Bartolinsky 1 760 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Mam pół roku brązową skórę i wygląda lepiej niż podczas kupna. Przynajmniej jeśli chodzi o ten kolor, bo inne może źle wytrzymają czas. Tu jest dobrze pokazane - Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Poza casem, używacie szkła hartowanego (jeśli tak to jakie? Takie zwykłe po parę złociszy z allegro czy coś lepszego macie?) czy tylko case, bez szkła? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) Jakąś pierdołę chciałem pobrać z AppStore i nie mogę, bo nie mam iOS10. Wchodzę ustawienia i "posiadasz aktualny soft". Trochę sie przeraziłem, że moja piątkaS, nie jest już supportowana, ale czytam, że soft ukaże się dzisiaj, uff... Edytowane 13 września 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Ja pierdzielę jakiego Apple ma dziwnego bota odbierającego telefony. Pyta Ci się w jakiej sprawie dzwonisz i musisz im coś mówić, to chyba rozpoznaje jakieś słowa kluczowe i na tej podstawie próbuje zawęzić temat rozmowy. Ale najlepsze jest to, że w tle słyszałem jak ktoś stuka coś na klawiaturze. Creepy trochę. Potem słuchasz sobie Coldplay w oczekiwaniu na bardzo miłą panią konsultantkę i dalej jest super Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 nawet recytują kodeks cywilny infolinia apple jest niesamowita, ile razy dzwoniłem, zawsze byłem dobrze obsłużony Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Ja pamiętam, jak starszy dzwonił, bo chciał żeby mu przypomnieli hasło i na pytanie "ulubione zajęcie", powiedział "leżenie". Nie wiem czemu, ale śmiać mi się chciało, chyba przez Grzesia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 (edytowane) Chyba ios10 jest już normalnie do ściągnięcia. Aktualizować, nowa wersja systemu jest super. The iOS 10 APIs now spread out the work done during the lifecycle of a cell. Cells are now setup well before they need to be rendered, and the display process is spread out so a row of many cells doesn't need to be rendered at the exact same time right before they need to be shown on the screen. Cells are also kept for longer after they exit the screen, which means if the user quickly scrolls back the cell display method can simply be called again rather than having to get a new cell from the reuse queue, set it up, and draw it.It honestly surprises me that Apple didn't make these changes sooner, because the impact on performance is dramatic. The iPhone 5s on iOS 10 has better scrolling performance than it ever has in the previous three years. This sort of thing is difficult to profile well even with XCode and Instruments, but I think it'll be immediately obvious to users that performance is improved, especially for users of older iOS devices that haven't had such a good time after being updated to iOS 8 and iOS 9. Edytowane 13 września 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 HEHE ciekawe czy Galaxy S4 dostanie najnowszego androida XD Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Właśnie pobieram, 1GB. Ciekawe jak to będzie chodziło na 5s? Ciekawi mnie ta funkcja wybudzania telefonu poprzez jego podniesienie, czy zmiany w iMessege, bo jednak trochę osób ma już "jablka". Brak mi tylko ikon obamy, ale to może raven napisze stosowną apkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 na 5s działa bardzo dobrze, przecież wstawiłem cytat wyżej wybudzanie przez podniesienie zaje,biste, działa tak jak pan jezus powiedział. guzika blokady już nawet nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Ja pierdzielę jakiego Apple ma dziwnego bota odbierającego telefony. Pyta Ci się w jakiej sprawie dzwonisz i musisz im coś mówić, to chyba rozpoznaje jakieś słowa kluczowe i na tej podstawie próbuje zawęzić temat rozmowy. Ale najlepsze jest to, że w tle słyszałem jak ktoś stuka coś na klawiaturze. Creepy trochę. Potem słuchasz sobie Coldplay w oczekiwaniu na bardzo miłą panią konsultantkę i dalej jest super Ja lubie do nich dzwonic z glupimi pytaniami typu "czy mozna naladowac magic mouse 2 ladowarka od Iphone?". PS: Mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Uwaga, komunikat. Jakiś trefny update wypuścili przez OTA. Uwala nowsze modele i trzeba przywracać przez iTunes. . NOTES What's happening? The OTA update version might be corrupted. The update will download completely, verify prior to install, go into the Apple update screen, then crash into the "Plug into iTunes" screen. The update bar went as far as about 75% - 80%. Who is affected? So far, only iPad Pros, iPhone 6S / S+ and iPhone SEs have complained of corrupt installs. All of those who have complained used OTA updates, so it may affect more. What do I do? 1.) DO NOT USE OTA UPDATES - it's the most common culprit in the bunch. Avoid it like the plague. 