Opublikowano 18 czerwca 20186 l A ja myślałem, że te najtańsze chińskie kable to sa właśnie tanie, bo sa dobre.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Jest jakaś apka ala notatnik, który jest zabezpieczony pinem/touchid/faceid?
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Mbank zaktualizował regulamin o apple pay, ważny od jutra... w koncu chciałoby się powiedzieć. Szkoda, że nie mam tam konta ploty mowia ze w pko nie bedzie.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 10 godzin temu, MichAelis napisał: Mbank zaktualizował regulamin o apple pay, ważny od jutra... w koncu chciałoby się powiedzieć. Szkoda, że nie mam tam konta ploty mowia ze w pko nie bedzie. Mastercard poinformował na Twitterze, że wkrótce Apple Pay zostanie uruchomione również w PKO Banku Polskim.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Możliwość płacenia to jedno, ciekawe jakie prowizje apple dopi,erdoli XD Nie no żadne.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Prowizje są, tylko nie ty je płacisz :-) I pewnie są mniejsze niż od wydawców kart, stąd takie parcie banków żeby jednak to wprowadzić. Ostatnio wspaniały mBank stwierdził, że prowizje od wypłat są za duże i że będzie prowizja za wypłaty poniżej 100 zł z Euronetu, BZ WBK itd xD Cudowny bank.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W przypadku iPhone’a 8 lub starszego należy przytrzymać palec na przycisku Home z Touch ID przed zbliżeniem do terminala. Posiadacze iPhone’a X muszą dwukrotnie wcisnąć przycisk blokady, potem zeskanować twarz z użyciem Face ID i dopiero zbliżyć telefon do terminala. dobrze ze nie kupilem tego X
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Dobrze, że mam zegarek, a nie jak pleb z telefonu Edytowane 19 czerwca 20186 l przez sprite
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Apple Pay w końcu czuje się jak przeciętny Androidowiec jeżeli są bankomaty z funkcjonalnością zbliżeniową, to czy ktoś sprawdzał czy w ten sposób mogę wpłacić/wypłacić kasę z konta? edit: okej, wyczytałem że nie można, cóż, zawsze pozostaje blik Edytowane 19 czerwca 20186 l przez MaZZeo
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ja wlasnie sprzedaje w tym tygodniu Apple Watch S1 i czekam na kompletnie cos nowego. Szkoda, ze wersja 6.1 calowa nowego iPhone bedzie miala ekran LCD, wiec jestem zmuszony zakupu 6.5 calowego potwora z OLED. Apple takie dobre. Edytowane 19 czerwca 20186 l przez Mroku
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 13 minut temu, Frost napisał: Wiadomo kiedy bedzie do pobrania nowy iOS na iPhona i Apple Watcha? Chyba najglupsze pytanie w tym temacie.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l 8 godzin temu, Frost napisał: Wiadomo kiedy bedzie do pobrania nowy iOS na iPhona i Apple Watcha? Nie stać cie
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Rozwaliłem telefon w sobotę, dlatego potrzebuje coś do 1000-1400 pln. Jakis iphone ma sens? zastosowania: - foto - instagram - fb Dobrze, jakby bateria trochę chodziła..
Opublikowano 26 czerwca 20186 l 6s po zmianie baterii smigal elegancko, przy ios 12 maja wszystkie przyspieszyc dodatkowo. kiedys bym skreslil wszystko ponizej 7, teraz juz nie.
Opublikowano 26 czerwca 20186 l Oba mają A9 w środku, więc jeden ch,uj. Jak miałbyś brać SE to równie dobrze możesz brać 6S, wszystko się rozbija o cenę i tolerancję na używane telefony, bo SE będzie tańszy.