NemoKOF 679 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 (edytowane) @hooki No dalej masz mniej możliwości (mniej musisz przewidzieć). Na andku jest tego tyle że można zjeść swój ogon. Nikt producentów nie zmusi do niczego. Tutaj jest jeden producent i kilka modeli. Edytowane 24 października 2014 przez NemoKOF Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Lucek w apple store 5-7 dni dostepne. I elegancko do domu Ci wysla. Po co na YouTubie z Cortland chcesz byc pozniej? Z 10 osób było w iSpocie rano. W sklepie mieli 3 sztuki, same 16 ;] w saturnie mieli zdecydowanie więcej, ale też same 16, a nie jestem pewien czy to wystarcza. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Oczywiscie ze nie wystarcza. Ja pisalem o zlotym 64 ktore chcesz kupic. Za tydzien w domu i bez walki. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Oczywiscie ze nie wystarcza. Ja pisalem o zlotym 64 ktore chcesz kupic. Za tydzien w domu i bez walki. No chyba zaraz kupię w ten sposób, bo inaczej to nie ma sensu. Miała być wielka premiera a wyszło jak zwykle. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Ale masz wsparcie w nowy soft? Masz. Nie chcesz to nie instalujesz, ale masz wybór. iPhone 4 muli, ale działa przyzwoicie. Jest używalny. To 4 letni model i działa lepiej niż nowe Androidy w tej cenie do ~500 zł. Muli i działa przyzwoicie to oksymoron. Mam wybór? A skąd przed aktualizacją miałbym wiedzieć, że będzie tak do dupy? Na dodatek po raz wgranej cofnąć się nie da. Nie, nie działa lepiej niż Androidy w cenie ~500zł. Zdecydowanie nie. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Oczywiscie ze nie wystarcza. Ja pisalem o zlotym 64 ktore chcesz kupic. Za tydzien w domu i bez walki.No chyba zaraz kupię w ten sposób, bo inaczej to nie ma sensu. Miała być wielka premiera a wyszło jak zwykle. Zamówiłem w Apple. Niech się te wszystkie ispoty i cortlandy pyerdola serdecznie jak nie potrafia tego ogarnac dobrze. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Co rok to samo, czemu tym razem miałoby być inaczej? i te zapisy na maila xd Tylko apple store. Dziwie sie, że nadal maja tydzien realizacji. Przy 5s niemal od razu bylo 4 tygodnie Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 No ja nie wiedziałem, że z dostępnością będą aż takie problemy - tzn zakładałem, że będzie ich mało ale nie, że w ogóle nie będzie się dało kupić modelu 64GB. No nic, zamówione już - ma przyjść 5-6 listopada, więc czekam Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 (edytowane) Lucuś iSpot i Cortland i wszystkie inne wynalazki to zwykłe firmy trzecie, tak samo jak Komputronik czy Media Markt, więc to żadne zaskoczenie, że ch,uja mieli. Tylko Apple Store. Edytowane 24 października 2014 przez waldusthecyc Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 (edytowane) W Appstorze to sobie możesz co najwyżej Podręcznik Użytkownika tego iPhone kupić Też zawsze kupuję w AOS. Nawet jak trzeba nieco dopłacić to i tak warto. U nich wsparcie i opieka gwarancyjna to odjazd. Do tego idą zawsze klientowi na reke i nie robią problemów, no i można sobie cokolwiek zamówić, poużywać 14 dni i oddać używane bez nawet zająknięcia. To jest właśnie obsługa Apple wliczona w cene produktu, za którą świadomie płacę i polecam. Edytowane 24 października 2014 przez Q-Jot Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Ty nosorożec - Ty mnie tutaj polityki nie uprawiaj oczywiście chodziło o Apple Store. iSpoty tak samo jak inne firmy musza kupić towar od iSource'a, czyli dystrybutora na terenie Polski, więc to żaden luksus. Lucek, a co w końcu - 6 czy 6+? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Złoty (#nabogato) 6 64GB Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 ten zloty to troche odpustowy imo kolezanka ma ;d ja jedak jak zawsze sklaniam sie ku czerni Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 ale na czarnym zawsze widac odciski palcow. ja przesiadlem sie z czarnego htc one, na srebrnego ip6. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 tylko ze nie ma zadnego czarnego ip juz a tylko jakies badziewne szare, na ktorym brzydko wygladaja te plastikowe paski dzielace antene powinni zrobicc 100% czarny z tylu i przynajmniej te paski by sie tak nie rzucaly w oczy Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Ja mam czarnego, ekran świetnie się w nim zlewa. