MichAelis 5 616 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Jak moge zrobic downgrade z ios8 do 7? Apple dawalo taka mozliwosc przez problemy z iosem, ale juz nie mozna tego zrobic oficlalnie. Jakis sprawdzony poradnik? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Jak nie podpisują softu to się nie da. Ew MOŻE jak miałeś jaila i jakieś tam podpisy ale oficjalnie już się chyba nie da. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Zmacałem dzisiaj iP6+ i... wow, jak on jest świetnie wykonany. W ogóle jak dla mnie w rzeczywistości wygląda 100x lepiej niż na zdjęciach. Fajnie leży w dłoni, ale nie miałem okazji obczaić normalnej 6 żeby porównać i w sumie sam nie wiem, na którego się zdecydować. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Mówiłem, że tak będzie. Hejt, że brzydki, paski, aparat a jak się zobaczy samemu i weźmie do ręki to każdy go che. Tylko iOS 8 o kant du.py rozbić wciąż. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 No iOS8 urwał mi gdzieś po drodze godzinę używania na jednym naładowaniu <ok> Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Zmacałem dzisiaj iP6+ i... wow, jak on jest świetnie wykonany. W ogóle jak dla mnie w rzeczywistości wygląda 100x lepiej niż na zdjęciach. Fajnie leży w dłoni, ale nie miałem okazji obczaić normalnej 6 żeby porównać i w sumie sam nie wiem, na którego się zdecydować. Ja wzialem iP6, bo plus to kloc. Oba piekne, a wielkosc co komu pasuje. Mówiłem, że tak będzie. Hejt, że brzydki, paski, aparat a jak się zobaczy samemu i weźmie do ręki to każdy go che. Tylko iOS 8 o kant du.py rozbić wciąż. Jest juz przeciez iOS 8.02 ktory dziala na tip top. Cytuj
yatza 2 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Nie działa tip top Mi lubi sie wywalić jak do ustawień wchodzę. 7 była bardziej stabilna a dodatkowe klawiatury to kpina. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Może jest jak w Windowsami? Co druga wersja dobra? Pierwszy raz Apple otworzyła iOS na takie ingerencje zewnętrznych programów, na razie wszyscy jesteście betatesterami. Nawet duża grupa nie wyłapie tylu błędów które ludzie wyprodukują użytkowaniem. iOS 8 ma na razie wolną adopcję, nie wiem najwolniejszą ale dość wolną jak na Apple. Z tego co pamiętam to i 6 i 7 miało sporo błędów w pierwszych wersjach, zawsze lepiej poczekać. If it ain't broken, don't fix it. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Moze to zalezy od telefonu? W sumie nie slyszalem o tym by ktos na 8.02 narzekal z posiadaczy 6, 6plus czy 5s. Mi smiga i ani razu nie wywalilo mnie, ani nic, a uzywam bardzo duzo telefonu i apek. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Generalnie takie przeładowanie to sposób na oszczędzanie ramu, to jest pewnie gdzieś cacheowane w pamięci rom telefonu (na Andku tak ty wygląda) bo tak to można w nieskończoność pakować w ram strony + skrypty mogą być źle napisane i mogą mieć jakieś leaki pamięci, niezamknięte pętle czy inny syf. U mnie chrome na laptopie gdzie nie robi się takich rzeczy potrafi dochodzić do 8gb zużycia jak pracuję i nie chce mi się stron zamykać. Natomiast czytam że na starszych sprzętach są jakieś problemy w sensie płynności ale od iOS7 jest chyba coraz ciężej. Znak czasu :-/ Może jak ktoś nie aktualizował niech sobie odpuści na razie, może troszkę poprawią płynność w nowszych wersjach? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 iPhone 6 trafi do Polski 24 października Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Kupujcie, bo telefon kosmos Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Zastanawiam się czy jest sens iść, czy będą bójki jak o PS4 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 17 października rusza przedsprzedaż iPhone'ów 6 i 6 Plus w iSpot i Cortland A ja się nadal zastanawiam, którego zamówić Byłem dzisiaj w sklepie gdzie mają oba do obczajenia, ale to nie rozwiązało problemu. Oba fajnie leżą w dłoni, ale zastanawiam się czy taki duży telefon jak plus nie będzie na dłuższą metę męczący. Ani się to do kieszeni specjalnie nie mieści, ani nigdzie w sumie, a zwykła 6 jest wielkości mojego Samsunga, czyli w zasadzie ok. Z drugiej strony plus ma lepszą baterię. No normalnie problemy pierwszego świata jak w pysk strzelił :confused: Michu, Ty miałeś Note i wymieniłeś na coś mniejszego jednak, nie? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Ja wymieniłem Note3, którego rozmiar mi pasował na 5S, którego rozmiar również mi pasuje. Największą zaletą 6+ jest dużo większa bateria i stabilizacja optyczna. Ja mając iPada Mini nie brałbym 6+, bo miałbym dwa prawie takie same urządzenia Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Tej stabilizacji nie biorę specjalnie pod uwagę, bo ponoć nie widać różnicy, a i do zdjęć na instagramka czy fotek z urodzin dzieci nie jest konieczna W sumie to tylko bateria jeszcze sprawia, że się waham tak naprawdę. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 to samo chcialem napisac co Szejdj jak bym miał kupować iphone 6/6plus to brałbym plusa gdybym nie miał tabletu, pomijając cene 6tki z 64gb z 6 plus 16gb to brałbym plusa i tak. kusi mnie ten plus ale poczekam pół roku, zobaczymy co mi przy przedłużeniu umowy zaproponują. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Wyobraź sobie upalne lato=Krótkie spodenki. Widzisz w kieszeni tego 6+? To moje kryterium zeby 6+ olać 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 ja za to zastanawiam się czy nie wymienić zestawu iPada mini + 5S na 6+ Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Wyobraź sobie upalne lato=Krótkie spodenki. Widzisz w kieszeni tego 6+? No właśnie nie widzę i to jest jego największy problem Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) ja za to zastanawiam się czy nie wymienić zestawu iPada mini + 5S na 6+ no ja też ;/ juz mój ipad 3 dostaje dałna i juz nie zniese więcej androida Edytowane 16 października 2014 przez Orzeszek Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) Ipad mini czy mini z retina? Jak mini z retina i 5s, to olej 6. Żaden skok, bo 5s śmiga aż miło. liczę na obniżkę mini z retina, bo ispotowe 1699 jest zabójcze za to.... 1099 powinno kosztować. Zdrowa konkurencja dla Nexusa 7 za 700zł. 1700 ostre przegięcie. Może jak zejdzie do pułapu 1200 po prezentacji mini 3, to się skusze na małego. Fajnie się zapowiada Nexus (6) od Motoroli. Może być potwór. Ale nie o tym teraz. Oprócz Aira 2 i 3 mini- oba z id touch, na coś jeszcze liczycie? Lucek- ja miałem Nexusa 5 i był odczuwalny w jeansach np przy nachylaniu się czy coś takiego. Nie wiedziałem gdzie to będę chować latem, bo kieszeni w badejkach są małe. W ręce nosić nie będę, a gejowskiej tytki na ramieniu z łyżwą też nosić nie będę. Edytowane 16 października 2014 przez luck1985 1 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 No tak, ale w jakichś tam obcisłych spodniach to i iphone'a widać i paczkę fajek. Ale fakt że powyżej 5ciu cali to się kurde robi ultra dachówka ;-) Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Ajfona 5s nie czuje, a w dresowych leży sobie normalnie. Latem problemów nie miałem. Podobno jak ktoś zakupi coś większego, to już nie chce wracać poniżej tych 5 cali. Mi to zachodzi już o tablet. Telefon zostaje dla mnie telefonem. No i do dzisiaj pamiętam typa u mnie w chacie jak wyjął note 2 i chował- kieszeń wew kurtki, a była to jesień. Latem nie wiem gdzie on to trzyma.. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 ios 8,1 od poniedziałku. Pierdoły do teraz... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi