Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

nvm

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 704,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

No tak wcześnie jeszcze nie :p Ale na pewno będzie duużo więcej zmian niż w tym roku i odświeżony wygląd

Opublikowano

Największa nowość to pewnie pozbycie się 3D Touch.

Opublikowano

Typowe S'ki. Troszkę lepszy procek A12, większa bateria i lepsza kamerka.

Edytowane przez sprite

Opublikowano
3 godziny temu, sprite napisał:

Typowe S'ki. Troszkę lepszy procek A12, większa bateria i lepsza kamerka.

Dla tych trzech nowosci kupie nowego X. 

Mam nadzieje, ze chociaz w tym roku uda mi sie kupic na premiere. :twisted:

Opublikowano

Jak błyskotliwie ustawili tapetę w iphonach, co by było trudno dojrzeć notch'a XD

No, ale zmian w wyglądzie w s'kach nie ma się co spodziewać.

Opublikowano

dobra tym razem zegarek na bank wpadnie, mam nadzieje ze bede uzywal codziennie, a nie ze pobawie sie miesiac, a pozniej szuflada i nara:)

Opublikowano

Też przymierzam się do zegarka z multimedialnymi funkcjami, zobaczę jak będzie z opiniami i baterią ale chyba poczekam do stycznia i łyknę Casio pro Trek f30.

Opublikowano

To ja wymieniam swojego X’a na S :D AW na razie do świąt sié wstrzymam bo AW2 dalej spisuje się znakomicie.

Opublikowano

Je nie wiem sam, zobaczę różnicę między Xem a Ską i wtedy podejmę decyzję. Dla samych bebchów nie dopłacę tysiąca zł.

Opublikowano

nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, nie wierze, 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem kupić siódemkę, ale chyba lepiej dołożyć trochę kasy i kupić ósemkę?

Bo jakiś czas temu kupiłem sobie specjalne etui pod siódemkę, nie mając nawet telefonu:)

Będzie pasowało na ósemkę? Coś tego typu: https://pl.flamecase.com/katalog/etui/iphone-7/1-all/score/1

Wymiary telefonów są zbliżone, ktoś przechodził z 7 na 8?

Inna sprawa, to że mamy wrzesień, nie lepiej poczekać pod koniec miecha, jak już wyjdzie kolejny iPhone? 

Ale mam ciśnienie, mam starego 5S i nie da się płynnie grać w Bloons TD6 :[

Opublikowano

Pomijam sens kupowania etui nie będąc pewnym kupna telefonu to ja bym poczekał na premierę nowych. Może będą fajne promocje na 8. 

Opublikowano

Ładnie, na stronce już nie ma cen telefonów i innych rzeczy. Jaram się:)

I jak z tym etui, będzie z siódemki działało na ósemce? Na Allegro niby sprzedawcy piszą w tytułach "etui iphone 7/8". 

edit: dzięki @sprite , wolałem się upewnić na forumku, wiadomo :lapka:

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano
1 godzinę temu, Frost napisał:

Gdzie mozna obejrzec stream konferencji i ile ona bedzie trwala?

w domu, w szkole, w tramwaju, na odwyku, w więzieniu, w psychiatryku, w poprawczaku, u ciebie w domu

nie będę wymieniał wszystkich miejsc sorry