Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ladowarki polecam od ipadów, bo laduja szybciej. Wazne, zeby nie ladowac telefonow chinskim guwnem za 2$ z wysylka z chin, bo mozna szybko zajechac baterie

Gość ragus
Opublikowano

kur.wa czemu u nas te płatności ajfonem nie działają (*)

Opublikowano

platnosc ajfonem to najlepsza rzecz na swiecie, praktycznie w ogole nie korzystam z kart xD no chyba ze ta chu,jowa bateria mi padnie i nie mam opcji podladowania telefonu xD

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

w ios11 jak napiszesz komuś, że wisi ci 20 dolarów, to sms'em może ci przelać z apple pay

psyko zachwycony, raven uważaj

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

w ios11 jak napiszesz komuś, że wisi ci 20 dolarów, to sms'em możesz mu przelać z apple pay

psyko zachwycony, raven uważaj

a po  co przelewać komuś kto ci wisi?

apple xD

Edytowane przez milan
Gość ragus
Opublikowano

co się pozbędę ipada, to znowu mnie do niego ciągnie po konferencji

ehhh

Gość ragus
Opublikowano

no też w sumie nie wiem skąd te napalanie się na nowego ajfona w czerwcu

Opublikowano

Nudna konferencja. Nic ciekawego. Liczylem na sporo nowosci w iOS 11 i WatchOS 4 . Dawalem wczesniej liste rzeczy jakie chetnie bym zobaczyl i zadna nie zostala pokazana.

Gość ragus
Opublikowano

to jak tam kruku, tarcza z Buzzem Astralem czy Chudym?

oj na siłę próbują uszczęśliwić posiadaczy zegarka jak tak patrzę na te zmiany. ale z drugiej strony, co tutaj zmieniać? dla mnie to zawsze będzie ładny zegarek z powiadomieniami i nie widzę sensu robienia z niego czegoś więcej, bo się do tego nie nadaje. to zawsze będzie dobry, ale niszowy produkt.