2.) IF YOU ARE UPDATING, USE USB + iTUNES. Those who have been successful have used the iTunes download. Slower, but working. 3.) IF YOU ARE BRICKED - Plug into iTunes and use "Update" to clear out your problem. You don't need to do a full restore, thankfully. I've done a simple update and everything worked swimmingly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 To ja poczekam parę dni z mini, nawet jeśli niby nie dotyczy to starszych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 ragus jakie specjalistyczne info tu wklejasz, jakby notkę z WWDC czytał Byłem dzisiaj pierwszy raz w Apple Store. Ch,ujowe, nie podoba mi się. Fakt, wielkie i w miarę "designerskie", ale pełno ludzi, nie wiesz w sumie gdzie masz podejść bo są tylko stoły z produktami, nikt się Tobą nie interesuje, podchodzisz do jakiegoś "geniusa" to parę razy podchodzi z Tobą do jakiegoś innego i wszystko starają się załatwić jak najszybciej bo już ktoś następny czeka. Meh. Fajnie będzie w dzień premiery coś czuję xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Mnie tam się podoba. Że nie zawsze zagadują, to i lepiej, bo kupowałem tam raz, a oglądałem przynajmniej kilka i przynajmniej na lajcie można przyjść pomacać nowe ajfony. Największy plus za obsługę klienta, zwroty bez problemów, tak samo możesz od razu rozpakować produkt, sprawdzić czy nie ma żadnej skazy, zwalonego ekranu i wymienić od razu na kolejny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Przed chwilą zaktualizowałem swoje archaiczne mini2 i 5S i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Nie widze wiekszych zmian. Nie rozpoznaje mi klawiatury automatycznie, nie wiem jak to wlaczyc. Pewnie soft rozwija skrzydla jak ma sie 3d touch. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Ja pierwszy raz testowałem Siri. Byłem akurat w aucie i Siri zaczęła do mnie gadać przez głośniki w aucie (po BT). Ale co dziwne, wyglądało to na monitorze w aucie, jakbym zadzwonił do siebie: wybrany był numer i czas rozmowy. Szkoda, ze nie ma polskiej wersji:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 iOS 10 już zainstalowany. Masz włączony predictive przy języku głównym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Jak wrazenia po dniu uzywania iOS 10? Bateria? Pytanie skierowane do uzytkownikow 6S (kubson i Maus) Ja dopiero przetestuje na iPhonie 7 Plus. Nie bede instalowal na 6s, bo i tak zostanie sprzedany za tydzien-dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 No mam na dole English predictive, ale klawiatura sama nie zmienia sie z PL na UK podczas pisania zdan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 (edytowane) No mam na dole English predictive, ale klawiatura sama nie zmienia sie z PL na UK podczas pisania zdan. Jaka chujnia. Nie dali polskiego slownika, czyli nie ma tej funkcji. xD http://www.cultofmac.com/441836/how-to-set-up-multilingual-typing-in-ios-10/ A tak sie cieszylem na ta zmiane, bo to przelaczanie jest irytujace. Probowalem ustawic glowny jezyk jako jezyk polski i dodac angielski slownik, ale nie dziala. Moze cos robie zle, Ragus pomusz. :< Edit: Polski nie dziala, bo nie ma slownika: http://forums.imore.com/ios-10/367305-multilingual-typing.html Edytowane 14 września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 No mnie wkurza, ze jak wstawię przecinek, po wciśnięciu klawisza "123", nie przechodzi mi z powrotem na litery, tylko mam cyfry i znaki:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 392 Opublikowano 15 września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 września 2016 Ogólnie wrażenia pozytywne choć menu podręczne z dołu było lepsze w poprzednim zaś sam system szybszy i to cieszy (SE) Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 września 2016 Jaka jest roznica w gwarancji miedzy resellerem (iSpot, Cortland), a apple.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi