Opublikowano 29 sierpnia 20186 l 15 godzin temu, sprite napisał: Ja chyba czekam na nowego za rok. Za mało zmian w tym roku. A już jest wiadomo jaki będzie następca?
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l No tak wcześnie jeszcze nie :p Ale na pewno będzie duużo więcej zmian niż w tym roku i odświeżony wygląd
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l No w sumie mi chodzi o ten rok, bo wydawało mi się, że jeszcze nie wiadomo co będzie.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Typowe S'ki. Troszkę lepszy procek A12, większa bateria i lepsza kamerka. Edytowane 29 sierpnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l 3 godziny temu, sprite napisał: Typowe S'ki. Troszkę lepszy procek A12, większa bateria i lepsza kamerka. Dla tych trzech nowosci kupie nowego X. Mam nadzieje, ze chociaz w tym roku uda mi sie kupic na premiere.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Jak błyskotliwie ustawili tapetę w iphonach, co by było trudno dojrzeć notch'a XD No, ale zmian w wyglądzie w s'kach nie ma się co spodziewać.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l dobra tym razem zegarek na bank wpadnie, mam nadzieje ze bede uzywal codziennie, a nie ze pobawie sie miesiac, a pozniej szuflada i nara:)
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l No ja chyba zamienię swojego AW3 na to cudeńko. Zobaczymy jak z cenami.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Też przymierzam się do zegarka z multimedialnymi funkcjami, zobaczę jak będzie z opiniami i baterią ale chyba poczekam do stycznia i łyknę Casio pro Trek f30.
Opublikowano 1 września 20186 l To ja wymieniam swojego X’a na S AW na razie do świąt sié wstrzymam bo AW2 dalej spisuje się znakomicie.
Opublikowano 1 września 20186 l Je nie wiem sam, zobaczę różnicę między Xem a Ską i wtedy podejmę decyzję. Dla samych bebchów nie dopłacę tysiąca zł.
Opublikowano 1 września 20186 l ja biore standardowego XS, jak złoty bedzie tak wygladal jak na tym renderze to biere.
Opublikowano 1 września 20186 l nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze,
Opublikowano 12 września 20186 l Miałem kupić siódemkę, ale chyba lepiej dołożyć trochę kasy i kupić ósemkę? Bo jakiś czas temu kupiłem sobie specjalne etui pod siódemkę, nie mając nawet telefonu:) Będzie pasowało na ósemkę? Coś tego typu: https://pl.flamecase.com/katalog/etui/iphone-7/1-all/score/1 Wymiary telefonów są zbliżone, ktoś przechodził z 7 na 8? Inna sprawa, to że mamy wrzesień, nie lepiej poczekać pod koniec miecha, jak już wyjdzie kolejny iPhone? Ale mam ciśnienie, mam starego 5S i nie da się płynnie grać w Bloons TD6
Opublikowano 12 września 20186 l Dzisiaj jakby co konferencja Apple'a o 19. Lepiej poczekać do końca września na nowe
Opublikowano 12 września 20186 l Pomijam sens kupowania etui nie będąc pewnym kupna telefonu to ja bym poczekał na premierę nowych. Może będą fajne promocje na 8.
Opublikowano 12 września 20186 l Ładnie, na stronce już nie ma cen telefonów i innych rzeczy. Jaram się:) I jak z tym etui, będzie z siódemki działało na ósemce? Na Allegro niby sprzedawcy piszą w tytułach "etui iphone 7/8". edit: dzięki @sprite , wolałem się upewnić na forumku, wiadomo Edytowane 12 września 20186 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 września 20186 l 1 godzinę temu, Frost napisał: Gdzie mozna obejrzec stream konferencji i ile ona bedzie trwala? w domu, w szkole, w tramwaju, na odwyku, w więzieniu, w psychiatryku, w poprawczaku, u ciebie w domu nie będę wymieniał wszystkich miejsc sorry