Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To bierę iPhone 7 onyx 128, kto chce kupić iPhone SE 64 GB space gray w stanie idealnym bez mikroskopijnych rysek? :D

Ile?

2400

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 710,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

XD

rozbój w biały dzień

Opublikowano

iOS10 i nowy OSX są już w finalnej wersji do ściągnięcia dla betowiczów. Ściągam.

Opublikowano

To bierę iPhone 7 onyx 128, kto chce kupić iPhone SE 64 GB space gray w stanie idealnym bez mikroskopijnych rysek? :D

Ile?

2400

No właśnie miałem pisać, że coś drogo :P

http://www.x-kom.pl/p/297199-smartfon-telefon-fablet-apple-iphone-se-64gb-gwiezdna-szarosc.html

Drogo? Przeciez napisal, ze ideał i brak mikrorysek!!11

"Panie, ten telefon jest nowy czy uzywany?"

"Jest jak nowy, nowy!"

"Ale używał go Pan?"

"Tak, Ideał, jak nowy - na allegro zaznaczyłem nowy bo jest jak nowy"

Handel AD2016 w Polsce.

Opublikowano

iOS10 i nowy OSX są już w finalnej wersji do ściągnięcia dla betowiczów. Ściągam.

Nowy macOS to porażka, znacznie wolniej działa od el capitana i żre baterię jak po(pipi)any, aż iOSa strach instalować

Opublikowano

o kurde, kusi

Nowy macOS to porażka, znacznie wolniej działa od el capitana i żre baterię jak po(pipi)any, aż iOSa strach instalować

na pro 2015 bez różnicy

Opublikowano

o kurde, kusi

na pro 2015 bez różnicy

Na Pro 15 2014 jest różnica, a przecież słabszy raczej nie jest. Dziwne.

Opublikowano

iOS10:

-animacje tak przyspieszyły, że nie trzeba już ich wyłączać w opcjach. na plus.

-zmiana ekranu blokady chyba dla samej zmiany, wygląda teraz gorzej

-te nowe bajery w wiadomościach w sumie fajne

-zmienili dźwięk blokowania :(

Niesamowity system.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ile?
2400

No właśnie miałem pisać, że coś drogo :P

http://www.x-kom.pl/p/297199-smartfon-telefon-fablet-apple-iphone-se-64gb-gwiezdna-szarosc.html

Drogo? Przeciez napisal, ze ideał i brak mikrorysek!!11

"Panie, ten telefon jest nowy czy uzywany?"

"Jest jak nowy, nowy!"

"Ale używał go Pan?"

"Tak, Ideał, jak nowy - na allegro zaznaczyłem nowy bo jest jak nowy"

Handel AD2016 w Polsce.

Baterii pewnie tez nie uzywal. Zero cykli ma.
Opublikowano

Maus no pewnie, stykniemy się ajfonami mam nadzieję.

Dobra, czarny 128GB zamówiony. Szkoda, że nie ma tych błyszczących, co ojciec chciał.

Opublikowano

Wyślę Ci numer telefonu i fb na pw po południu. W tą sobotę? O której jedziesz, bo mam konferencję o 10:00 rano. Najwyżej nie pójdę, forumek ważniejszy.

Opublikowano

Jak z rana bedzie ustawka to sie postykam z wami :lapka:

Opublikowano

a będziemy sobie wysyłać puls i buziaczki przez imessage?

Opublikowano

(pipi)ać te dyskoteki i balony. Napiszę klawiaturę z emotikonkami z forum i wstawię do AppStore, co Wy na to?

No i do tego soundboard z papieżem i stonogą. Wtedy to naprawdę będzie the most advanced mobile operating system.

Opublikowano

(pipi) te dyskoteki i balony

b5RyyiA.png

Emotikonki z forum? czekam z ręką w majtkach

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Kubson, Kruk za tydzień w sobotę dacie radę? Killabien może też by przyjechał?

Opublikowano

Zamowilem czarnego iP7 Plus 128GB. Wplacilem 100 euro zaliczki i nie ma 100% pewnosci, ze dostane telefon w nastepny piatek. Szkoda, ze zrezygnowali z wersji 64GB.. 128GB za duzo, a znow 32GB za malo.

Opublikowano

iOS10:

-animacje tak przyspieszyły, że nie trzeba już ich wyłączać w opcjach. na plus.

-zmiana ekranu blokady chyba dla samej zmiany, wygląda teraz gorzej

-te nowe bajery w wiadomościach w sumie fajne

-zmienili dźwięk blokowania :(

Niesamowity system.

Przy becie bodajże 5 dźwięk blokady był tak zły...tak bardzo bardzo zły...... zmienili na odrobinę lepszy :P

tak czy inaczej dla mnie nowość powodująca frustrację.

Prędkość animacji jest okej, szybciej niż w iOS9 - to zdecydowanie na plus.

Czcionki i chaos w aplikacji "wiadomości" lekko w(pipi)iają, a mam ten system od wielu generacji bety...

a co do siódemki : 

w necie jest butthurt o brak złącza Jack 3,5 - mnie też to boli, ale rozumiem że Apple chce się pozbyć takiego starego analoga, nie przemawia do mnie natomiast ich tłumaczenie o tym jak wiele to dało dla wodoszczelności - no nie i uj, mikrofony i głośniki to problem, ale Jack ? co tam jest ? dwa - trzy kanały  ? to może być szczelne i tyle... 

liczyłem też na wprowadzenie modelu deep-blue, a dostałem...Onyx  :wacko: nie dość że wypada drogo bo będzie tylko 128/256, to JUŻ producent mówi że będzie się rysował, ja tego nie kupuję..

Jeśli mam być szczery to 6S nawet bardziej mnie zachwycił niż 7 po keynote ... i ten pierwszy będzie moim kolejnym modelem kiedy SE mi się znudzi, bo wolę ficzery takie jak 3D Touch w ekranie niż pod hołmem... 

przycisk ma klikać !

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

przycisk ma klikać !

Widać, że w nie miałeś styczności z tą technologią. Ten sam bajer ma gładzik w moim macbooku i uwierz mi, klika tak jak trzeba to raz, a dwa, że wreszcie żaden syf nie dostanie się pod przycisk. Akurat ta nowość w 7 jest jak najbardziej na plus.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

(pipi) te dyskoteki i balony. Napiszę klawiaturę z emotikonkami z forum i wstawię do AppStore, co Wy na to?

No i do tego soundboard z papieżem i stonogą. Wtedy to naprawdę będzie the most advanced mobile operating system.

DO IT!