Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam starego 5s, długo nie aktualizowałem softu, bo mi jedna gra na nowym nie chodziła, no ale w końcu wydali update, to i ja soft zainstalowałem.

No i widzę spadek baterii o jakieś 15-20%. Sporo i jestem wkur.wiony. Jakoś nie lubię widzieć tego ostrzeżenia o słabej baterii, kiedy wracam z roboty. Wcześniej miałem ten monit naprawdę rzadko i to już kiedy leżałem w łóżku i przeglądałem forumka.

Trza wymienić chyba na SE, bo większe modele mnie nie interesują.

Zawsze kusi mnie, by nie aktualizować softu (czy to w tablecie, czy telefonie), a jednak ostatecznie i tak robię apdejta, a potem sobie spowalniam sprzęt:/

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Siódemka już też nie ma fizycznego przycisku :kaz:

Wiadomo o co chodzi ;)

Podejrzewam że w przyszłych modelach już i tak zrezygnują nawet z tej opcji.

Opublikowano (edytowane)

Mroku na razie porozumiewa się ze mną na PM :D

Znaczy ja zawsze miałem to szczęście, że od premiery iPhone'a 4 za każdym razem udało mi się wyrwać ich nowe urządzenie na premierę. Czy to był zegarek, iPhone czy macbook nie ma znaczenia.

Edytowane przez sprite
Opublikowano

U mnie 8+ to 1wszy własny iphone i jestem mega zadowolony na razie. Czas pracy baterii zdecydowanie na plus.

Opublikowano (edytowane)

2 baterie starej generacji? Już mogli dać li poly no ale cena by była już wyższa. A kleju ile tam nawalonego to masakra, no ale to w nowych telefonach tak jest, nie tylko w Ajfonie.

Edytowane przez Faka