Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czym się różni w "Zdjęciach" "rolka z aparatu", od "mój strumień zdjęć"? Z tego co widzę, to liczbami się różnią :ninja:

---

Zrobiłem fotkę gierki z PSXa, co by wrzucić do odpowiedniego tematu:), no i nie mogę jej sobie wysłać na maila. Inne foty ok, a jak tą zaznaczę, to znika mi opcja wysyłki na maila, dlaczego?

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

(pipi)a wlasnie mi iphone przed chwila wypadl z lapy. jest pekniecie, taka nitka przez caly ekran, wszystko dziala tak jak przed upadkiem. gdzie teraz isc? mam gwarancje i podobno jak zaniose do idoctora to ona automatycznie przepada. macie jakies doswiadczenie w tym temacie?

Opublikowano

Chyba mu o to chodzi, ze telefon ma oficjalna gwarancje, a jak zaniesie do zewnetrznego serwisu, gdzie mu to wymienia dajmy na to, za 400 stowki to straci gwarancje apple.

Co oczywiscie bedzie mialo miejsce i jest to jasne jak slonce.

Opublikowano

taaaa za 400zl. w idoctorze zaspiewali 890, a niby w gdansku sa najlepsi i ceny tez maja spoko..........

trzeba bedzie zyc z peknieta szybka, mam nadzieje ze to sie nie rozwali jeszcze bardziej z biegiem czasu

Opublikowano (edytowane)

To zanieś to autoryzowanego serwisu jak np. Cortland i tam ci naprawia bez utraty gwarancji.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Dobra szybkie pytanie,

jutro najprawdopodobniej jade do sklepu po iPhone 6s, zastanawiam sie nad wersja 16GB, ile pamieci jest dokladniej w telefonie ? Chyba z 12 GB bedzie,co nie ?  4GB muzyki z Spotify,zdjecia, jakies filmy, 10 aplikacji, i pare nie za duzych gierek, styknie pamieci ? Czy juz lepiej brac 64GB ?

Apple Care ? To jest na rok,czy na 2 lata ?  Jakies dobre etui dzieki ktoremu nie rozbije PONOWNIE telefonu ?? 

iPhone 6S Plus ? Wielkosc ekranu tak bardzo przeraza ? Mialem 5,2 calowy ekran i bylo ok. 

Opublikowano

około 13gb

jedyną grą jaką miałem zainstalowaną był hearthstone i pamięci miałem na styk, bo reszta to była muzyka na spotify. zależy jak kto korzysta.

Opublikowano

około 13gb

jedyną grą jaką miałem zainstalowaną był hearthstone i pamięci miałem na styk, bo reszta to była muzyka na spotify. zależy jak kto korzysta.

Ok, a jak z tym Apple Care ? Jakie etui polecacie ?

Opublikowano (edytowane)

No iPada będę brać 64GB, ale na iPhonie nie odczułem jeszcze problemu z miejscem mając 16GB. Najwięcej zasrywa Spotify i te kilkaset fotek, ale w razie czego wylatuje jakaś gierka-dwie w które i tak nigdy nie gram i bam, 600MB więcej się robi i można przeżyć.

Edytowane przez raven_raven
Opublikowano

Na 16gb da sie przeżyć ale imo lepiej dołożyć do 64gb, apple strasznie jest żałosne że oferuje tylko 16, 64 i 128gb, niestety cisnienie na ich telefony jest duże wiec moga robić co im sie podoba

Opublikowano

Pojezdzilem troche po operatorach i dwoch sklepach, maja na magazynach jedynie wersje 16GB  iP6S,moglbym zamowic 64GB ale nie mam zamiaru czekac 3 tygodnie.  We wtorek podjade do media marktu bo tam akurat jest wersja 64GB na magazynie. Jeszcze dzisiaj pobawilem sie 6S i 6S Plus,bo mialem watpliwosci co wybrac. 6S Plus jest strasznie wielki, do kieszeni bym go nie upchal, za to 6s lezy idealnie w dloni, ale jest dosyc slizgi. Od razu biore crystal case i screen protector.