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Ale masz wsparcie w nowy soft? Masz. Nie chcesz to nie instalujesz, ale masz wybór. iPhone 4 muli, ale działa przyzwoicie. Jest używalny. To 4 letni model i działa lepiej niż nowe Androidy w tej cenie do ~500 zł. Muli i działa przyzwoicie to oksymoron. Mam wybór? A skąd przed aktualizacją miałbym wiedzieć, że będzie tak do dupy? Na dodatek po raz wgranej cofnąć się nie da. Nie, nie działa lepiej niż Androidy w cenie ~500zł. Zdecydowanie nie. Da sie cofnac. tylko ze nie ma zadnego czarnego ip juz a tylko jakies badziewne szare, na ktorym brzydko wygladaja te plastikowe paski dzielace antene powinni zrobicc 100% czarny z tylu i przynajmniej te paski by sie tak nie rzucaly w oczy Jako posiadacz ''space gray'' ip6 64gb powiem, ze caly czarny bylby (pipi)owy, a ten szary kolor jest za(pipi)isty i za(pipi)iscie pasuje. Ale rzecz gustu Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Da się cofnąć? Proszę wytłumacz mi jak. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Ale masz wsparcie w nowy soft? Masz. Nie chcesz to nie instalujesz, ale masz wybór. iPhone 4 muli, ale działa przyzwoicie. Jest używalny. To 4 letni model i działa lepiej niż nowe Androidy w tej cenie do ~500 zł. Muli i działa przyzwoicie to oksymoron. Mam wybór? A skąd przed aktualizacją miałbym wiedzieć, że będzie tak do dupy? Na dodatek po raz wgranej cofnąć się nie da. Nie, nie działa lepiej niż Androidy w cenie ~500zł. Zdecydowanie nie. Da sie cofnac. tylko ze nie ma zadnego czarnego ip juz a tylko jakies badziewne szare, na ktorym brzydko wygladaja te plastikowe paski dzielace antene powinni zrobicc 100% czarny z tylu i przynajmniej te paski by sie tak nie rzucaly w oczy Jako posiadacz ''space gray'' ip6 64gb powiem, ze caly czarny bylby (pipi)owy, a ten szary kolor jest za(pipi)isty i za(pipi)iscie pasuje. Ale rzecz gustu Ip4s do tej pory cały czarny był ładny, a te nowe z tymi paskudnymi szarymi paskami wyglądają brzydko. Płacę za design premium a mam jakiś *wyróżniający się* plastik z tyłu. To samo było z HTC One przy jasnym srebrnym, czarny już był i dalej jest ok bo ma czarny plastik i tego tak nie widać. Nigga plz: Najgorsze jest to, ze i tak go pewnie kupie, tylko pewnie w wersji hajsPLNy tak jak Lucek. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Oczywiscie ze nie wystarcza. Wstąpiłem dziś przy okazji do iSpotu żeby obczaić sobie telefon na wystawce. Stoi tam drugi dzien, a ilość wolnej pamięci to... 4,5GB Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Ale masz wsparcie w nowy soft? Masz. Nie chcesz to nie instalujesz, ale masz wybór. iPhone 4 muli, ale działa przyzwoicie. Jest używalny. To 4 letni model i działa lepiej niż nowe Androidy w tej cenie do ~500 zł. Muli i działa przyzwoicie to oksymoron. Mam wybór? A skąd przed aktualizacją miałbym wiedzieć, że będzie tak do dupy? Na dodatek po raz wgranej cofnąć się nie da. Nie, nie działa lepiej niż Androidy w cenie ~500zł. Zdecydowanie nie. Da sie cofnac. tylko ze nie ma zadnego czarnego ip juz a tylko jakies badziewne szare, na ktorym brzydko wygladaja te plastikowe paski dzielace antene powinni zrobicc 100% czarny z tylu i przynajmniej te paski by sie tak nie rzucaly w oczy Jako posiadacz ''space gray'' ip6 64gb powiem, ze caly czarny bylby (pipi)owy, a ten szary kolor jest za(pipi)isty i za(pipi)iscie pasuje. Ale rzecz gustu Ziomal, dopiero kupiłeś sobie IP. Poczytaj najpierw. Da się cofnąć jak masz kopię kluczy, jailbreaka zanim wgrasz nowy soft i ostro pokombinujesz. Także zbadaj temat bo NIE DA się dla szarego użytkownika cofnąć. Apple przy odtworzeniu na samym końcu tego procesu podpisuje soft kluczem OD ip4 dla KAŻDEGO nowego modelu. Podpis dostaje najnowszy soft i przez chwilę, kilka dni po wydaniu przedostatni. Także oficjalnie NIE DA się cofnąć bo Apple tą możliwość zablokowało, tak samo jest na PS3 czy na XBOXie, gdzie po załataniu dziur da się wgrać tylko obecny soft i najnowszy. Na iPhonie jak coś ostro zepsujesz, nie jesteś w stanie wgrać nawet obecnego softu jak jest stary, to nie android. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 No dokładnie, chciałem tylko, by Jerome trochę się pomotał z tym wracaniem na poprzedni soft . Bez jb i na dodatek bez zachowanych jakichśtam plików można pomarzyć o powrocie. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Straszne gó.wno jest z tymi aktualizacjami Iphone'ów, w macach też tak jest? Że działa ci prawidłowo, zainstalujesz aktualizację i jedyne co ci pozostaje to kupić nowego maca? Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 nie w macach tak nie jest, jako ciekawostke dodam ze w iphonach tez tak nie jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi