Skocz do zawartości

iPhone

CoATI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro promo na Iphone 8 64 gb za 2.7k w x-kom będzie od 8 rano. Jak ktoś 7 nie miał, a chce jakiegoś to ma ku temu okazję kupić za spoko cenę.

Opublikowano
20 minut temu, raven_raven napisał:

Kwestia gustu. Mi się designem 7/8 bardzo podoba, chociaż wiadomo, jak na 2017 rok to ratio ekran/obudowa jest mierne. Jak ktoś lubi iOS to wyboru dużego nie ma w temacie, a okazja pozostaje okazją. Do wojenek jest inny temat.

Oczywiście, że kwestia gustu. Mi osobiście tylko SE/X podchodzą z wyglądu.

Opublikowano

Była z rabatem (kupon dodawany w koszyku) za 2699, oczywiście stronka padła zaraz na starcie, i po 2 minutach cały promocyjny nakład cudownie się rozszedł :D A nawet Ci, którzy zdążyli zrobić zamówienie na potwierdzeniu mieli cenę bez rabatu. Ot, polski black friday w pigułce XD

• Plusik 1
Opublikowano

Panowie mam iPhone 7 na iOS 10 i chciałem się zorientować czy jest sens zmieniać go na 11, czy już te wszystkie błędy poprawili, czy lepiej jeszcze się wstrzymać aż go dopracują. Wszędzie piszą że ten nowy system ma dużo błędów itp. naprawdę jest tak źle? 

Opublikowano

Witam. Czy ktoś posiada 6s i zaktualizował do iOS 11 ?? Czy iPhone chodzi płynnie/laguje? Dodam ze nadal mam zainstalowana 9tke i po aktualizacji nie bede mógł juz wrócić do tego softu a jestem w sumie zadowolony z szybkości działania.

Opublikowano

A ile masz pamięci ? Ja tylko 16gb :kaz: w sumie tel. służy mi głownie do whastapp i przegladania neta w tym forum :xboss:  generalnie pytam bo z tego co wiem to Apple przy okazji iOS 10 zoptymalizowal system plików i dane w pamięci tel. zajmują mniej miejsca - tylko dlatego zastanawiam sie nad updatem.

Opublikowano

Nie mam pojęcia, bo się nie zagłębiałem w to, ale to już dobry powód, by aktualizować. Mam 64 co mi wystarcza w zupełności, bo muzykę słucham na innym sprzęcie, albo używam spotify. Ogólnie zaktualizowałem, bo nowe centrum sterowania jest w sztosie, a na resztę nie narzekam :)

• 3 tygodnie później...