szejdj 2 804 Opublikowano 26 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2018 No i różnica ekranu SE vs 6S. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2018 No i różnica aparatu. I różnica w Touch ID. I brak Taptic Engine pierwszej generacji. I brak 3D Touch. Tak, to są różne modele, napisałem tylko, że oba mają ten sam komponent najważniejszy - A9. Różnica w cenie nie bierze się z nikąd, nawet w przypadku Apple. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2018 Aparat który ma lepszy? SE? - Mam możliwość zakupu 6s z rodziny, z nową baterią. A dodam, że moja połówka ma też 6s i naprawdę telefon daje radę, używa od nowości i tylko bateria krótko trzyma - skandalicznie krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2018 Przedni aparat jest lepszy w 6S. Tylna kamera jest ta sama, z tym, że 6S ma optyczną stabilizację obrazu obrazu dodatkowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 27 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2018 Bierz 6s. Szczególnie z nową baterią. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 27 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2018 W dniu 26.06.2018 o 08:56, raven_raven napisał: Przedni aparat jest lepszy w 6S. Tylna kamera jest ta sama, z tym, że 6S ma optyczną stabilizację obrazu obrazu dodatkowo. 6s nie ma OIS, tylko 6s Plus i wszystko od 7 wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2018 A, prawda, trafiłem na jakąś dziwną stronę, która źle twierdziła bądź źle przeczytałem. My bad. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 z kodem fit-week w xkom sa airpodsy za 649PLN Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Mam tego 6s, ma nową baterię z paragonem, trochę rysek po bokach i RÓŻOWY KOLOR =D wszystko się zgadza. Tylko kamerę muszę porównać, bo zdjęcia na ekranie (podczas włączonej aplikacji) wyglądają mgliście. Nie, nie mam filtra. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Mialem 6, 6S i SE. Zdecydowanie uwazam, ze 6S to lepszy wybor ze wzgledu na wielkosc ekranu. Teraz sie airpodsow nie oplaca kupowac. Ma byc za kilka miesiecy premiera nowych. Kupilem X'a poltora miesiaca temu i musze powiedziec, ze nie wiem czy to moj mozg racjonalizuje wydanie 4k "na telefon", czy to jest faktycznie magia apple, ale jestem zakochany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 Proszę o pomoc Rozbijając poprzedni telefon ,straciłem wszystkie kontakty tel. Teraz przesyłając coś w ipadzie, mam okienko "kontakty" i są tam chyba wszystkie stare numery! Więc teraz, jak zrobić, by z tego ipada te kontakty pojawiły się na iphone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 Wystarczy wklepac Apple ID do telefonu i samo powinno zsynchronizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 Godzinę temu, Maus napisał: Wystarczy wklepac Apple ID do telefonu i samo powinno zsynchronizowac. Przy pierwszym odpaleniu telefonu wydaje mi się, że się logowałem ,teraz nie potrafię tego odszukać. W ustawieniach się to apple id wpisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 W iTunes & App Store. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 No niby jestem zalogowany na swój ID... hm Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 Na ipadzie: Ustawienia>Twoj login>icloud tam zobacz czy masz zaznaczone kontakty. jesli tak, Ustawienia>kontakty i domyslne konto zobacz. Powinno byc icloud. chyba ze synchronizowales tez np z gmailem, to na iphonie rzuc gmail i tez synchro zrobi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 Okej, tak zrobiłem, tyle, że na iphonie jak robię Gmail, i się loguję to znowu mam przekierowanie do "dodaj konto" - tak jakby po wpisaniu loginu i hasła nic się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 W ustawienia>ogolne>konta i hasla jest gmail widoczne? Tam tez jest lista co synchronizuje. Kontakty, mail etc jak nie dodaj tam konto gmail. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 (edytowane) Okej, udało się przez eksportowanie kontaktów z gmaila. @MichAelis - "konta i hasla " nie mam czegoś takiego na liście. Ale to nic, dzięki za pomoc Jak wyżej napisałem, udało się innym sposobem. Edytowane 3 lipca 2018 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 Musi byc w ustawieniach, gdzies na srodku listy;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 7 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2018 Mam problem z wifi na iphonach, tylko w domu. 7 i 8. Najnowszy ios. ipady, kompy dzialaja,a tu raz dziala raz nie. Czasem strony sie wczytuja, a nie dziala appstore i aktualizacje apek. Po resecie routera wszystko dziala, ale tylko na jakis czas. Bawilem sie dnsami, robilem aktualizacje i nic. No nie chce routera wymieniac dla iphonow, bo poza domem wifi smiga. Jakby ta wersja ios cos pogryzla sie z routerem. Pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Żenujące. Przykro mi. Pisze bo nie ma takiej minki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 W dniu 7.07.2018 o 06:26, MichAelis napisał: Mam problem z wifi na iphonach, tylko w domu. 7 i 8. Najnowszy ios. ipady, kompy dzialaja,a tu raz dziala raz nie. Czasem strony sie wczytuja, a nie dziala appstore i aktualizacje apek. Po resecie routera wszystko dziala, ale tylko na jakis czas. Bawilem sie dnsami, robilem aktualizacje i nic. No nie chce routera wymieniac dla iphonow, bo poza domem wifi smiga. Jakby ta wersja ios cos pogryzla sie z routerem. Pomysly? Blokowales cos ostatnio w ruterze? Moze robiles limit urzadzen elektronicznych? Ewidentnie widac, ze wina rutera, jak dziala chwile po restarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Wlasnie nic nie robilem. Juz mi sie pomysly skonczyly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Jeszcze możesz spróbować i usunąć wszystkie zapisane sieci wi-fi. Możliwe, że masz zapisane 2 razy (jedną ze starym hasłem) i łączy cię randomowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi