Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktos czemu odtwarzanie muzy z youtube w tle sie spier dolilo? Do tej pory odpalalem filmik, chowalem przegladarke i z control centre wciskalem play. Teraz nawet jak nowa karte w safari wlacze to przestaje odtwarzac.

Opublikowano

Wie ktos czemu odtwarzanie muzy z youtube w tle sie spier dolilo? Do tej pory odpalalem filmik, chowalem przegladarke i z control centre wciskalem play. Teraz nawet jak nowa karte w safari wlacze to przestaje odtwarzac.

Jest prosta odpowiedź: Google i subskrypcja YouTube Red. Niestety niewiele można z tym zrobić, bo aplikacje które to umożliwiają są od razu usuwane z App Store (na androidze zresztą jest tak samo). Jedyna opcja jest taka, że ktoś wrzuci kod aplikacji na GitHuba i trzeba będzie samemu skompilować w Xcode.

Opublikowano

Przy czym na androidzie masz inne sklepy. I tam są np yplayer czy jakoś tak. Natomiast kod nie będzie bez aktualizacji taki użyteczny na dłuższą metę Google zmienia dość często różne rzeczy żeby blokować takie obejścia ich aplikacji. Niestety :-(

Opublikowano (edytowane)

Nie ryzykujesz, podaj. Sprawdza czy kradziony/sprawdza gwarancję.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Kupiłem sobie iPhone'a SE. Tani, mały (co w sumie jest zarówno zaletą jak i wadą), a i nigdy nie miałem nic na iOS-ie, więc chciałem zobaczyć czy w ogóle będę potrafił się tym bawić. No i spędziłem dzisiaj cały dzień na przenoszeniu swoich apek z androida itd. No i teraz moje pytanie: co jest oczywiste dla użytkowników iPhone'a, a o czym nie pomyślałby użytkownik Androida? Są jakieś must-have appki, których na robociku nie ma? Powinienem coś wiedzieć?

Opublikowano

Musisz tylko wiedzieć, że za pół roku nie będziesz musiał robić factory reset i się zastanawiać dlaczego telefon Ci tak zamula :cool:

To już nie 2008, gdzie na Androidzie nie ma jakichś zaje,bistych aplikacji z iPhone'a. Używaj tego co dotychczas używałeś i enjoy.

• Plusik 2