MaZZeo 14 242 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 w sumie samo bezprzewodowe ładowanie jest warte niewielkiej dopłaty, więc jeśli różnica w cenie faktycznie nie jest duża to nie ma się co zastanawiać Jak masz auto gdzie w schowku jest ładowarka indukcyjna to może tak. W innej sytuacji to zbędny bajer, jeszcze płacić tyle plnow dodatkowo za ładowarkę... Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 w sumie samo bezprzewodowe ładowanie jest warte niewielkiej dopłaty, więc jeśli różnica w cenie faktycznie nie jest duża to nie ma się co zastanawiać Jak masz auto gdzie w schowku jest ładowarka indukcyjna to może tak. W innej sytuacji to zbędny bajer, jeszcze płacić tyle plnow dodatkowo za ładowarkę... dla mnie to jest wygoda - trzymam sobie na biurku w pracy taką ładowarkę (kosztowała całe 10,99€ na Amazonie, więc też żaden szczególny wydatek), mam niemalże ciągle w pełni naładowany telefon, jak gdzieś idę to go zabieram, jak wracam to odkładam na ładowarkę odruchowo - o podpięciu do kabla zwyczajnie często zapominałem i potem pod koniec dnia zonk. Też wydawało mi się, że to zbędny bajer, ale jednak jest to wygodne urządzenie. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Ale ładuje się wolniej niż standardowo. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Co IMO nie zmniejsza jej użyteczności w przypadkach takich jak powyżej Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 no fajnie śmiga 11 na se, musze tylko przyzwyczaić się do tego nowego panelu bocznego Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 też Wam się z automatu uruchamia wifi? Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 (edytowane) czasami jak uruchomie Dane Komórkowe w centrum sterowania to automatycznie mi się włącza Wifi po chwili, dziewczynie na SE to samo się dzieje Edytowane 22 września 2017 przez MYSZa7 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 https://www.google.pl/amp/s/amp.theguardian.com/technology/2017/sep/21/ios-11-apple-toggling-wifi-bluetooth-control-centre-doesnt-turn-them-off Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 Nowy, bezsensowny ficzer w iOS11. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 5S po aktualizacji [*] Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 aż tak? myślę, czy mini 2 matce aktualizować Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Ja mam mini 2 i wszystko dobrze śmiga. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 ja zaktualizowałem 5s i mini 2, na mini 2 tak nie czuć, ale na 5S się praktycznie zatrzymał w miejscu. Ładowanie każdej aplikacji trwa 2x dłużej niż na iOS10. A muszę się z tym telefonem męczyć co najmniej do świąt. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Cofnij do iOS10. Przez pierwszy tydzień powinno jeszcze się dać. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 czasami jak uruchomie Dane Komórkowe w centrum sterowania to automatycznie mi się włącza Wifi po chwili, dziewczynie na SE to samo się dzieje mam se i też to zauważyłem Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 SE Plusy: - szybkość nowego iOS Minusy - bateria leci jak szalona - telefon się przegrzewa na danych sieci Apple Warch s2 z nowym Os nie ma żadnych problemów i kilka nowych funkcji daje radę Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 ja zaktualizowałem 5s i mini 2, na mini 2 tak nie czuć, ale na 5S się praktycznie zatrzymał w miejscu. Ładowanie każdej aplikacji trwa 2x dłużej niż na iOS10. A muszę się z tym telefonem męczyć co najmniej do świąt. Na Mini 2 faktycznie spoczko jest. