grzybiarz 10 314 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 JEst jakaś apka na iOSa typu Automatic Call Recorder z Andka? Przyznam, że często mi się to przydaje, bo mam sklerozę. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 mam nadzieje ze pomoglem 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 Hehe A na serio pytam, przydawało się, czasem musiałem użyć. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 no ale panie grzybiarz, należy wejść do appstora i wpisać frazę 'call recorder', wyświetli się lista aplikacji Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 No, ale proszę pana, ja to wpisywałem i tam jest jedno wielkie pipipi. Może ktoś używa coś godnego uwagi i może akurat poleci (może być nawet do 0.99 ojro!). Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 Podczas rozmowy naciśnij Home Button i włącz dyktafon systemowy i wróć do rozmowy. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 1 października 2015 Opublikowano 1 października 2015 (edytowane) Nie ma możliwości nagrywania rozmów w iphonie*. * - nieprzerobionym Edytowane 1 października 2015 przez Wieslaw Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Dlaczego nie mogę zgrać całej muzyki na Iphona? w bibliotece na kompie mam albumy, daje normalnie synchronizuj i zgrywa się jedynie część utworów. Niektórych albumów w ogóle nie ma, w innych jest np. połowa albo 3/4 piosenek. O co chodzi? Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Muza z torrentów? Możliwe, że utwory nie mają wpisanych nazw albumów, dlatego itunes nie kategoryzuje ich do danego albumu i trzeba im powpisywać we właściwościach. Z brakiem albumów może być podobnie i możliwe, że widnieją w nieoznakowanych utworach. Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 11 października 2015 Opublikowano 11 października 2015 Wszystko jest ładnie pokategoryzowane. Na telefonie te piosenki się wyświetlają, ale są nieaktywne. Teraz widzę, ze jak jestem w bibliotece iTunes to przy tych piosenkach które się nie odtwarzają na telefonie jest znaczek chmurki przerywaną linią i info, ze pozycja nie została przetworzona na bibliotekę iCloud. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Jak masz aktywną funkcję biblioteki iCloud to te utwory muszą zostać w pełni wrzucone w chmurę z kompa z iTunes. Wtedy pojawią Ci się w telefonie i będziesz miał dwie opcje. Albo słuchać tej muzyki prosto z chmury, albo na telefonie udostępnić te utwory poza siecią, wtedy zostaną pobrane na dysk w telefonie. ALE, kiedyś miałem taką sytuację, że właśnie miałem piosenki, które były nieaktywne i nic się nie dało z nimi zrobić (może masz ten sam problem), niestety nikt nie wiedział jak to naprawić i pomogło po prostu usunięcie całego albumu z iTunes i wrzucenie od nowa. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Nowy iTunes coś pier.doli. Mi tak namieszał, że nie wyświetla lat wydania albumów. Ale co dziwne, to na ipodzie i w samochodzie, wszystko sie wyświetla, łącznie z datami. Coś jest nie tak z polską wersją Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 (edytowane) Support mają zaje.bisty: zostawiasz numer i po minucie ktoś dzwoni z Irlandii, od Apple. Tylko nie będę dzownił z taką pierdołą. Albumy sortują się wg. roku, chronologicznie, więc gdzieś tam są cyferki, tylko wyświetlają się te "rrrr". Ciekawe, jakby tak pobrać wersję ENG. Edytowane 12 października 2015 przez grzybiarz Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Wersję ANG czego chcesz pobrać? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 iTunesa. Wydaje mi się, że to tylko u nas tak wyszło. Zresztą zamiast wpisanego roku np. 1984, mam samo rrrr, powinno być chociaż yyyy. Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Jak masz aktywną funkcję biblioteki iCloud to te utwory muszą zostać w pełni wrzucone w chmurę z kompa z iTunes. Wtedy pojawią Ci się w telefonie i będziesz miał dwie opcje. Albo słuchać tej muzyki prosto z chmury, albo na telefonie udostępnić te utwory poza siecią.No okazało się ze musiałem je wrzucić w chmurę do końca. Da się zrobić jakoś tak żeby zrzucało mi piosenki bezpośrednio do pamięci fona z ominięciem chmury? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Na pewno się da. Poszukaj opcji wyłączenia biblioteki iCloud czy coś w tym stylu. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Jak masz aktywną funkcję biblioteki iCloud to te utwory muszą zostać w pełni wrzucone w chmurę z kompa z iTunes. Wtedy pojawią Ci się w telefonie i będziesz miał dwie opcje. Albo słuchać tej muzyki prosto z chmury, albo na telefonie udostępnić te utwory poza siecią.No okazało się ze musiałem je wrzucić w chmurę do końca. Da się zrobić jakoś tak żeby zrzucało mi piosenki bezpośrednio do pamięci fona z ominięciem chmury? Podłącz pod kompa, zrób synchro w iTunes i gotowe:) Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 No tak zrobiłem na początku i wszystko w(pipi).alo w chmurę (i to po ciężkich przeprawach). Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Tak się pobawiłem dzisiaj iPhonem 6s i zwykłej 6stki mogliby nie wydawać wcale. Ci co kupili niedawno zwykłą 6stkę to rzucili kasę w błoto bo 6s dużo wiecej nie kosztuje przy tak duzych kwotach. Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Zawsze mnie to itunes drażniło. Mało intuicyjne i tyle. Przesiadłem sie na galaxy note i teraz bezproblemowo pliki do folderu wrzucam. Tak wolę. Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Tak się pobawiłem dzisiaj iPhonem 6s i zwykłej 6stki mogliby nie wydawać wcale. Ci co kupili niedawno zwykłą 6stkę to rzucili kasę w błoto bo 6s dużo wiecej nie kosztuje przy tak duzych kwotach. Zawsze chyba iPhone trzymał cenę do premiery podobnie cenionego następcy, więc opłacalność zakupu malała im dalej od premiery i bliżej debiutu następcy. Znajomy kupił właśnie 6 między prezentacją 6s, a jego wejściem do sprzedaży, czym dość mocno mnie zdziwił. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 12 października 2015 Opublikowano 12 października 2015 Mocniejszy procek, mocniejsze gpu, 2gb ram, fors czyde tacz, nagrywanie w 4k. Co do samego systemu sie nie wypowiem bo nigdy go nie lubilem. Jedyne co lubie w nowych iphona to brak cisnienia na kosmiczne rozdzielczosci ekranu. Przy tym rozmiarze ponad 300 ppi to i tak duzo. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 października 2015 Opublikowano 13 października 2015 Pytanie tylko, czy warto brać 6s skoro za rok będzie zapewne 7mka? (I tak dalej...) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi