Opublikowano 19 stycznia 20178 l Wlasnie dla mnie 5s ma idealny rozmiar jezeli chodzi o telefon. Narzeczona ma 6s i dla mnie to juz lekko ceglasty przy noszeniu w kieszeni. Chyba trza sie bedzie zorientowac w takim razie jakie koszta wymiany.
Opublikowano 19 stycznia 20178 l SE jest fajniutki jeśli dysponujesz większym budżetem, ale jeśli nie czułeś żadnego dyskomfortu z powodu prędkości 5S to wymieniaj tą baterię śmiało.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Panowie da się w IOS jak w Androidzie zmienić układ ikon na dowolny? Wszystkie ikony zawsze pojawiąją się od góry i mogę zmieniać ich tylko kolejość.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Co jakiś czas na SE przyciemnia mi się i rozjaśnia ekran. Tak jakbym miał włączoną automatyczną jasność, no ale właśnie - nie mam. Zrobiłem aktualizację i bez zmian. Pamiętam, że coś podobnego miałem czasami w iP6. Jakieś pomysły?
Opublikowano 1 lutego 20178 l No właśnie nic z tych rzeczy, nie wiem czy to nie coś ze sprzętem :/. Jakoś strasznie mi to nie przeszkadza, no ale wypadałoby to naprawić jakbym w przyszłości sprzedawał.
Opublikowano 11 lutego 20178 l https://www.facebook.com/topic/iPhone-8/109336685751749?source=whfrt&position=2&trqid=6385872830215023208
Opublikowano 11 lutego 20178 l W dniu 1.02.2017 o 14:04, ragus napisał(a): No właśnie nic z tych rzeczy, nie wiem czy to nie coś ze sprzętem :/. Jakoś strasznie mi to nie przeszkadza, no ale wypadałoby to naprawić jakbym w przyszłości sprzedawał. Screena wrzuć ocenimy :)
Opublikowano 11 lutego 20178 l W dniu 1.02.2017 o 13:57, ragus napisał(a): Co jakiś czas na SE przyciemnia mi się i rozjaśnia ekran. Tak jakbym miał włączoną automatyczną jasność, no ale właśnie - nie mam. Zrobiłem aktualizację i bez zmian. Pamiętam, że coś podobnego miałem czasami w iP6. Jakieś pomysły? A tak na marginesie. Co jest nie tak z automatyczną jasnością na iPhonie?
Opublikowano 11 lutego 20178 l Ja bym ustawił żeby automat ustawiał jasność- zobaczył efekt zmiany ustawienia. Jak będzie automatycznie ściemniać/rozjaśniać, to wtedy wył. opcję. Jak na wył. będzie to samo, to serwis.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Pomógł soft reset xd Automatyczna jasność? No jest spoko ale nie dla mnie. Edytowane 13 lutego 20178 l przez ragus
Opublikowano 17 lutego 20178 l Alternatywa dla messangera? Probowalem Friendly ale powiadomienia szwankuja
Opublikowano 17 lutego 20178 l Drenaż baterii, milion niepotrzebnych funkcji, i slaby wyglad. Optimum to to jak wygladały wiadomosci w przegladarce, ale zablokowali :( (i chociazby dlatego nie chce tego uzywac)
Opublikowano 17 lutego 20178 l Nie ma iOS wrapperów do WWW? Ja na andku używam Messengera bo nie ssie tyle, ale za to FB zjadał jak poyebany, wywaliłem, używam jakiegoś klineta Metal i działa. Niby działa też chat ale jak piszę, na Andku sam messenger mi tak nie zjada baterii.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Ciekawe co z tego wyjdzie, specyfikacja USB nie przewiduje chipow tak jak to bylo w przypadku kabla lightning. Wiec albo bedzie normalny kabelek in spec albo znowu chipowany out of spec i co wtedy na to komisja UE?
Opublikowano 28 lutego 20178 l W dniu 17.02.2017 o 14:37, MichAelis napisał(a): Drenaż baterii, milion niepotrzebnych funkcji, i slaby wyglad. Optimum to to jak wygladały wiadomosci w przegladarce, ale zablokowali :( (i chociazby dlatego nie chce tego uzywac)Przegladam fejsa w wersj mobilnej, a jak chcę komuś coś napisać, to odpalam wersje deskoptowa. Na fejsie nie ma linku do tego, bo zmuszają do instalacji tego shitu, ale tu masz:https://web.facebook.com/home.php?m2w&_rdr Przynajmniej nie trza podawać numeru telefonu, buta i innych danych.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Reklamowal ktos kiedy iphona? 6s kupiony w lipcu(play przez internet), od tygodnia przerywalo sluchawki (tel zachowywal sie jakby je odlaczono) a dzisiaj w ogole sluchawek nie wykrywa. Uderzac do salonu playa czy mozna bezposrednio do serwisu. Jezeli serwis to ktory, cos polecacie?