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Widac, ze robia juz zmiany na sile w tym iOS. Oprocz 3D Touch wszystko dziala ok. Nie ma co sie martwic, wszystkie bledy i stabilnosc systemu zostana naprawione do czasu wypuszczenia 11.3.3 ; ) Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 (edytowane) A ja się dzisiaj bawiłem w sklepie Samsungiem S8 i kurna, jestem pod wrażeniem. Świetnie się prezentuje, ten ogromny ekran robi wrażenie, jakieś multimedia na nim to czysta przyjemność. Przez to mam lekką zagwostkę, obiecałem sobie, że nigdy więcej Samsunga, ale pojawiają się z tyłu głowy wątpliwości. Mając w ręce S8 miałem wrażenie jakbym trzymał jakiś highendowy sprzęt nowej generacji, tymczasem mając w ręce iP7 było miło, ale żadnego wrażenia na mnie nie robi po tylu latach. Edytowane 24 września 2017 przez S(pipi)ix Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Ktokolwiek był odpowiedzialny za appkę podcastów w iOS11 musi z głębi serca nienawidzić wszystkich słuchających. Czegoś tak cofniętego w czasie i mało przejrzystego dawno nie widziałem - nawet się nie da oznaczyć odcinka, jako przesłuchanego... Jaka jest najlepsza alternatywa do tego gó.wna? Może być płatna. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Po aktualizacji do iOS11 myslalem ze moj 5s umrze, jednak dziala tak samo zyebanie jak na iOS10, wiec upgrade na plus, w koncu mam dane pakietowe na szybkim pasku Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 A ja się dzisiaj bawiłem w sklepie Samsungiem S8 i kurna, jestem pod wrażeniem. Świetnie się prezentuje, ten ogromny ekran robi wrażenie, jakieś multimedia na nim to czysta przyjemność. Przez to mam lekką zagwostkę, obiecałem sobie, że nigdy więcej Samsunga, ale pojawiają się z tyłu głowy wątpliwości. Mając w ręce S8 miałem wrażenie jakbym trzymał jakiś highendowy sprzęt nowej generacji, tymczasem mając w ręce iP7 było miło, ale żadnego wrażenia na mnie nie robi po tylu latach. przemyślałem sprawę po prezentacji iP8/X i nawet powieka mi nie drgnęła jak płaciłem w saturnie za S8+ (a jeszcze cena była rewelacyjna!) - polecam, mimo że fanem Apple nadal jestem i nie wyobrażam sobie nie mieć żadnego sprzętu z iOS Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 A ja się dzisiaj bawiłem w sklepie Samsungiem S8 i kurna, jestem pod wrażeniem. Świetnie się prezentuje, ten ogromny ekran robi wrażenie, jakieś multimedia na nim to czysta przyjemność. Przez to mam lekką zagwostkę, obiecałem sobie, że nigdy więcej Samsunga, ale pojawiają się z tyłu głowy wątpliwości. Mając w ręce S8 miałem wrażenie jakbym trzymał jakiś highendowy sprzęt nowej generacji, tymczasem mając w ręce iP7 było miło, ale żadnego wrażenia na mnie nie robi po tylu latach. No wszystko pięknie ładnie, ale nie o same możliwości się rozchodzi. Chyba nie dalej jak tydzień temu gdzieś na Twitterze ktoś z Androidowców pisał o jakimś zawieszaniu się i problemów z aktualizacją któryś z poprzednich S, S6 albo S7. Te telefony zawsze mają więcej RAM-u od iPhone'ów, procesory niby takie wielordzeniowe a na końcu okazuje się, że właśnie jedynym bajerem jest większy ekran. Nie wiem, może S8 wreszcie coś poprawił w tej kwestii, ale jak widzę te androidowe flagowce gdzie po roku każdy znowu pisze o zacinaniu się, wyje,bywaniu przeglądarki z pamięci i problemach z aktualizacją to zawsze jest wtedy reakcja "nope, to nie dla mnie". W telefonach za 1000 zł jak jakieś Xiaomi czy mid-endowe Motorole no to jest jak najbardziej spoko, ale Samsungi kosztują już właściwie tak samo absurdalnie dużo, więc jedyne standardy jakie można od nich oczekiwać to najwyższe. No i dochodzi jeszcze sprawa softu. Nie żeby czegoś Androidom brakowało dzisiaj, ale mając Maka i zegarek od Apple zamknęli mnie w swoim ekosystemie dość skutecznie i nie wyobrażam sobie już mieć urządzenia, które tak bezproblemowo nie współpracuje z innymi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi