Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie. Moze i nie tyczy sie tylko iP

Wyslalem mms, skasowalem go przez pomylke z telefonu. Rozumiem, ze on wyszedl. Jaki jest czas waznosci mmsa, jak odbiorca ma wylaczony telefon? To zalezy od sieci odbiorcy?

Edytowane przez MichAelis

Fajny ten Apple Watch. 42mm faktycznie nie jest za duże, nic by się nie stało gdyby był trochę większy. Fajny gadżet, telefonu w życiu nie zastąpi, ale czasami jak w odpowiedniej chwili użyjemy go zamiast telefonu, to serio można docenić to, że potrafi być niezłym udogodnieniem.

No i śliczny jest. 

Chociaż nie powiem, intefejs jest mocno specyficzny i pierwszy raz używając sprzętu Apple musiałem szukać po googlach jak robić niektóre rzeczy.

Edytowane przez ragus

Fajny ten Apple Watch. 42mm faktycznie nie jest za duże, nic by się nie stało gdyby był trochę większy. Fajny gadżet, telefonu w życiu nie zastąpi, ale czasami jak w odpowiedniej chwili użyjemy go zamiast telefonu, to serio można docenić to, że potrafi być niezłym udogodnieniem.

No i śliczny jest. 

Chociaż nie powiem, intefejs jest mocno specyficzny i pierwszy raz używając sprzętu Apple musiałem szukać po googlach jak robić niektóre rzeczy.

Ile dałes? Gdzie? Jaki? 

nie rozmawiajcie o tej śmiesznej gierce bez głównego bohatera

1499 w iDream. 42mm. Series 1.

hcV3ovvh.jpg

Ogólnie nie przepadam za kolorem złotym, ale z tym paskiem i z dobrze dobraną tarczą wyglada pięknie, dlatego też przełamałem mój zwyczaj brania sprzetów kolorze czarnym.

O, ta tarcza wyglada na nim jak czysty seks

BZ3J2r0.png

Edytowane przez ragus

Polecam strone http://mixyourwatch.com/ 

Mozna sobie zobaczyc jak prezentuja sie paski w roznych kolorystykach na zegarku. Na stronie Apple tego akurat nie mozna zobaczyc. 

Ja najprawdopodobniej zamawiam w srode, bo mozliwe ze beda przeceniali zegarki. Promocje sie zaczynaja, wiec warto poczekac. 

Edytowane przez Mroku
  • 2 tygodnie później...

Byłem w ispocie sobie obejrzeć iphona SE dobry wybór na pierwszy sprzęt apple ? Pisałem tu z 2 tygodnie że chcę jakieś zmiany obecnie android huawei p8 i jest dla mnie za duży. Zastanawiam się nad 6S i Se ale nie wiem czy warto dopłacać do 6s skoro nie potrzebuje dużego ekranu ( mimo że i tak jest mniejszy niż w p8 ) z tego co widzę w środku wszystko to samo poza przednim aparatem i 3D touchem w 6S.

Jest w ogole sens inwestowania w nowa baterie przy wysluzonym 5s? Strasznie mnie to w(pipi)ia jak czasem dwa razy dziennie musze go pod prad podlaczac (przy intensywnym uzywaniu albo slabym zasiegu na okrecie - ledwie 1 kreska 3g albo totalny brak zasiegu).

Czy po prostu lepiej odkladac na nowy model i laske klasc na obecny?

5S wciąż jest konkret urządzeniem, więc jeśli nie chcesz wywalać dwóch koła czy ile tam na nowy telefon z ugryzionym jabłkiem to nowa bateria przez następny rok powinna spokojnie jeszcze pomóc Ci przetrwać. Nie wiem czy chcesz celować w coś z 4.7 cala czy zostać przy czterech.