Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę nie padła jeszcze odpowiedź na najważniejsze pytanie.

Dali nowe tapety?

Opublikowano

Ja właśnie planuję zakup 7+. Co myślicie? 2900PLN za wersję 32GB to dobry pomysł? Czy lepiej dopłacić do iP8?

Zastanów się czy potrzebujesz indukcyjnego ładowani i 64gb pamięci.

Jeśli nie to bierz 7

no właśnie zupełnie tego nie potrzebuję

Opublikowano

iOS 11 pięknie śmigał mi na 7ce przez pierwsze 24 godziny, nawet lepiej niż iOS 10, a potem zaczęły się wszelakie problemy - zawieszające się w kółko appki, nie reagujący często na nic ekran/przyciski, podcasty skaczące/przerywające itd. Czuję się, jakbym pierwszą betę dostał. 

Opublikowano

Oswieccie mnie. Przeglądałem IP8 i IPX na apple, sprawdzalem co sie znajduje w pudełku, a tam to samo co w 6, 6s i 7. Rozumiem, ze nowe iphony laduje sie tak samo kablem a ci co chca bezprzewodowo, musza dokupic oddzielnie potrzebne do tego ustrojstwo, ktore ma wyjsc w 2018r.? (Gdzies tak zerknąłem) i nawet telefonu za 5700zl nie ma tego w zestawie?

Jesli sie myle to mnie poprawcie prosze.

Opublikowano (edytowane)

Ładowarki bezprzewodowej w żadnym zestawie nie będzie. W zestawie będzie normalna ładowarka. Apple Air Power wychodzi dopiero w 2018 roku, ale ładowarki np. Belkina będzie można kupić blisko po premierze. 

Edytowane przez sprite
Opublikowano

naprawdę różnica między 7 a 8 jest tak niewielka, że lepiej brać 7 ? bo ciągle się zastanawiam między 7 128gb (nie chcę 32gb, chyba) a 8 64gb. róznica w cenie jest na tyle mała że nie wiem czy w ogóle jest sens sie zastanawiać i czy ni wziąć tej ósemki 

Opublikowano

w sumie samo bezprzewodowe ładowanie jest warte niewielkiej dopłaty, więc jeśli różnica w cenie faktycznie nie jest duża to nie ma się co zastanawiać

Opublikowano

wlasnie ogarnalem, ze moj sgs5 mial 16gb a nie 32gb xD sugerowałem się zakupem 64GB wersji bo mi "32" ciągle brakowało miejsca, ale w takim wypadku patrze z powrotem na wersję 32gb, która jest blisko 1k tansza od 64 ósemki. To chyba jednak biorę 7 32gb :rayos: