Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tyle będzie kosztowała 512GB piękny kawalerze. Sprzedaje swojego premierowego iPhone 7 128GB w kolorze jet black, więc tak na prawdę nie będę tak dużo dopłacał :lapka:

Piona. Tak samo zamierzam zrobic, ale uwierz mi, ze bedzie w uj ciezko dostac tego X..

Cena nie ma znaczenia  :cool:

Edytowane przez Mroku
  • Minusik 1
Opublikowano

4OQntaL.png

...

No cóż, najpiękniejszy to on nie jest. Straszne dziwadło, wolę design siódemki, nie mówiąc już o SE.

Opublikowano

Ten iPhone 8 to tylko kosmetyczne różnice w stosunku do 7, która jeśli chodzi o jakość wykonania jest gorsza niż 6s i teraz pytanie czy kupować drogiego X, a jak nie to czy brać 8 czy zostać przy 7. W sumie mi to wisi, bo ja nie jaram się telefonami, ale żonie pewnie X wezmę

Opublikowano

Trochę beka, że nadal najlepiej wyglądającym telefonem z gimmickiem "bez ramków" jest jakiś chińczyk składany w szopie.

Opublikowano

Ceny w uk

iPhone X from £999

iPhone 8 from £699

iPhone 8 plus from £799

iPhone 7 from £549

iPhone 7 plus from £669

mimo mojego uwielbienia dla Apple niech ta firma wydu,pca

Opublikowano

No cena zrobiła się chora i absurdalna. 

Liść w pysk w całą resztę, bo FaceID ma tylko X. 

8 w ogóle nie zaskoczyła. Ive ma już problem z dizajnem, tutaj brakuje Jobsa który postawiłby kropkę nad i. Reszta funkcji bekowa i posiadacze 7 mogą olać temat po całości. 

Opublikowano

Wiadomo, ze to prestizowy telefon dla prestizowych ludzi. Wiadomo kogo nie stac, to zawsze bedzie stekac :)

Ja oczywiscie biore X w wersji 64GB, bo tyle mi wystarczy. Obecnie mam 7 Plus w wersji 128GB i mam ponad polowe jeszcze wolnego miejsca, wiec 64 GB mi starczy w X. Sprobuje zamowic na stronie Apple ;)

• Minusik 3