Gość Orzeszek Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 No możesz kupić kartę prepaid? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 Ma to sens. Aplikacja to Affinity Designer, na Ipad. Sprzedawca to Serif (Europe). Z tego co widzę, są różne karty, ale wystarczy taka "App store" tak? Wolę dopytać niż kupić 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 Tak wygląda karta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Błachoo1950 5 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 Pytanko za punktów 100! Apple się może gdzieś określiło czy następnym iPhone będzie 9 czy 11? Ostatnio miałem mała dyskusje z kolega gdzie jeden z nas uważał ze po 8 będzie 9, zaś drugi uważał ze skoro jest X to następny będzie 11. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 9 nie wyjdzie. Bo to brzmi tak jakby zaraz miało być przełomowe 10... Tak samo Windows 9 nie wyszedł, a po ósemce od razu 10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Błachoo1950 5 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 To przypuszczenie czy potwierdzone info? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 Wydaje mi się ze po x czyli 10, nie wyjdzie 9, ale musisz szukać w googlach, bo w życiu nie można być niczego pewnym Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Przecież takie rzeczy sa ogłaszane dopiero na konferencji, od tylu lat wychodza nowe sprzety od Apple i nie zauważyliście tego nigdy? Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 5 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2018 Wymieniłem 7 na X i powiem jestem pod wrażeniem! Od czego zacząć... szybkość działania, bateria, normalne! Aparat . To czego najbardziej się obawiałem, te wcięcie (niezauważalne teraz), wielkość, gabarytowo nie dużo większy, a widzenie dużo większe . Gesty.. Boże jakie to cudowne! Szybko przyszło i teraz mam problem z obsługą innych iPhonów. Twarz, a nie palec? I tak trzeba było zawsze dotykać tel i spojrzeć na niego, więc nie wiem o co problem. Działa po ciemku, w okularach itp.Cena.... (pipi)a prawie 5000 za telefon, to jest niemoralne! Ale on jest piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 (edytowane) W okularach nie działa edit: Jednak sprawdziłem i problem dotyczy Ray-Banów. No to już wiem dlaczego mi nie śmiga xd Edytowane 7 sierpnia 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2018 Brak touchid odwiódł mnie od zakupu tego telefonu. Teraz z perspektywy czasu jak se myślę to nic nie żałuję decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 16 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2018 (edytowane) Miałem brać ostatnio IPX lub 8+ ale stwierdzałem ze poczekam zeby zobaczyć co tegoroczne modele zaprezentują jak nie bedzie nic szczególnego to wezmę cos z tamtego roku. Btw od paru lat przymierzam sie do opuszczenia ios no ale sie nie da:) Edytowane 16 sierpnia 2018 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2018 Przyzwyczajenia robią swoje, ale warto mieć dwa sprzęty: z iOS i Androidem. Np. tablet z androidem (więcej softu, emu), a telefon, który służy do dzwonienia, mieć z iOSem (szybkie, intuicyjne menu). Mi w sumie na iOSie brakuje programiku Automatic Call Recoder - do nagrywania rozmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2018 Miałem 40% baterii, nagle reset i jak sie włączył było 1%. Teraz od godziny mam w ładowarce i nic, nadal 1% baterii, nie ładuje ale też nie "umiera". Bateria wymieniona 2 miesiące temu. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2018 Bateria. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2018 No jak, już do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2018 A kobita miała podobny problem, że jej całkowicie nie chciał się włączyć telefon, albo miała 90% i nagle 1%. No i problemem nie była bateria, a błąd na płycie - tyle że tel był jeszcze na gwarancji, więc wymienili całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2018 1 godzinę temu, Banny napisał: No jak, już do wymiany? baterie masz oryginalna? Wymiana była robiona u Apple? Dziwna sprawa ale raczej to wina baterii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2018 Po przejsciu na Iphone 8 Hearthstone mi sie wiesza przy logowaniu. Jakies pomysly? Reszta gier typu To the Moon dziala normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 19 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2018 6 godzin temu, Maus napisał: Po przejsciu na Iphone 8 Hearthstone mi sie wiesza przy logowaniu. Jakies pomysly? Reszta gier typu To the Moon dziala normalnie. Są bugi po ostatnich patchach. Sprawdź czy nie przestawił ci się region gry, może próbuje łączyć się z serwerem na azje/ameryki i dostaje downa, miałem tak na ipadzie, wyloguj się na ekranie startowym przy wpisywaniu maila i hasła -> prawy górny róg ekranu masz region, ustaw eu. Jak nie pomoże to niestety, przy ostatnim dodatku hearthstone posypała im sie apka trzeba poczekać na łatkę, możesz też poszukać rozwiązania na forum blizzarda, tam znalazłem w/w rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2018 Na tym mi sie wiesza, wiec nie bardzo moge zrobic cokolwiek. No nic, czekam na update. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2018 no niezłe te ajfony jak se z gierką nie radzą xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2018 W dniu 17.08.2018 o 14:53, kubson napisał: baterie masz oryginalna? Wymiana była robiona u Apple? Dziwna sprawa ale raczej to wina baterii Była oryginalna, zepsuła się, poprzednia właścicielka kupiła nową w serwisie GSM jakimś i po niecałych 2 miesiącach padła mi teraz. Słyszałem też, że można z tym iść do Apple i może wymienią w ramach jakiejś akcji serwisowej? ktoś/coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2018 Dzis mam zamiar jechać do apple, ktoś potwierdzi rzekomą akcję serwisową? : p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi