Opublikowano 21 lipca 20177 l Tu chyba wszystko spoko? http://allegro.pl/apple-iphone-6-space-gray-32gb-szklo-poznan-i6897724017.html
Opublikowano 21 lipca 20177 l Co jest gurwa z appstorem? Update'y ponizej 100mb sie sciagaja kilkanascie minut, niezaleznie czy na wifi czy mobilnym necie ;|
Opublikowano 22 lipca 20177 l *W oczekiwaniu na nowego iPhone'a 8 kupilem sobie sobie nowego iPad'a Pro 10.5 64GB. Taka mala kolekcja ponizej (brakuje na niej jeszcze Beats Studio Wireless 2.0 & iPad Mini 3). Edytowane 22 lipca 20177 l przez Mroku
Opublikowano 22 lipca 20177 l Jako, że aby kupić iphona 6 przez internet, należy przekopać się przez tony gów.na, postanowiłem że wydam 1800 zł i zakupię go jak człowiek. Tak jak doradziliście (dziękuję forumku :*) olałem wersję 16 gb i zakupiłem wersję 32. Do tego oczywiście szkło i etui. To mój pierwszy telefon z jabłkiem. Szybkość i intuicyjność niesamowicie robią wrażenie, bez porównania z androidem. Jestem mega zadowolony. Bałem się, że może być za mały, ale idealnie leży w dłoni i wielkość ekranu jest akurat. Mogę bez obaw swoją muzykę z komputera przerzucić? Coś wartego uwagi, co każdy posiadacz ios powinien mieć?
Opublikowano 23 lipca 20177 l A po co Ci mp3? Masz Spotify, albo Tidala za free dla klientów Playa, czy T-Mobile. A muze przerzucasz za pomocą iTunes - na początku program wydaje się dość skomplikowany (w porównaniu do Winampa:), ale jak obczaisz o co biega, to zobaczysz, że wszystko odbywa się automatycznie.
Opublikowano 23 lipca 20177 l No ja bym na Twoim miejscu zainwestował w takie Spotify. 20 zł co miesiąc to nie jest jakoś dużo za taką bibliotekę muzyki.
Opublikowano 23 lipca 20177 l Ja płyty audio, które kupuję fizycznie zgrywam do iTunesa, a ten synchroznizuję z iPodem i potem mam w aucie całkiem pokaźną kolekcję muzy na każdą okazję.
Opublikowano 23 lipca 20177 l Ja z kolei korzystając ze spotify, zrzucam wszystko co mnie interesuję w offline na ipoda i też jest elegancko. Najwygodniejsza opcja do słuchania muzyki to tego typu usługi, także warto się zainteresować. Apple Music ma chyba najciekawszą ofertę, bo daje 3 miechy za darmo, albo tak jak napisał grzybiarz - mając abonament w play czy t-mobile.
Opublikowano 23 lipca 20177 l No ja mam telefon na kartę, ale udało mi się w miarę bezproblemowo przerzucić z peceta parę płyt :)
Opublikowano 30 lipca 20177 l Po osmiu dniach uzytkowania najnowszego iPad'a Pro jestem bardzo zadowolony. To jest potwor, jesli chodzi o szybkosc dzialania. Dziala o wiele lepiej niz moj obecny iPhone 7 Plus. Teraz tylko czekac na osemeczke i sprzedac tego 7 Plusa dla zyda haha
Opublikowano 30 lipca 20177 l Mam jednego iPhone na koncie xxx@icloud.com, zarchiwizowałem go w iTunes na komputerze, kupiłem nowego iPhone i chciałbym na nim założyć nowe konto iCloud, ale odtworzyć zdjęcia i kontakty z poprzedniego konta - da się tak? Wrzucić same zdjęcia z iTunes?
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Juz na internetach wyciekly zdjecia nowego iPhone'a. Czuje w kosciach, ze beda WIELKIE problemy z dostepnoscia 8. Na 7 Plus czekalem 3 tygodnie a zamawialem przedpremierowo. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie problemow z tymi wyswietlaczami OLED. Wiadomo, ze kazdy NOWY model iPhone'a mial zawsze jakies problemy..
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l coś czuję że przywalą ostro z ceną IP8 Dla mnie nie ma znaczenia cena, CHCIALBYM GO JAK NAJSZYBCIEJ. Juz 7 Plus mi sie znudzil..
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Dalej nie do końca rozumiem sens wydawania 7s i 8, a takich plot pełno.
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l No ja normalnie mojej siódemki bym nie zmienial na "przejściówke" w postaci 7s'a. Ale jak w tym roku wychodzi wyjątkowo ósemeczka na dziesięlocie iphone'a, to musze ją łyknąć na premiere
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l coś czuję że przywalą ostro z ceną IP8 Może być $1000 ptaszki ćwierkają
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l coś czuję że przywalą ostro z ceną IP8Może być $1000 ptaszki ćwierkają $1100-$1200 będzie.