Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

przywracałem już ustawienia fabryczne, wkladalem i wyjmowalem sim i nic nie pomogło. jak zrobić tę auto konfigurację?  wcześniej nie było żadnych problemów z tym ajfonem ...

Nie trzeba czegoś zrobić z tym całym "iMessage" ? 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Autokonfiguracje to robisz jak na stronie operatora znajdziesz pcje aby ci przyslali sms na podany numer czy cos takiego.

Sprawdz na innej karcie sim aby wykluczyc padniety modul.

Opublikowano

Sport powinien kosztować w Polsce (ze względu na ograniczenia) maksymalnie 999 zł, a Watch 1499 zł. Wtedy byłby opłacalny. Weź w ogóle zobacz ceny pasków skórzanych, albo Hermesa to są dopiero jaja.

Opublikowano

No jak ktos chce nosic pasek Hermesa, jednej z najdrozszych marek, ktora sprzedaje torebki srednio za 5000-10 000 Euro to chyba nie wypada psioczyc na cene.

Tak samo jaranie sie cena apple watcha obojetnie czy on by kosztowal 1800 czy 3500zł jest bez sensu bo to zwykla bizuteria zograniczonymi mozliwosciami w stosunku do konkurencji. Zegarki od apple sa slabe i to chyba jedyny produkt, w ktorym prawie 99% ceny to cena za jego posiadanie bo on nic lepszego od konkurencji nie ma.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze oficjalnie nie miał premiery w Polsce, a już wyszedł soft 2.0.

Zegarek przydaje się, jak siedzisz na kiblu, a tu dzwoni telefon, wówczas mówimy do ręki.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

No jezeli ktos prowadzi tak skonstruowane zycie, ze nie ma wolnego czasu na wys ranie sie to wtedy taki zegarek moze okazac sie rzeczywiscie przydatny, zeby nie powiedziec niezbedny.

Dobry argument odnosnie jego zakupu, mozesz rozmawiac robiac kupe.

• Plusik 1
Opublikowano

przywracałem już ustawienia fabryczne, wkladalem i wyjmowalem sim i nic nie pomogło. jak zrobić tę auto konfigurację? wcześniej nie było żadnych problemów z tym ajfonem ...

Ale wysyla Ci wiadomosci imessage? Czy nie wysyla ani smsow ani imessage?

Opublikowano

przywracałem już ustawienia fabryczne, wkladalem i wyjmowalem sim i nic nie pomogło. jak zrobić tę auto konfigurację? wcześniej nie było żadnych problemów z tym ajfonem ...

Ale wysyla Ci wiadomosci imessage? Czy nie wysyla ani smsow ani imessage?

nie wiem :O wszedłem w wiadomości, wysłałem smsa do siebie (na inna komorke) i błąd... gdzie można sprawdzić czy to leci przez imessage czy sms?

Opublikowano (edytowane)

Jak wysyłasz na innego ajfona to masz immesage. Chmurka zamiast niebieskiej jest zielona.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Jak wysyłasz i masz włączony. Jak wyłączysz poleci jako SMS. Najlepiej patrzeć na kolor właśnie, niebieski to SMS, zielony to iMessage.

Generalnie kurde, 10-15 minut na kupę to święty czas. Ja i tak chodzę z telefonem do kibla i gram w gry z NDSa. Jeśli o gry natywne chodzi to iOS > Android ale jak się weźmie Emu pod uwagę to iOS < Android - gry z NDSa są genialne i napradę świetnie chodzą. A Capcom np. Phoenixa na iOS olewa i ma on problemu a Ghost Trick w ogóle zniknął ze sklepu :-( Jak żyć? Ciekawe w ogóle, skoro iOS jest taki dochodowy to czemu tak olewają gry konsolowi wydawcy? Jedyny chyba który się stara to Square - tylko że ceny jak na konsolach też są.

Ma do was spece pytanie - czy jakieś szczegóły odnośnie 6s w Polsce są już? Chodzi mi o premierę - u mnie w firmie przymierza się kilka osób i się zastanawiam co mam im powiedzieć. Nic nie mogę znaleźć jeśli o premierę chodzi.

Opublikowano

Najlepiej patrzeć na kolor właśnie, niebieski to SMS, zielony to iMessage.

Wszystko ok, tylko odwrotnie ;) Zielony to SMS, niebieski to iMessage.

Opublikowano

Najlepiej patrzeć na kolor właśnie, niebieski to SMS, zielony to iMessage.

Wszystko ok, tylko odwrotnie ;) Zielony to SMS, niebieski to iMessage.

Kolorki się mnie pomieszały bo nie mam IP od jakiegoś czasu. Dzięki.

Opublikowano

Ja dopiero parę dni używam smartfona Apple i tak w sumie nie wiem jak tu wyłączyć neta po gprs. Palec slajdem i mam tylko ustawienia wifi, bluetooth i inne bzdety. Zżera to baterię i transfer niepotrzebnie.

Opublikowano (edytowane)

po czym neta xDDDDD? gprs? jakie zżeranie transferu?

wyłącz transmisję danych w opcjach jak ci dostęp do internetu tak przeszkadza

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

nie ogarniam, teraz dziala wysylanie, choc nie zawsze, troche trwa wysylanie tego smsa, jak dzwonei to tez troche trwa zadzwonienie :gayos: moze to wina zasiegu czy cos...

Zrob update do nowej wersji iOS i problem bedzie z glowy.

Edytowane przez Mroku333
Opublikowano

grzybiarz dostarcza, a jeszcze niedawno zarzucal mi ze jestem powazny a sam ma takiego streaka facepalmow ze az milo

dla takich jak ty w apple jest przelacznik ON/OFF przy pozycji dane sieci komorkowej czy jakos tak wiec czym predzej to wylacz aby ci nie pozarlo dzi pi er es

• Plusik 1
  • Minusik 1