólnie dużo nowego tutaj nie ma. Spoko są ulubione kontakty pokazujące się po 2 krotnym naciśnięciu Home, widgety działają tylko jeszcze mało aplikacji z nich korzysta, Safari działa szybciej i przeszło delikatne zmiany, animacja Spotlight wreszcie nie przycina.Na 5s pieruńsko szybki. Przykład 2 aplikacji, które korzystają z widgetów: Wreszcie ku,rwa normalne widgety, można by rzecz. Edytowane 18 września 201410 l przez ragus
Opublikowano 18 września 201410 l usuwanie maili usprawnili- nie trzeba przesunąć i kliknąć usuń, tylko od razu można przesunąć w lewo i usuwa. Ostatnie kontakty na górze, a w safari najczęściej odwiedzane strony. In plus po aktualizacji, reszta mało mnie interesuję albo jeszcze nie ujrzałem nowych funkcji.
Opublikowano 18 września 201410 l Super sprawa z tym iOS8, prawie jak android. teraz tylko czekać aż psychofani apple będą głosić prawdę na temat innowacji wprowadzonych przez jabłko i gadki fanów zielonego robocik że oni już to mają od lat xD
Opublikowano 18 września 201410 l A w iphone 7 slot na sd brillant and amazing i ive opowiada jak to wymyślił i zaprojektował- ten slot, pozłacane wejście lol
Opublikowano 18 września 201410 l Firmy cisną na chmury, SD jest dla biedoty ;-) Także w IP nie będzie ich nigdy. Dodatkowo system plików jest archaiczny na nich i nie pozwala na nic sensownego (np. porządne prawa dostępu).
Opublikowano 18 września 201410 l Jednak co wsparcie AppStore'a to wsparcie. Pierwszy dzień na iOS8 i już mamy lawinę aktualizacji korzystających z dobrodziejstw ósemki.
Opublikowano 18 września 201410 l Jednak co wsparcie AppStore'a to wsparcie. Pierwszy dzień na iOS8 i już mamy lawinę aktualizacji korzystających z dobrodziejstw ósemki. Bo developerzy ogarniali to już od 3 miesięcy. Gdyby mieli wrzucać apki w premierę ósemki to trzeba by było jeszcze z 10 dni poczekać, aż się pojawią.
Opublikowano 18 września 201410 l Ale Safari ładnie zapi.erdala na iPadzie. Lepiej niż na iOS7. I fajny gest pinch to zoom żeby zmienić kartę, jak na Maczku.
Opublikowano 18 września 201410 l A propos chmurek to i Dropbox zaszalał - 9.99 (u nas Euro) za 1 TB miejsca, ew 99 euro rocznie. Dobra oferta :-)
Opublikowano 18 września 201410 l Na iOS8 nie działa wstawianie zdjęć na imgury i inne tynypici. Do naprawy.
Opublikowano 18 września 201410 l O matko Ipad muli jak skoorwysyn i apki mi sie posypały ;( chrome i safari chodzą jak by chciały a nie mogły i potrafi wywalic do menu głownego podczas mielenia.
Opublikowano 18 września 201410 l jaki ipad? na zwyklym ip5 w sumie zadnych roznic nie odczuwam, ani szybciej ani wolniej.