grzybiarz 10 315 Opublikowano 13 maja 2017 Opublikowano 13 maja 2017 (edytowane) Z tyłu nie ma tego numeru seryjnego, jest w opcjach ogólne/to urządzenie (porównaj sobie) i na pudełku. Edytowane 13 maja 2017 przez grzybiarz Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 13 maja 2017 Opublikowano 13 maja 2017 Pytanie do uzytkownikow iPhone'a 7/Plus, czy pojawiaja Wam sie odpryski (biale kropki na matowym aluminium)? Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 13 maja 2017 Opublikowano 13 maja 2017 Ludziom się pojawiają https://discussions.apple.com/thread/7795855?start=0&tstart=0 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 14 maja 2017 Opublikowano 14 maja 2017 Było kupić jet blacka. W moim wszystko pięknie wygląda i błyszczy. Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 (edytowane) Powoli dorastam do decyzji o zakupie ajfonika, wkurza mnie coraz bardziej android. Doradzicie mi, co wziąć? Pojemność nieistotna, bo 32gb mi spokojnie starczy, ale czy lepiej brać 6s PLUS czy 7? A może teraz lepiej niż nie brać i poczekać na prezentacje 7s, bo wtedy starsze modele stanieją? forumku pomusz. No i przede wszystkim lepiej wziac noweczke z autoryzowanego sklepu /saturna/mm czy w abonamencie od jakiegos operatora? Edytowane 15 maja 2017 przez Rayos Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 nowe nie stanieją, najlepiej brać 7 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Jaki pokrowiec do iPhone SE skóra, plastik czy silikon a może golas? Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Grzybiarz na gwarancję go oddajesz? Jeżeli tak, to papierów nie potrzebujesz, po numerze seryjnym patrzą.Włączył się o dziwo na weekend. Ale i tak dzwoniłem do serwisu - możliwe, że to coś z płytą. W sumie jakby się powtarzało, to pojadę do Wroca, a na razie włączyłem iclouda. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Jaki pokrowiec do iPhone SE skóra, plastik czy silikon a może golas? Najlepsza kombinacja: crystal case od spigen lub skora (apple)+ szklo na cala powierzchnie ekranu. 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Mam silikonowego casa w plastikowej skorupie firmy targus. Kilka razy zdarzyło mi sie (pipi)nac telefonem w emocjach o ścianę, nic sie nie stało :łapka: tez mam silikonowa ramkę tylko na krawędzie telefonu i tez Ok. Problem mam z czyszczeniem tylko targusa z pyłków i innych gowien dnia codziennego. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Po WWDC bedzie udostepniona beta iOS 11? Nigdy nie korzystalem z bety na iPhone'ach, bo zawsze slyszalem negatywne opinie na ich temat. Na co liczycie? Ja czekam na dark mode, poprawe stabilnosci systemu i czasu dzialania baterii i aktualizacje Siri Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 15 maja 2017 Opublikowano 15 maja 2017 Siri po polsku... chociaż używam raz na ruski rok, to jednak fajnie jakby w razie czego była taka możliwość. Chciałbym też jeszcze bardziej przyciemniać ekran, w tym trybie nocnym i tak razi. Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 PANOWIE ZNOWU PROBLEM! Znowu padł ten ajfon. Przez trzy dni chodził normalnie, bez karty SIM, potem laska włożyła kartę, i rano budzik się nie włączył, bo telefono znowu padł. Włączyłem go home + power i działał, a w robocie lasce znowu padł. Pie***ona chinszczyzna. Gadałem z serwisem Apple i gość mówi, że może to płyta główna, bo on nie widzi żadnych nieprawidłowości w baterii i jej zużycie nadal wynosi chyba 0. Kazał mi skontaktować się z serwisem na miejscu we Wrocu lub Poznaniu. Do Wroca mam jakieś 2 godziny jazdy :/ Ale widzę, że można też wysłać im sprzęt: http://www.cortland.pl/serwis-zlec-naprawe.html Korzystał ktoś z tego? Trochę się cykam że wyślę komuś telefon, oni nie pomogą i stracę jeszcze telefon. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 o Cortland się nie bój, to najbardziej solidny salon Apple'a w Polsce przed wysyłką spróbuj go zarchiwizować w iTunes dostaniesz nowy telefon = czysty soft Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 Tylko ja chyba im osobiście nie zawiozę. Oni wysyłają od siebie kuriera? Trochę to wkurza, bo skąd mam wiedzieć, czy akurat będę w domu. Wypełniłem to http://www.cortland.pl/zlec-naprawe.html i czekam:/ Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 otrzymasz list przewozowy na maila itd - no ale jeżeli sam zawieziesz, to unikniesz wielu problemów ;p Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 Dwie godziny jazdy, a jeszcze czekam na auto od mechanika... no nie wiem, co za pech dzisiaj. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 nie będę tutaj bronił iPhone, ale każdy sprzęt może się zepsuć - tutaj prawdopodobnie usterka była trudna do zdiagnozowania.-polecam TYLKO oryginalne akcesoria, jak np. przewód lightning z certyfikatem nie kupisz tego taniej niż za około 70złwszystko inne po prostu uszkadza właśnie to, co tam u Ciebie padło na płycie -a jest to element wyjątkowo narażony na uszkodzenie przy każdym ładowaniu w każdym razie jeśli Cortland przyjmuje zlecenie naprawy i jest uszkodzone mobo - szykuj się na nówkę sztukę bez jakichkolwiek wad :) Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 To laski telefon, kupiony w oficjalnym sklepie Allegro. Ładowarkę pewnie używamy na zmianę, bo już nie wiem, która jest która, ale obie oryginalne. Dodam, że wcześniej miała takie skoki w baterii, jak np. z 70%, a za chwilę 20. Telefon ani jej nigdy nie spadł, ani nie jest zalany, ani jailbreak, nic - a apki, to tylko endomondo, retrica... nic więcej. Trochę mnie to wkurza, bo jednak mam kawałek drogi, a odbiór osobisty :/ Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 Zdecydowalem sie w.koncu ta baterie wymienic w 6s, cortland.czy i spot? Ile to trwa? Czy wystarczy jak zarchiwizuje w icloud tylko? Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 zawsze lepiej mieć 2 kopie zapasowe, niż jedną w chmurze..zrób sobie backup w iTunes ile trwa...pewnie nie mniej niż tydzień i nie więcej niż dwa-Cortland Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 tydzień maks beka z komenatrzy grzybiarza, że mu oficjalny serwis telefon ukradnie xd Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 Beka, bo nie miałem takiej sytuacji i pewnie lepiej by było osobiście tam pojechać, niż wysyłać w ciemno. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 wystarczy poczytać kilka opinii o serwisie żeby wybić sobie z głowy takie głupie gdybanie. serwis jest bardzo dobry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi